- 9 Haziran 2016
- 22
- 1
- 1
- 33
Canim insanla olur güzel sonuçlar alıri bizimde allah kucagimizi bos bırak basın bu güzel ayda.
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah benim de iğnenin 10. günü bana da doktor iğne olduğum gün ertesi gün sonra bi gün arayla sık sık ilişki dedimrblar inşallah hepimiz hamile kalırız ve sağlıkla doğar bebişlerimiz.
bende bu ay ilk defa klomen kullandım regl 28 günde bir regl 3 günü başladım içmeye 5 gün içtim günde 2 tane 12. gün kontrole gittim bir yumurtam büyümüş 20mm ve aynı gün iğne yaptım ( yani dün gece) benim doktorum ne iğne için saat verdi nede ilşiki için sadece iğneyi yap o gece birlikte ol bir gün ara ver yine birlikte ol dedi.
bakalım nasıl olcak inşallah olur..
amn canım inşallah bu ay olur.. sende inşallah güzel haber alırsın bu ay . bizde görünürde hiçsıkıntı uok herşey fazlasıyla güzel aralık ayında da ikiz düşüğüm var düşükten beri deniyoruz ama olmuyor ( ben riskli gebelik durumundayım zaten gebelikte düşük oluyor hatta reglim bittiğ gün kan sulandırıcı iğneye başlıyorum hergün gebe kalma ihtimaline karşın gebe kalırsam da iğnem 2 ye çıkacak)Merhaba canım hayırlı olsun inşallah benim de iğnenin 10. günü bana da doktor iğne olduğum gün ertesi gün sonra bi gün arayla sık sık ilişki dedi
çok geçmiş olsun canım inşallah bu defa güzel sonuçlar alırsın, ben de aslında riskli gebeliğe giriyorum hem pko var hem de haşimato ilaç başlanıcak gebelik olursa bakalım sabah test yaptım çok hafif çıktı yine iğne etkisi devam sanırımamn canım inşallah bu ay olur.. sende inşallah güzel haber alırsın bu ay . bizde görünürde hiçsıkıntı uok herşey fazlasıyla güzel aralık ayında da ikiz düşüğüm var düşükten beri deniyoruz ama olmuyor ( ben riskli gebelik durumundayım zaten gebelikte düşük oluyor hatta reglim bittiğ gün kan sulandırıcı iğneye başlıyorum hergün gebe kalma ihtimaline karşın gebe kalırsam da iğnem 2 ye çıkacak)
Ö
Ayy canım benim ya rabbim yardımcın olsun .. Ben klomeni 5. Gün başladım 5 gün içitin günde 2 tane sonra gün aşırı birliktelik sonra 21. Gün progesterona bakıldı 18.5 öıktı
Şimdi dünden bu yana kahverengi akıntım var idrar testi 2. Öizgi sikik çıktı kan yaptırdım bu sabah oda negatif çıktı
Hiç üzülmüyorum çünkü herşeyde bir sebep vardır .. Ama hala adet olamadım kahve akıntı geliyor sadece gidip bakıyorum tam bir kanamada gelmiyo anlayamadım bende belki yarın tam adet olurum diyorum hayırlısı..
Tabi insan ister istemez süreci merak ediyor ben şimdilik bu durumdayım
Silik cizgi var gibi canım ama ignenin etkisinden de olabiliyormus gecen ay benimde öyle cikmisti sabret bekle benceKızlar iğneden sonra 12. Gün testim
Kızlar iğneden sonra 12. Gün testim
Silik cizgi var gibi canım ama ignenin etkisinden de olabiliyormus gecen ay benimde öyle cikmisti sabret bekle bence
9. Gün çıkmamıştı 10 dan sonra hep böyle silik çıkmaya başladı sabırla beklicem inşallah güzel olur sonu bu beklemelerinAynen yavrum iğne hcg yi yukseltiyormus birkac gun sonra tekrar yap umarim bebisin seninledir
İnsallah canım.rabbim seninde yüzünü güldürür insallah rabbim.herkese nasip etsin9. Gün çıkmamıştı 10 dan sonra hep böyle silik çıkmaya başladı sabırla beklicem inşallah güzel olur sonu bu beklemelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?