- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
anladım canım ben henüz yaptırmadım dr um sadece klomen verdi..çatlatma iğnesi vermedi..örnek olarak sormuştum bu boyuttaki yumurtaları merak ettim..çatlatma iğnesi istesem dr dan verirmiki..çünkü kist oluşuyo bendedeçatlatma iğnesi yaptırdın mı olgun yumurtalar aynı andA çatlıyor diye biliyorum 20 ve 22 çok güzel ikiside tutarsa ikiz olabilir hayırlısı
Canim bugun 12. Gundu gittim kontrole. 13 mm 15mm ve 11 mm buyuklugunde yumurta vardi. Bugunnson klomen hapini alcam sonra almayacagim. 17 sinde tekrar cagirdi kontrole doktor. Yeterince gelişti ise yumurtalar catlatma ignesi vercek canim oyle soylediYarin kacinci gunun canim bnmde kontrolm var yarin 14.gunm
Sagol canim hamdolsun iyi simdilik. Sonu da guzel olur insallah.. 3 tane yumurta vardi 2 si solda biri sag da. Amamyeterince buyuk degil. 17 sinde tekrar cagirdi. Insallah o zaman a buyurler..canım hastanede ne yaptın merak ettim inşallah iyidir
ay canım çok sevindim ya çalışmalara devam edin inşallah güzel haberlerini alırızCanim bir heyecan gittik solda 4 tane yumyum vardi ekrandan gordum kocamanlardisuper görünüyorlar dedi kac mm dedim birini olctu 20 mm dedi. Sagdada bitane varmis o daha kucuk. Bugun catlatalim yarin aksam iliski olsun dedi. Oyle yani ciktik vuruldum göbeğim acio hala kastim kendimi sanirim emeklerimiz boşa cikmaz umarimm
büyürler canım kafanı rahat tut aklına getirme diyecem ama geliyo işte akıldan hiç çıkmıyorkiSagol canim hamdolsun iyi simdilik. Sonu da guzel olur insallah.. 3 tane yumurta vardi 2 si solda biri sag da. Amamyeterince buyuk degil. 17 sinde tekrar cagirdi. Insallah o zaman a buyurler..
çok sevindimmmmmmm Allah kucağına almanı nasip eylesinBende gecen ay kullandim cat ignesi oldum tutmadı bir daha gidemedim bu ay hamileyim :)
Aminnn aminn insallah rabbim herkese nasip etsinnçok sevindimmmmmmm Allah kucağına almanı nasip eylesin
Canım deger de iki haftalik olarak daha ultrasona girmedim k.doguma gitmedim daha belirti adet olmadan 4 gun once falan adet sancilarm basladı 2 3 gun kala test yaptim cikti özellikle yaptigim birseyyok nisan 20 de adet oldum 3. Gun gittim klomen kullandm 5 gun sonra cat ignesi oldum o ay tutmaddı mayis 19 da adet oldum gidemedim bu ay adet olunca gidecektim hamile olduugumu ögrendim her birliktelikten sonra biraz yatardm bacaklar hava da :) son adetten sonra hic umursamadm kalktmhemen dus aldm rabbim ol diyince oluyor iste herseyin vakti zamani var herseyinKAÇ HAFTALIK CANIM BELİRTİN VARMIYYDI ÖZELLİKLE YAPTIĞIN BİŞEY VARMI ÖNERİ
Aynen canim hayirlisi olsun hakkimizda insallahbüyürler canım kafanı rahat tut aklına getirme diyecem ama geliyo işte akıldan hiç çıkmıyorki
Canım deger de iki haftalik olarak daha ultrasona girmedim k.doguma gitmedim daha belirti adet olmadan 4 gun once falan adet sancilarm basladı 2 3 gun kala test yaptim cikti özellikle yaptigim birseyyok nisan 20 de adet oldum 3. Gun gittim klomen kullandm 5 gun sonra cat ignesi oldum o ay tutmaddı mayis 19 da adet oldum gidemedim bu ay adet olunca gidecektim hamile olduugumu ögrendim her birliktelikten sonra biraz yatardm bacaklar hava da :) son adetten sonra hic umursamadm kalktmhemen dus aldm rabbim ol diyince oluyor iste herseyin vakti zamani var herseyin[/QUOTE kanda mı 2 haftalık çıktı senin şimdi ortalama 5 haftalıktır canım çünkü doktorlar son adet tarihinden hesaplıyorlar
canım senin bebeğin oldumubenimde klomenle 2.ayim yumurtalar çatladı artık beklemedeyiz 1 hafta beklicez artık
malesef cnmcanım senin bebeğin oldumu
Çikolata kisti de tüp bebek mi olması gerekiyo illa kist tedavisi olmuyo muu canimmalesef cnm3 kere klomen kullandim... 2. aşılamami yaptirdim olmadi. meğer bende cikolata kisti varmış gec gark edildi. tüp bebek denicez artik
ay canım ya nasıl bilemediler bu kistimalesef cnm3 kere klomen kullandim... 2. aşılamami yaptirdim olmadi. meğer bende cikolata kisti varmış gec gark edildi. tüp bebek denicez artik
canım senin bebeğin oldumuu inşallah olmuşturmerhaba canım aslında tanıdık eczaneden aldım klomeni dktrmla telde knuştum 5. günü başla dedi 4.günü başladım 5 gün günde 3 tane dedi adetimin 10.günü bugün klomen bitti ve ben 24 günde 1 oluyrum tabi ilaç bitmeden dktra gittim yumrta 5 yumoş olmuş çalışmalara başladım hayırlısı
canim cikolata kisti yumurtanin sağlıklı dollenmesini engelledigi icin hamileliği zorlastiriyormus ilacla tedavisi yok eğer 5cm den büyükse amelitala aliyorlar ama ameliyatta yumurtalik rezervini azaltabiliyo o yuzden 5 cm altina ameliyata gerek duymuyorlar benim de henuz biri 1cm diğeri 2 cm. her şeyi denedigimiz icin artik son seçenek tüp bebekÇikolata kisti de tüp bebek mi olması gerekiyo illa kist tedavisi olmuyo muu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?