İlk klomen, bebek de ilk olacak inşallah. Yumurtalar çatlamıyomuş benim. Dolayısıyla da adetim gecikiyor. 9 aylık evliyiminşallahcanım ilk klomen mi ve önceden bebek varmı bide kaç yıllık evlisin
canım kaçıncı günündü bugünMrb kizlar ben bu ay klomen kullandim da bgn doktora gittim 19 ve 18 mm yumos vardi. Yarin catlatma.ignesi olcam. Fakat rahim kalinligi biraz ince dedi hap verdi.. Normalde ne kadar olmali bilginiz var mi. 4 mm filan dedi. Kafama takildi
çikolatam resimdeki sen misin çok güzlİlk klomen, bebek de ilk olacak inşallah. Yumurtalar çatlamıyomuş benim. Dolayısıyla da adetim gecikiyor. 9 aylık evliyim
Evet benim. Teşekkür ederimçikolatam resimdeki sen misin çok güzl
ayyy çok güzel canım kiprikler gerçekmiEvet benim. Teşekkür ederim
Yok yok takma kirpikti :)ayyy çok güzel canım kiprikler gerçekmi
Regl nin 15. Gunu canimcanım kaçıncı günündü bugün
Mrb kizlar ben bu ay klomen kullandim da bgn doktora gittim 19 ve 18 mm yumos vardi. Yarin catlatma.ignesi olcam. Fakat rahim kalinligi biraz ince dedi hap verdi.. Normalde ne kadar olmali bilginiz var mi. 4 mm filan dedi. Kafama takildi
Kızlarr merhaba bende klomene başlıcam bugun benim sorum şu klomenin yanında bitki kürleri de yapan var mı?
ben ıncır kürü yapıldıgını bılıyorum ama o kadar yumurta sayısını arttırmak ıcın destek . bıtkı cayları yada sogan kürünün bu asama da uygun degıl.
Insallah guzel sonuclar aliriz canim.. Saat 10 da vuruldum.ignemi bende. 36 saatsonra iliski dedi doktorum..6.5 mm ıle 14 mm arası olması lazım rahım duvarının. benım bıldıgım. klomen kullanımı ınceltıyor. doktorun zaten ılac vermıs bununla ılhılı. bugun ben de catlatma ıgnemı vuracagım bırazdan kendıme. ben de persembe gunu gıttıgıme 15mm ve 17 mm ıkı tane vardı. mutlaka gelısmelerı yazalım
Pek bilgim yok ama igne yapacaginiz zaman niyetlenmeyin bence garanti olur.Kizlar bi sey sorcam catlatma iğnesi orucu bozar mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?