2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kizlar ben bu ay klomen kullandim da bgn doktora gittim 19 ve 18 mm yumos vardi. Yarin catlatma.ignesi olcam. Fakat rahim kalinligi biraz ince dedi hap verdi.. Normalde ne kadar olmali bilginiz var mi. 4 mm filan dedi. Kafama takildi

Mrb kizlar ben bu ay klomen kullandim da bgn doktora gittim 19 ve 18 mm yumos vardi. Yarin catlatma.ignesi olcam. Fakat rahim kalinligi biraz ince dedi hap verdi.. Normalde ne kadar olmali bilginiz var mi. 4 mm filan dedi. Kafama takildi
canım kaçıncı günündü bugün

hmm çok güzel inşallah bu ay hepimiz hamleyizdir ya hiç aklımdan çıkmıyooooo

Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bu ay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.

Ama normalde pko var bende. Yumurtlama sorunu var gec oluyo 22. Gunumde filan. Klomen ile biraz erkene cekilmis oldu.. 50 gunde filan regl oluyorum.normalde pko yuzunden

11.gün iğne vurmazlar mı acaba ya

6.5 mm ıle 14 mm arası olması lazım rahım duvarının. benım bıldıgım. klomen kullanımı ınceltıyor. doktorun zaten ılac vermıs bununla ılhılı. bugun ben de catlatma ıgnemı vuracagım bırazdan kendıme. ben de persembe gunu gıttıgıme 15mm ve 17 mm ıkı tane vardı. mutlaka gelısmelerı yazalım

Kızlarr merhaba bende klomene başlıcam bugun benim sorum şu klomenin yanında bitki kürleri de yapan var mı?

ben ıncır kürü yapıldıgını bılıyorum ama o kadar yumurta sayısını arttırmak ıcın destek . bıtkı cayları yada sogan kürünün bu asama da uygun degıl.

Insallah guzel sonuclar aliriz canim.. Saat 10 da vuruldum.ignemi bende. 36 saatsonra iliski dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…