- 8 Şubat 2015
- 45
- 38
- 8
amin canım hepimiz için Allah yüzümüze baksın inşallahAyy allah bagislasin evladını acısı göstermesin inşallah Rabbim gonlundekini verin.bana günde 2 sefer verdi fsh yüksekti benimde
üzülmek pes etmek yok canım tam gaz devam ediyoruz biz istiyoruz diliyoruz hayırlısını o veriyor eminim bi sürü minnaklarımız olacak ... bnm oğlan bnde hastayız bide diş çıkarıyor günler kabus gibi ama Allah hepinize yaşatmayı nasip etsin inşallah ... bnm karın şişti ağrı var muhtemelen oaca bnde pazartesi kan vercem adet olmazsamBugun benim de reglim baslar gibi oldu hafiften, akintim vardi surekli o regle dogru degismeye basladi sanki.. Klomen in ilk ayindan vesile olsun baska bir seye gerek kalmasin diye cok istemistim. hala da istiyorum Allah biliyor ya...
ya dün arkadaşımla konuştuk kuzeninin eşi 3 ay boyunca adet olmuş bildiğin tesadüf 3 gün önce öğrenmişler millet niye saklıyorsunuz diye kızmış doğunca söyleseydiniz bari demişlr... hep yerleşme kanaması hafif leke diyorlarlar ya bence hamilelik de yaşananlarıda kişi ve bünyeye göre değişiyor ... bence bi dikkat et yinede ümidini kesme canım Allahtan ümit kesilmez ....Maalesef benim de bu sabah reglim tam olarak basladiAllah biliyor klomen ve igneyi kullandigim bu ilk ayda gebe kalmayi cok istemistim. Daha zamanimiz varmis demek ki.. Birkac ay hicbir sey yapmadan denemek sonra mi tedavilere devam etmek yoksa ilac trdavisi veya asilama ile hemen devam mi etmek hangisi dogru bilemiyorum karar veremiyorum...
Ne yaptiniz leke mi regl miYani lekelenme gibi su anda hatta daha cok renkli akinti gibi ama regle mi donuyor diye de dusunduruyor. Bakalim sabah ola yarin ola hayrola. Ah ne guzel dedin insallah INSALLAH
ya dün arkadaşımla konuştuk kuzeninin eşi 3 ay boyunca adet olmuş bildiğin tesadüf 3 gün önce öğrenmişler millet niye saklıyorsunuz diye kızmış doğunca söyleseydiniz bari demişlr... hep yerleşme kanaması hafif leke diyorlarlar ya bence hamilelik de yaşananlarıda kişi ve bünyeye göre değişiyor ... bence bi dikkat et yinede ümidini kesme canım Allahtan ümit kesilmez ....
Ne yaptiniz leke mi regl mi
üzülmek pes etmek yok canım tam gaz devam ediyoruz biz istiyoruz diliyoruz hayırlısını o veriyor eminim bi sürü minnaklarımız olacak ... bnm oğlan bnde hastayız bide diş çıkarıyor günler kabus gibi ama Allah hepinize yaşatmayı nasip etsin inşallah ... bnm karın şişti ağrı var muhtemelen oaca bnde pazartesi kan vercem adet olmazsam
Vallahi aşılama hakkında hiçbirsey bilmiyorum ne desem yalan olur canım durumun imkanın varsa dene tabi sana maddi ve manevi zarar-ı olmayacaksa yani Vücuduna dualarım seninle canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah ama sakin ol ve kafana çok takma o zmn yumurta stresten çok etkileniyormuşCok haklisin ben de hep bunu dusunurum o yuzden regl sonralarında idrar testiyle bakiyordum yine de. Sonrasinda zaten doktora devam ediyorum o zaten bakiyordur olsa gorur diye biraktim onu da. Ama bu ay da regl sonrasi bir bakmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Doktorum bir ay klomenle bakalim once ama olmazsa asilama dusunelim demisti o konuda kararsizim. Bilemedim.
Sağol canım çok teşekkür ederim... Âmin inşallah canım. En kısa zmnda sende yasa inşallah... Zannetmiyorum bel ağrısı ve şişkinlik harici bi belirtim yok Birsey hissetmiyorum yani canımCok tesekkur ederim bu arada gecmis olsun, hemencik toparlanin sen de oglun da. Insallah bu guzel duygulari yasamak nasip olur bana da. Insallah seninki regl degil gebelik belirtileridir. INSALLAH
Ne kadar oldu ki çocuk düşüneli dr aşılamayı önerdiCok haklisin ben de hep bunu dusunurum o yuzden regl sonralarında idrar testiyle bakiyordum yine de. Sonrasinda zaten doktora devam ediyorum o zaten bakiyordur olsa gorur diye biraktim onu da. Ama bu ay da regl sonrasi bir bakmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Doktorum bir ay klomenle bakalim once ama olmazsa asilama dusunelim demisti o konuda kararsizim. Bilemedim.
Ne kadar oldu ki çocuk düşüneli dr aşılamayı önerdi
Aynen sizin kararınız önemli bence yine klomen verir sperm artırmak için keçi boynuzu kürünü denedin mi çevremde kullanıpta faydasını gören çokBir yil olmadi, 10 ay kadar oldu korunmayi birakali. Esimin ilk sperm testinde sayi problemi vardi o zaman asilama gerekebilir bir sure daha bakalim demisti doktorum sonra ikinci testi daha iyi geldi sukur. Bu ay ilk kez klomen ve igne ile denemis olduk, devaminda belki tekrar bu tedaviyi onerir belki ihtimali arttirmak icin asilama onerir diye dusunuyorum. Tabii once biz karar vermeliyiz.
Ben Cumartesi akşam üzeri adet oldum canımCok haklisin ben de hep bunu dusunurum o yuzden regl sonralarında idrar testiyle bakiyordum yine de. Sonrasinda zaten doktora devam ediyorum o zaten bakiyordur olsa gorur diye biraktim onu da. Ama bu ay da regl sonrasi bir bakmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Doktorum bir ay klomenle bakalim once ama olmazsa asilama dusunelim demisti o konuda kararsizim. Bilemedim.
Canım hoşgeldin 35mm????wuuumerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. banada yardımcı olurmusunuz. klomen kullanmaya başladım bu ay yumurtam 35 mm oldu böyle olup hamile kalan varmı aranızda
İnşallah sağlıklı hayırlı olsun bende uzun süredir klomen kullanıyorum çatlatma iğnesi bu bıraktım bir aydır bugün regli günüm hadi olmazda dedim 5tllik testlerden aldım anammm çift çizgi hemde en koyusundan valla şimdi kan verdim onu görmeden inanmam yanlistirHoşbulduk canım malesef cok büyüdü bende cok şaşirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?