3 yıllık evliyim. 4 sene önce bi doktor demisti sende cikolata kisti var diye arkasindan baska bi doktora gittim yok dedi. sonraki 3 doktor da cikolata kistin var demedi. en son infertilite uzmani 2 doktora gittim onlar kesinlikle cikolata kisti var dediay canım ya nasıl bilemediler bu kistikaç yıldır evliydin
canım nerde oturuyorsun3 yıllık evliyim. 4 sene önce bi doktor demisti sende cikolata kisti var diye arkasindan baska bi doktora gittim yok dedi. sonraki 3 doktor da cikolata kistin var demedi. en son infertilite uzmani 2 doktora gittim onlar kesinlikle cikolata kisti var dedi
Kanda cikti canım 4 haftalik 19 mayis sat hesaplayinca oyle cikiyorkanda mı 2 haftalık çıktı senin şimdi ortalama 5 haftalıktır canım çünkü doktorlar son adet tarihinden hesaplıyorlar
izmircanım nerde oturuyorsun
Canim benim.arkadasim cikolata kisti vardi ameliyat filan demislerdi ama o olmadi. Hamile kaldi kendiliginden sikintisiz3 yıllık evliyim. 4 sene önce bi doktor demisti sende cikolata kisti var diye arkasindan baska bi doktora gittim yok dedi. sonraki 3 doktor da cikolata kistin var demedi. en son infertilite uzmani 2 doktora gittim onlar kesinlikle cikolata kisti var dedi
ya zaten imkansiz demiyorlar hamile kalma ihtimalim var ama ne zaman kalirim o belli değilCanim benim.arkadasim cikolata kisti vardi ameliyat filan demislerdi ama o olmadi. Hamile kaldi kendiliginden sikintisiz
ya zaten imkansiz demiyorlar hamile kalma ihtimalim var ama ne zaman kalirim o belli değilbeklicek sabrim da kalmadi 2 sene oldu
ne demek cnm... insallah hamile kaliriz da artik hamilelik le ilgili sorular sorariz birbirimizeCanim bende izmirdeyim sorularima hep cevap verdin yakinmisiz bak tesekkurler
Merhaba kizlar oncelikle hepinize ve istiyen herkeze rabbim saglikli hayirli bi sekilde evlat nasip etsin.benim 2 tane var ellerinozden oper sorunum yok dktr la konistum cohul istiyorum sansimizi deneyelim dedim klomen verdi 3 gunum hic bi sorunu olmayipta klomenle hamile kalanlar var mi?[ çoğul bebeğin oldumu caanım
çoğul bebek oldumuMerhaba kizlar oncelikle hepinize ve istiyen herkeze rabbim saglikli hayirli bi sekilde evlat nasip etsin.benim 2 tane var ellerinozden oper sorunum yok dktr la konistum cohul istiyorum sansimizi deneyelim dedim klomen verdi 3 gunum hic bi sorunu olmayipta klomenle hamile kalanlar var mi?
Aynen bugün bende ilk sabah aldım bi sıcaklık basıyorkızlar ben klomeni kullanınca sürekli bi ter sıcaaklık basıyor bunalıyorum acaba normalmi bu
hayırlı olsun cnmBen de yarın başlıyorum
Cümlemizin inşallah :)hayırlı olsun cnm
inşallahCümlemizin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?