Hayırlısi canim birdahaki ay gobusun dolsun insallah bakalim bende ilk tedaviye basliyorum.. gun asiri iliski demedi bana 14.de gel bakalim dedi ama esim o gun spermiyogram vericek iyi haberleri aliriz umarim
18 inde bekliyorum canım pko var bende çok dengesiz adetler bazen 40 50 gün bazen 26 28 günde geliyoelmol iyişallah hamilesindir adetin ne zaman
Amin inşallah güzel duaların kabul olur canım Sağolİnsallah canım.rabbim seninde yüzünü güldürür insallah rabbim.herkese nasip etsin
İnşallah canım benim bende yarın de a gidicem bakalım ne olucak yarın 5. Günüm adetimin kan teslerimi götüreceğim canım arkadaşım güzel haber alırsın inşallah donucunu bekliyorum yaz bana cok merak ederimmm dualırım tüm arkadaşlarımlaaa hayır mübarek günler inşallah rabbim yardım etsinn
Rabbim sabır versin .. İnşallah yine olur .. Allah yardım etsin arkadaşımbendee klomen ve menegon iğnesiyle ikizlere hamiş kalmıştım ama düştüler yaa offfff
Mrb canim ben de 1 dusuk yaptim. Klomen ve ogne kullanmistim gebelik.oldu ama ilerlemeden dustu.. Sonraki ay ise kendiligimden tekrar hamile kaldim ama 2 aylikken kurtaj oldum ikizlerime 6 ay oldu gebelik yok malesef.. Bu ay klomen kullandim yarin kontrolum var. Insallah yumurta olusmusturbendee klomen ve menegon iğnesiyle ikizlere hamiş kalmıştım ama düştüler yaa offfff
Mrb canim ben de 1 dusuk yaptim. Klomen ve ogne kullanmistim gebelik.oldu ama ilerlemeden dustu.. Sonraki ay ise kendiligimden tekrar hamile kaldim ama 2 aylikken kurtaj oldum ikizlerime 6 ay oldu gebelik yok malesef.. Bu ay klomen kullandim yarin kontrolum var. Insallah yumurta olusmustur
canım hastanede ne yaptın merak ettim inşallah iyidirMrb canim ben de 1 dusuk yaptim. Klomen ve ogne kullanmistim gebelik.oldu ama ilerlemeden dustu.. Sonraki ay ise kendiligimden tekrar hamile kaldim ama 2 aylikken kurtaj oldum ikizlerime 6 ay oldu gebelik yok malesef.. Bu ay klomen kullandim yarin kontrolum var. Insallah yumurta olusmustur
canım sana ne dediler hastanede yumoşlar nasılYarin kacinci gunun canim bnmde kontrolm var yarin 14.gunm
çatlatma iğnesi yaptırdın mı olgun yumurtalar aynı andA çatlıyor diye biliyorum 20 ve 22 çok güzel ikiside tutarsa ikiz olabilir hayırlısıslm kızlar..
klomen kullandıktan sonra oluşan yumurtalar diyelimki 18mm, 20mm, 17mm, 22mm boyutlarına geldi..çatlatma iğnesinden sonra bu yumurtalar aynı andamı çatlıyırlar yoksa farklı zamanlardamı..hani 36 saat sonra çatlar diyorlar ya bu tüm yumurtalar içinmi geçerli..mesela 17 mm boyutundaki yumurtada çatlıyımu..birde ovuladyın testiyle anlayabilirmiyiz birden fazla yumurtanın çatlayıp çatlamadığını..
bende klomene başladım canım 4 gündeyim ama ben hstaneye gitmedim kendim aldım içiyorum 2 ay önce klomenle hamiş kalmıştım inşallah hepimiz bu ay hamile oluruz kızlar dualaım hep sizinleKızlar herkese merbende haba ..
Bende bu gün dr a gittim 2. Klomene başlıyorum bu gün hadi hayırlısı
Başka başlayan sonuç alan var mıı ??
canım sana ne dediler hastanede yumoşlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?