2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun benim de reglim baslar gibi oldu hafiften, akintim vardi surekli o regle dogru degismeye basladi sanki.. Klomen in ilk ayindan vesile olsun baska bir seye gerek kalmasin diye cok istemistim. hala da istiyorum Allah biliyor ya...
üzülmek pes etmek yok canım tam gaz devam ediyoruz biz istiyoruz diliyoruz hayırlısını o veriyor eminim bi sürü minnaklarımız olacak ... bnm oğlan bnde hastayız bide diş çıkarıyor günler kabus gibi ama Allah hepinize yaşatmayı nasip etsin inşallah ... bnm karın şişti ağrı var muhtemelen oaca bnde pazartesi kan vercem adet olmazsam

ya dün arkadaşımla konuştuk kuzeninin eşi 3 ay boyunca adet olmuş bildiğin tesadüf 3 gün önce öğrenmişler millet niye saklıyorsunuz diye kızmış doğunca söyleseydiniz bari demişlr... hep yerleşme kanaması hafif leke diyorlarlar ya bence hamilelik de yaşananlarıda kişi ve bünyeye göre değişiyor ... bence bi dikkat et yinede ümidini kesme canım Allahtan ümit kesilmez ....

Cok haklisin ben de hep bunu dusunurum o yuzden regl sonralarında idrar testiyle bakiyordum yine de. Sonrasinda zaten doktora devam ediyorum o zaten bakiyordur olsa gorur diye biraktim onu da. Ama bu ay da regl sonrasi bir bakmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Doktorum bir ay klomenle bakalim once ama olmazsa asilama dusunelim demisti o konuda kararsizim. Bilemedim.

Cok tesekkur ederim bu arada gecmis olsun, hemencik toparlanin sen de oglun da. Insallah bu guzel duygulari yasamak nasip olur bana da. Insallah seninki regl degil gebelik belirtileridir. INSALLAH

Vallahi aşılama hakkında hiçbirsey bilmiyorum ne desem yalan olur canım durumun imkanın varsa dene tabi sana maddi ve manevi zarar-ı olmayacaksa yani Vücuduna dualarım seninle canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ama sakin ol ve kafana çok takma o zmn yumurta stresten çok etkileniyormuş

Cok tesekkur ederim bu arada gecmis olsun, hemencik toparlanin sen de oglun da. Insallah bu guzel duygulari yasamak nasip olur bana da. Insallah seninki regl degil gebelik belirtileridir. INSALLAH
Sağol canım çok teşekkür ederim... Âmin inşallah canım. En kısa zmnda sende yasa inşallah... Zannetmiyorum bel ağrısı ve şişkinlik harici bi belirtim yok Birsey hissetmiyorum yani canım

Ne kadar oldu ki çocuk düşüneli dr aşılamayı önerdi

Ne kadar oldu ki çocuk düşüneli dr aşılamayı önerdi

Bir yil olmadi, 10 ay kadar oldu korunmayi birakali. Esimin ilk sperm testinde sayi problemi vardi o zaman asilama gerekebilir bir sure daha bakalim demisti doktorum sonra ikinci testi daha iyi geldi sukur. Bu ay ilk kez klomen ve igne ile denemis olduk, devaminda belki tekrar bu tedaviyi onerir belki ihtimali arttirmak icin asilama onerir diye dusunuyorum. Tabii once biz karar vermeliyiz.

Aynen sizin kararınız önemli bence yine klomen verir sperm artırmak için keçi boynuzu kürünü denedin mi çevremde kullanıpta faydasını gören çok

az önce test yaptım şu 5 tl liklerden yine negatif olsa çıkardı sanırım bugun iğneden sonra 15.gündü adet de olmadım inanılmaz şişkinlik ve bel ağrısı var ümitlenerek yaptım ama sonuç sıfır yine sağlık olsun .... inşallah güzel haberleri sizden alırız

Ben Cumartesi akşam üzeri adet oldum canım çocuk olasılığını erteledik biz ... Sakin çocuk gitti mız mız geldi hastalık diş derken mahfetti bizi gece gündüz kalmadı dualarım sizlerle güzel haberlerinizi almak ümidiyle müsait oldukça girip bakarım bi gelişme olursa yinede yazarım:)

Selam kizlarrrr girmedim uzun zamandir nasilsiniz var mi kimsede bi gelisme......

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. banada yardımcı olurmusunuz. klomen kullanmaya başladım bu ay yumurtam 35 mm oldu böyle olup hamile kalan varmı aranızda

Hoşbulduk canım malesef cok büyüdü bende cok şaşirdim
İnşallah sağlıklı hayırlı olsun bende uzun süredir klomen kullanıyorum çatlatma iğnesi bu bıraktım bir aydır bugün regli günüm hadi olmazda dedim 5tllik testlerden aldım anammm çift çizgi hemde en koyusundan valla şimdi kan verdim onu görmeden inanmam yanlistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…