Evet yarın. Haber veririmbizede biilgi verm
canım yarın gideceksen demi hastaneye inşallah iyi sonuçlar alırsın bizide bilgilndir
beliritn var mı cnaım?
bende hiç bişey yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor ,
adetine kaç gün kalmış oluor?Hicbisey yok suan canim belirti olarak
adetine kaç gün kalmış oluor?
benim bugünü saymazsak 4 gün var ara ara kasık ağrım oluyor adet olucam tamam bu sfer oldum diyorum,
senin daha günün varsa belki ondandır
Yok adetin 13. günü 15 mm di yumurtam doktor kist olur diye korkuyorum o yüzden sana iğne vermeyeceğim dedi duphaston kullandım biteli 3 gün oldu,Benim bat 29 yada 30 haziran canim. Catlatma ignesi oldun mu sen
Yok adetin 13. günü 15 mm di yumurtam doktor kist olur diye korkuyorum o yüzden sana iğne vermeyeceğim dedi duphaston kullandım biteli 3 gün oldu,
iğneden sonra 15. gün belli oluyormuş aslında hiç test yaptın mı?
Canım duphaston aslında bir adet düzenleyici ancak bebek rahime iyi tutunsun diye de veriyorlar düşüğü engelliyormuş benim 15 mm yumurtam varken rahim kalınlığı 4 mm idi çok inceymiş bu ilacı kullandım gittim 11 mm imiş yani bebeğin tutunması için normal bir kalınlık olmuş o yüzden veriyorlar,Yok yapmadim canim ignenin etkisinden dolayi testler pozitif cikiyormus igneden 12 gun sonra en erken yapabiliyosun test. 27 si gibi falan yapicam anlicagin. Zor sabrediyorum ya. O ilac ne ise yariyor
kızlar ablam doğum yaptıerkek bebeğimiz oldu teyze oldum çok mutluyum inşallah bizlerde çok yakın anne oluruzzz [Gözünüz aydın canım tebrik ediyorum... darısı bıze İnşaallah
amin canım İnşaallah ay sonu ola hayır olaAyyyy canım çok teşekkür ederim sağol inşallah darısı bizlere
aynen canım inşallah hepimize denk gelir şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetineamin canım İnşaallah ay sonu ola hayır olakıme denk gelırse artık :)))
Amin canım o kadar çok korkuyorum ki bu sancılar oldukça..aynen canım inşallah hepimize denk gelir şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine
Canım merhaba,Merhaba bayanlar bende pko hastasıyım 4 ay önce klomen kullanmıştım günde 1 tane 5 gün kullandım sonra doktora gittim 5 Yumurtam oluştu sağda 3 solda 2 tane sonra takip ettik ve büyüdü ler sonraki kontrol de de kist e dönüştü 2 tanesi diğerleri de kayboldu gitti şimdi bugün tekrar gittim 4 ay sonra tekrar klomen başladı ama günde 1 tane 4 gün iç haftaya cuma gel kontrole dedi klomen bnde çok yumurta oluşturmuştu fakat anlamadigim okuyorum herkese doktor klomenden sonra çatlatma iğnesi uygulamış neden bana uygulanmiyor acaba daha 9 aylık evli olduğum için mi? Yoksa doktorumu değiştirip başka bi doktorami gitsem niye catlatma iğnesi vurmuyor diye ?
kaçıncı günün canım inşallah yeterli olgunluğa ulaşmıştır.Kızlar şimdi bende doktora gidiyorum bakalım yumisler kaç ml olmuş ona gore iğne yapacak in s
Bnde adetin 5. Günü başladım ama çok fazla bnde yumurta oluşturduğu için doktorum çok az kullanman yeter demişti ama 5 tane bile fazla geldi sana dedi bugün yine başladım 4 tane kullanıp birakcam aslında yumurtalarim çok büyümüş tu bütün rahimi bile kaplamis demişti geçen gittigimde hiç iğneden bahsetmedi bile bana ben burdan duydum yaniCanım çatlatma iğnesi belli bir büyüklüğe ulaşırsa yapılıyor bildigim kadarıyla ve ben klomeni günde iki defa adetin beşinci günü beş gün kullandım sen neden bir kullandın anlamdim
Canım bn 4 ay önce 5 adet kullandığım da yumurtalarim çok oluştu ve cok fazla büyüdü sonrada kist oldu o yüzden doktor bu sefer günde 1 tane 4 gün kullan yeter sende çok fazla etki ediyor dedi ama yumurtalarim çok büyümüş tu ve Rahmi kaplamis demişti onun için bu ay dozunu düşürdü ama bana hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi acaba başka doktora gidip iğne vurdurmak istiyorum desem miCanım çatlatma iğnesi belli bir büyüklüğe ulaşırsa yapılıyor bildigim kadarıyla ve ben klomeni günde iki defa adetin beşinci günü beş gün kullandım sen neden bir kullandın anlamdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?