2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuktan anca fırsat bulup girebildim arkadaşlar klomen iğne Olduğum ay maalesef regl olmuştum ama sonraki ay müjdeli haberi aldık şuan 8+1 geriden gelen bir gebeliğim var kalp atışını duyduk sağlıkla kucağımıza alırız inş ... Darısı sizlere inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

Canım çatlama iğnesi yumlar 18mm geçince yapiliyor.Ama bazı doktorlar yapmıyor.Benim ilk ay yaptı ikinci ay kendiliğinden catlamasini bekledi üçüncü ay yine kendiliğinden çatladı.Bu ayda yine bekledi yarın baktircam çatlamış mi diye emin olamadim

ben dr gittiğimde 18 mm demişti.çatlamazsa gel iğne yapalım dedi.sen kaç aydır klomen kullanıyorsun

ben dr gittiğimde 18 mm demişti.çatlamazsa gel iğne yapalım dedi.sen kaç aydır klomen kullanıyorsun
Bu 4.ayım çatlar büyük ihtimal.Iğne yapınca beta yükseliyor. Test için 14 gün beklemek zorunda kalıyorsun.ne zaman baktirdin ve ne zaman kontrole gideceksin.

Bu 4.ayım çatlar büyük ihtimal.Iğne yapınca beta yükseliyor. Test için 14 gün beklemek zorunda kalıyorsun.ne zaman baktirdin ve ne zaman kontrole gideceksin.
adetimin 9. günü baktırdım.adetimin 28 günü de test yaptım.negatif çıktı.acacba erken bir tarih mi test yapmak için

adetimin 9. günü baktırdım.adetimin 28 günü de test yaptım.negatif çıktı.acacba erken bir tarih mi test yapmak için
9.gunu 18mm hizki buyumus.adetinin ilk geldigi günden itibaren sanıyorsun dimi. Öyleyse şimdiye çıkması lazım. Benim 12.gunde 16mm di bugün 18.gun bakti 18mm olmuşlar stress yapma baskiliyorsun dedi.

Öncelikle rabbim isteyen tüm arkadaşlarım ailem ve sizlere hayırlı evlat nasip etsin..
Kızlar aranıza yeni katıldım, 1,5 yıllık evliyiz hiç korunmadık. Eşimin ve benim değerlerim normal, bu ay bende klomen kullandım, adetimin 5. Günü başladım bir sabah bir akşam içim sonrası gün aşırı birliktelik dedi dr um. 21.gün progesteron kan verdim 18.5 çıktı şimdi beklemedehim regli günüme 5 gün var dr yumurtan çatlamış dedi ! Fakat gebelik testi felan yaptırmadım ilk aydan kullanıp hamile kalan var mı ? Şuan farklı olarak göğüslerimin heryeri değil sadece uç tarafı ve çevresinde ağrı var birde karnım hafif şiş gibi ama maleseff regl belirtileri de aynı olduğu için bilemiyorum Yani siz nasıl yorumlarsınız ? 18.5 progesteron iyimi sizce

yumurtanın çatlamasına bakıyorlar mış .. yani yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş.. benimde bildiğim ancak bu kadarı

Ya bende birşey s

Merhaba bende yeni katildim yardim edin lütfen klomen kullandım 2defa ama yumurtalık larim buyumuyor ne yapmalıyım bende hamile kalmak istiyorum allah nasip edersr

Canim senle ayni durumdayim suan bugun son klomenimi icicem calismalara baslicaz. Ama benim dun cok akintim oldu. Acaba catladimi dedim ama degerlendiremedik dunu. 14.gun gel dedi banada bakalim kontrolü bekliyorum. Sen ne yaptın?

Merhaba bende yeni katildim yardim edin lütfen klomen kullandım 2defa ama yumurtalık larim buyumuyor ne yapmalıyım bende hamile kalmak istiyorum allah nasip edersr

Klomen kullandigina gore doktora gidiyorsun demektir yumurtayi gelistiren ignelerde var doktorun soyleyecektir

Ö
Canim senle ayni durumdayim suan bugun son klomenimi icicem calismalara baslicaz. Ama benim dun cok akintim oldu. Acaba catladimi dedim ama degerlendiremedik dunu. 14.gun gel dedi banada bakalim kontrolü bekliyorum. Sen ne yaptın?

Ayy canım benim ya rabbim yardımcın olsun .. Ben klomeni 5. Gün başladım 5 gün içitin günde 2 tane sonra gün aşırı birliktelik sonra 21. Gün progesterona bakıldı 18.5 öıktı
Şimdi dünden bu yana kahverengi akıntım var idrar testi 2. Öizgi sikik çıktı kan yaptırdım bu sabah oda negatif çıktı
Hiç üzülmüyorum çünkü herşeyde bir sebep vardır .. Ama hala adet olamadım kahve akıntı geliyor sadece gidip bakıyorum tam bir kanamada gelmiyo anlayamadım bende belki yarın tam adet olurum diyorum hayırlısı..
Tabi insan ister istemez süreci merak ediyor ben şimdilik bu durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…