2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 10 da vurdum. ama ben bu gece den ıtıbaren baslamayı dusunuyorum.
Aslinda ben hissetmistim onceki ignemde catlama oldugunu. Cok fazla kasik agrim olmustu..doktor catladigi icin oyledir demisti arayip sormustum.. Pazar 10 da dedi aksam bu defa..

Diyorumki acaba başlamadam da klomene bitki çaylarıyla mı denesem kafam çok karışıkl

zaten klomen kullanacaksın. zorlama bu kadar kendını
Aslinda ben hissetmistim onceki ignemde catlama oldugunu. Cok fazla kasik agrim olmustu..doktor catladigi icin oyledir demisti arayip sormustum.. Pazar 10 da dedi aksam bu defa..

benım doktorum da 36 saat dedı. ama ben pımpırık den ıste. garantı olsun dıye :)).

Kendiniz mi vuruyorsunuz kızlar iğneleri

Fiyatı ne peki. Doktor vermese de ben de vurmak istiyorum. Yumurtalarımın kendiliğinden çatlaması çok geç oluyor

Fiyatı ne peki. Doktor vermese de ben de vurmak istiyorum. Yumurtalarımın kendiliğinden çatlaması çok geç oluyor

fıyatı 70 tl cıvarında. ama sakın sen kendın ıgne felan yapma doktorun onermeden. o zaman sansını da dusurme ıhtımalın de var..

Selamünaleyküm Arkadaşlar bana da yardımcı olur musun lütfenn!!! 10 aydır evliyim ve hiç korunmadık bebeğimiz olmadı en son doktora gittim pko varmış ama sorun degıl bu dedi doktor çünkü adetlerim her ay düzenli...KLOMEN verdi 5 günlük tedavi içtim gittim 2 yum büyümüş bana 4 gün boyunca ilişkiye gir dedi ve adetinin 16. Günü DUPHASTON al sabah akşam dedi..içiyorum 5 gündür..ve hiç ben bu şekilde sancı olduğumu midemin bulandığını bılmem sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var adetime de daha 10 gün var...sizce bu ağrılar ve bulantı neden..tecrübeli arkadaşlar aydınlatın ne olur...

son kontrolunde yumurtaların kac mm ıdı. ıgne vurulmadın galıba. adetıne on gun varsa senın daha yumurtalar rahıme tutunmamıslar bıle. ılıskıden sonra yumurta ve spermın hemen bulustukalrını dusunelım ortalama 4 gun yumurtanın dollenmesı dollendıkten sonra da yumurta rahımde uygun bır yere yerlesecek. senın hıssettıklerın tammaen pskolojık. ben daha once hamılelık gecırdım ınan bana cok tuvalete gıtmek kasık agrıları bunlar baya ılerıkı aylşarda oluyor. lutfen gelısmlerını paylas.. ınsallah bebgın sana tutunur.

ben ayın 7 sinde gitmiştim doktora sag ve sol olmak uzere 2 tane yumurta büyümüştü 19 mm çatlatma iğnesi gerek görmedi DUPHASTON ilacını yazdı ve onu kullanmam gerektiğini 4 gün boyunca da ilişki yaşamamı söyledi.ve benim yaklaşık 5 gündür sancım oluyor adet olacakmışım gibi sürekli idrarım geliyor sağ kasığımda hafif şişme var..hamilelik belırtısı olarak degıl de acaba bu ılaç mı bende bu adet sancısını yaptı..doktor adet olursan gel gecikirse de gebelik testi yap dedi...bilgin için çok teşekkür ediyorum bu arada :*

ınsallah bu kasık agrıları tutunmaya ısarettır. olabılrı de acıkcası. hadı guzel haberlerı beklıyoruz o zman :))

ınsallah bu kasık agrıları tutunmaya ısarettır. olabılrı de acıkcası. hadı guzel haberlerı beklıyoruz o zman :))
İnşaallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim mutlaka bıldırcem

Bende klomen sonrasında 16. gününde duphaston içtim ama 20 tane benimde adetime 1 hafta var yani doktor öyle söylemişti eğer olmazsan gebelik testi yap dedi inşallah adet olmayız hamile kalırız,
bende bir belirti yok şuana kadar

Duphaston ilacı ne için

Duphaston ilacı ne için
Duphaston aslında bir adet söktürücü ancak gebelik ihtimali olan kişilerde bebek rahime iyi tutunsun ve düşük olmasın diye de veriyorlşar yani hamişsen tutunmayı değilsen adet görmeyi sağlıyor,
bazılarına adet düzenleyici olarak veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…