bana da haber ver sonuçlarını bekliyorum ikimizde duphaston kullanıyoruz bana da çatlatma iğnesi vermedi doktor.İnşaallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim mutlaka bıldırcem
Anladım canım. Doktorum bana hiç öyle bişey vermedi ondan dedim.Duphaston aslında bir adet söktürücü ancak gebelik ihtimali olan kişilerde bebek rahime iyi tutunsun ve düşük olmasın diye de veriyorlşar yani hamişsen tutunmayı değilsen adet görmeyi sağlıyor,
bazılarına adet düzenleyici olarak veriliyor
benımde bir haftam var canım inşaallah hamıle kalırız ...senınle aynı tedavıyı görmüşüz ve bır haftamız var..benım yaklasık 5 gündür sancım var adet olacakmış gibi hiç böyle olmamıştım daha önce ben..mide bulantısı ve halsizlik var baska bir değişiklik yok ama gebelik için çok erken daha inşaallah adet olmayız...aynı şeyi banada söylediBende klomen sonrasında 16. gününde duphaston içtim ama 20 tane benimde adetime 1 hafta var yani doktor öyle söylemişti eğer olmazsan gebelik testi yap dedi inşallah adet olmayız hamile kalırız,
bende bir belirti yok şuana kadar
Anladım canım sen duphastonu kaç tane içtin?benımde bir haftam var canım inşaallah hamıle kalırız ...senınle aynı tedavıyı görmüşüz ve bır haftamız var..benım yaklasık 5 gündür sancım var adet olacakmış gibi hiç böyle olmamıştım daha önce ben..mide bulantısı ve halsizlik var baska bir değişiklik yok ama gebelik için çok erken daha inşaallah adet olmayız...aynı şeyi banada söyledi
Birde şöyle bişey var rahim kalınlığı ile ilgili bir durum varsa da veriyor benim rahmim çok inceydi yumoşların tutunması için 4 mm filandı şimdi 11mm ulaşmış sende öyle bir problem yoksa o yüzden vermemiş olabilr.Anladım canım. Doktorum bana hiç öyle bişey vermedi ondan dedim.
ben günde 2 tane içtim canım sabah akşamAnladım canım sen duphastonu kaç tane içtin?
Canım benegatif pkoyum rahm duvarım cidden kalındı. Çünkü adet olamiyordm düzenim yoktu şimdi çok şükür düzenliBirde şöyle bişey var rahim kalınlığı ile ilgili bir durum varsa da veriyor benim rahmim çok inceydi yumoşların tutunması için 4 mm filandı şimdi 11mm ulaşmış sende öyle bir problem yoksa o yüzden vermemiş olabilr.
Yok canım toplamda kaç tane içtin bana 20 tanesini de içirdi hoca ama bazılarına 10 adet içirmiş bir pakette 20 tane var yaben günde 2 tane içtim canım sabah akşam
Anladım canım, İnşallah hepimizi gebe kalırız:)Canım benegatif pkoyum rahm duvarım cidden kalındı. Çünkü adet olamiyordm düzenim yoktu şimdi çok şükür düzenli
canım ne zaman gideceksin hastaneyeVerir inşallah o zaman. 11.gün olacak
Ayyy inşallah canım yaaAnladım canım, İnşallah hepimizi gebe kalırız:)
Perşembe canımcanım ne zaman gideceksin hastaneye
20 canımYok canım toplamda kaç tane içtin bana 20 tanesini de içirdi hoca ama bazılarına 10 adet içirmiş bir pakette 20 tane var ya
kaçıncı günün olacak perşembe günü inşallah iyi sonuçlar alırsınPerşembe canım
inşallah regl olmassın hamile olursun tedavin işe yaramıştırBendede hiic bir belirti yokkkk klomen ve igne umarim ise yarar
inşallah regl olmassın hamile olursun tedavin işe yaramıştır
11.gün. İnşallah büyümüş olurlar da iğne vurdururum. Bugün de akıntım oldu neden bilmemkaçıncı günün olacak perşembe günü inşallah iyi sonuçlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?