2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merve filinta yumurtam büyümüyor demişşin canım üzülme stressten büyümüyor benim ablamında hiç büyümüyordu sürekli sinirlenip kendinide bizide üzüyordu kafasını rahat bıraktı artık istemiyorum dedi ve onda oldu şuan doğumunu bekliyor canım üzülme kusura bakma biraz uzun oldu

Hayırlısi canim birdahaki ay gobusun dolsun insallah bakalim bende ilk tedaviye basliyorum.. gun asiri iliski demedi bana 14.de gel bakalim dedi ama esim o gun spermiyogram vericek iyi haberleri aliriz umarim

İnşallah canım benim bende yarın de a gidicem bakalım ne olucak yarın 5. Günüm adetimin kan teslerimi götüreceğim canım arkadaşım güzel haber alırsın inşallah donucunu bekliyorum yaz bana cok merak ederimmm dualırım tüm arkadaşlarımlaaa hayır mübarek günler inşallah rabbim yardım etsinn

Amin canim amin hepimiz bu mubarek gunlerde hepimiz mutlu olalimmm...

bendee klomen ve menegon iğnesiyle ikizlere hamiş kalmıştım ama düştüler yaa offfff

Kızlar herkese merhaba ..
Bende bu gün dr a gittim 2. Klomene başlıyorum bu gün hadi hayırlısı
Başka başlayan sonuç alan var mıı ??

bendee klomen ve menegon iğnesiyle ikizlere hamiş kalmıştım ama düştüler yaa offfff
Mrb canim ben de 1 dusuk yaptim. Klomen ve ogne kullanmistim gebelik.oldu ama ilerlemeden dustu.. Sonraki ay ise kendiligimden tekrar hamile kaldim ama 2 aylikken kurtaj oldum ikizlerime 6 ay oldu gebelik yok malesef.. Bu ay klomen kullandim yarin kontrolum var. Insallah yumurta olusmustur

sağol canım allah kimseye yaşatmasın o durumu çok zor allahım sağlıklı sıhhatli analı babalı versin sizede banada inşallah

Yarin kacinci gunun canim bnmde kontrolm var yarin 14.gunm

canım hastanede ne yaptın merak ettim inşallah iyidir

slm kızlar..
klomen kullandıktan sonra oluşan yumurtalar diyelimki 18mm, 20mm, 17mm, 22mm boyutlarına geldi..çatlatma iğnesinden sonra bu yumurtalar aynı andamı çatlıyırlar yoksa farklı zamanlardamı..hani 36 saat sonra çatlar diyorlar ya bu tüm yumurtalar içinmi geçerli..mesela 17 mm boyutundaki yumurtada çatlıyımu..birde ovuladyın testiyle anlayabilirmiyiz birden fazla yumurtanın çatlayıp çatlamadığını..

çatlatma iğnesi yaptırdın mı olgun yumurtalar aynı andA çatlıyor diye biliyorum 20 ve 22 çok güzel ikiside tutarsa ikiz olabilir hayırlısı

Kızlar herkese merbende haba ..
Bende bu gün dr a gittim 2. Klomene başlıyorum bu gün hadi hayırlısı
Başka başlayan sonuç alan var mıı ??
bende klomene başladım canım 4 gündeyim ama ben hstaneye gitmedim kendim aldım içiyorum 2 ay önce klomenle hamiş kalmıştım inşallah hepimiz bu ay hamile oluruz kızlar dualaım hep sizinle

canım sana ne dediler hastanede yumoşlar nasıl

Canim bir heyecan gittik solda 4 tane yumyum vardi ekrandan gordum kocamanlardi super görünüyorlar dedi kac mm dedim birini olctu 20 mm dedi. Sagdada bitane varmis o daha kucuk. Bugun catlatalim yarin aksam iliski olsun dedi. Oyle yani ciktik vuruldum göbeğim acio hala kastim kendimi sanirim emeklerimiz boşa cikmaz umarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…