2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba nasıl gidiyor durumlarda var mi bir değişiklik. Ben bugün yataktan 4 sefer kalktım idrar yapmaya ve sağ tarafım karnım çok ağrıyor Adet olacam gibi hala geçmedi durup durup ağrıyor bu neden oluyor hala bilemiyorum.

senın adetıne bır hafta var degıl mı? o zaman su sıralar yumurtanın rahıme ekılme zamanları. ınsallah yerlesme agrılarıdır

bende de hiç değişiklik yok ne gebeliğe dair ne adete dair 5 günüm var doktorun demesine göre ama ara ara adetim olacakmıl gibi olup geçiyor, rahimde neler oluyor çok merak içerisindeyim:)

Canım ya bir yerde okumuştum duphaston bitince 10 gün sonra adet olmuş,
doktorum bittikten bir hafta sonra adet olursun olmazsan gebesin demişti, ama 1 hafta geçince de umutlanmamak lazım gerçi suan daha 1 gün geçti ama neyse:)
sende bir belirti varmı?

BATA SON 5 dotorun dedğine göre son 5 belkide ilaç daha da geciktiricak Hayırlısı olsun artık ,
senin ne kadar kaldı:)

Eger igneden 14 gun sonra adet olunuyorsa 7 gunum var. Ama normal kendi batima gore hesaplarsam 9 gunum var canim. Ilac geciktirecek derken ne demek istedi anlamadm canim. Bende hicbi belirti yok suan normal ilerliyorum akintim var braz okdar

Him canım ben duphaston içtim ya onun geciktirici etkisi de var onu da hesaplarsan toplam 10 gün demiştim ama sen çatlatma iğnesi yaptırdığın için senin ki gecikmez, yani inşallah gebelik vardır da hiç gelmez adetin:)
benimde hiç belirtim yok insan çok merak ediyor,

senın adetıne bır hafta var degıl mı? o zaman su sıralar yumurtanın rahıme ekılme zamanları. ınsallah yerlesme agrılarıdır
aynen canım 1 hafta var inşaallah dediğin gibidir bu ay çok umutluyum tedaviye başladım dıye Allah hepimize yardımetsin

bende de hiç değişiklik yok ne gebeliğe dair ne adete dair 5 günüm var doktorun demesine göre ama ara ara adetim olacakmıl gibi olup geçiyor, rahimde neler oluyor çok merak içerisindeyim:)
senin çok az kalmış canım adetin gecikse dahi sen yine de test yapıp temkinli ol..Ay bır bılsek neler olduğunu gizlilik olmuyor yane

Mrb kizlar bende bu ay klomen kullandim cumartesi catlatma.ignesi oldum. Cok sivilve olustu bende. Bu durum igneden mi acaba bilginiz var mi

Mrb kizlar bende bu ay klomen kullandim cumartesi catlatma.ignesi oldum. Cok sivilve olustu bende. Bu durum igneden mi acaba bilginiz var mi

ewet tamamen ıgneden dolayı. cunku catlatma ıgnesınde dusuk dozda ostrojen enjekte edılıyor ve ostrojen de sıvılce yapıyor. hamılelık durumunda da dewam eder.

senin çok az kalmış canım adetin gecikse dahi sen yine de test yapıp temkinli ol..Ay bır bılsek neler olduğunu gizlilik olmuyor yane
Evet canım da sabredelim bakalım ben bu ay çok kararlıyım adet günüme kadar test bir şey yapmayacağım, hatta 2 3 gün geçsin öyle yapacağım geçen ay çok bekledim ve hayal kırıklığına uğradım, Sabredelim bakalım,
(Bakma bir yanımda bugün dahi test yap diyor ya hadi hayırlısı

Hayal kırıklığı kadar kötü birşey yok.testi yapmak bile bir guzel geliyo insana yaw bizim için evcilik gbi olmaya başladi.bebişimiz olup onunla oynasaydk iyiydi testlerden sıkıldık....Haydi hayirlisi bakalım heyecan dorukta

ewet tamamen ıgneden dolayı. cunku catlatma ıgnesınde dusuk dozda ostrojen enjekte edılıyor ve ostrojen de sıvılce yapıyor. hamılelık durumunda da dewam eder.

Ben gecen hafta sali oldum igneyi kolumda iki tane cikti yeni ve bogazimda bitane cikti

KIZLAR BUGÜN VEYA YARIN ABLAM DOĞUM YAPACAK DUALARINIZI BEKLİYORUM CANLARIM ŞU A N HASTANEDE DKTORLARIN SONUCUNA GÖRE BUGUNDE YAPABİLİR YARINADA KALABİLİR GEÇEN SENE BEBEĞİ SORUNLUYDU 8,5 AYLIK DOĞUM YAPTI MAALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK İNŞALLLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BUNU KUCAĞINA ALIR KIZLAR İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA BİRGÜNDE BİZ DOĞUMDA SANCIMIZI ÇEKERİZ BU ARADA BENDE TEYZEEE OLUYORUMMMMMM

Allah ablanın yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli doğum yapsın inşallah teyze oılmak enfes bişey benim 5 tane yeğenim var hepside kız ve bana çok düşkünler:) teyze olmak başka bişey ama bende artık anne olmak istiyorum
doktor 1 hafta içinde adet olmazsan gel demişti ama benim 3. günümdeyim şuan ve ara ara hastalancakmışiım gibi ağrım geliyor ve gidiyor, hayırlısı olsun

CANIM ÇOK SAĞOL ABLALARIMIZ ANNE OLDU ŞİMDİ SIRA BİZDE İNŞALLAH BİZDE EN KISA ZAMANDA ANNE OLACAĞIZ BEN İNANIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…