- 10 Haziran 2016
- 129
- 23
- 18
- 34
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün başladım bakalım klomen e tekrar Yumurtam büyüyor fakat sanırım dediğiniz gibi kendisi catlasin diye bekledi geçen doktor inş haftaya cuma gitcem kontrole inş yumurtam tekrar oluşur ve buyur belki bu ay yapar iğne inş rabbim isteyen herkese nasip etsin ins çok teşekkürler tekrarCanım merhaba,
Öncelikle şöyle söyleyim bir kadının yumurtaları ortalama 18-20 mm ye geldiğinde kendiliğinden çatlar, ancak klomen tedavisi alıyor isen ya da başak ovulasyon sağlayıcı ilaç doktorların yöntemi genelde klomen bittikten 2 gün süreyle yumurtanın büyüklüğüne bakıyorlar, eğer uygun büyüklükte ise ve çatlatma problemi yok ise vermiyor ama bazı doktorlar garanti olsun diye veriyor, benim doktorum 15 mm di yumurtam çatlatma iğnesi verirsem kiste dönüşür diye vermemişti ama bazılarına 2 gün sonra uygun boyuta ulaşır sen iğneni yapta diyorlar ha birde e2 diye bir değer var yumurta kalitesin i oluşturan değer benim o 11. gün iyi çıkmış doktor belkide çatlar diye vermedi, bir de ilk ay deniyorlar sonra bakıyorlar çatlamadı 2. ay veriyorlar vs. vs genel olarak benim bildiklerim böyle:) umarım yardımcı olmuşumdur
Sanirim dediğiniz gibi oldu valla içimi rahatlattiniz allah razı olsun sizden bakalım bu sefer ben bi sorayım ne diyecek olmadı degistircem zaten başka bi doktor buldum bakalım hayırlısı bu ay da bi geçsin de inş olu allah büyükMuhtemelen bu ay yapar çünkü ilk ay çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyorlar, ama yapmaz yada hiç bahsetmezse sizde bir söyleyin tatmin edici bir cevap vermezde doktorunuzu değiştirin derim inşallah sonucu güzel olur bakalım:)
Ben de şimdi oldum çatlatma iğnesi ovitrelle solda büyük bi tane yumurtam oluşmuş mlmini söylemedi ultrasondan baktı gözle görülür büyüklükte gerek yok alttan bakmaya dedi öyle yani kızlar inş tutar bu ay bu gece yarısından sonra ilişki yarın ve ertesi gün yine ilişki dedi ama erken saatlerde
E hadi bakalım canım hayırlı olsun:) ilişkide 20-25 dk sırt üstü uzanmaya dikkat et:)Ben de şimdi oldum çatlatma iğnesi ovitrelle solda büyük bi tane yumurtam oluşmuş mlmini söylemedi ultrasondan baktı gözle görülür büyüklükte gerek yok alttan bakmaya dedi öyle yani kızlar inş tutar bu ay bu gece yarısından sonra ilişki yarın ve ertesi gün yine ilişki dedi ama erken saatlerde
Hayırlısı olsun cnm ins hakkında rabbim sanada banada nasip etsin klomen kullandıktan sonra kaçıncı gündü bugün doktora gittin ve igneyi doktor kendi mi Vuralim dedi ilk defa mi yaptırdın çatlatma iğnesi ni inş tutunur bebeğinAyyy inş canım ml mlni söylemedi sordum aslında ama ultrason da belli olmuyo galiba alttan bakınca belli oluyor diye dusundum
Canım ne yaptın belirtin var mı kaç gün kaldı bata?BATA SON 5 dotorun dedğine göre son 5 belkide ilaç daha da geciktiricak Hayırlısı olsun artık ,
senin ne kadar kaldı:)
İnş Kuzum bugün onikinci günüm klomen de pazartesi bitmişti işte canım doktor yapalım dedi iğneyi yeterince büyük gorunuyo dedi öyle yani inş. Canım benimHayırlısı olsun cnm ins hakkında rabbim sanada banada nasip etsin klomen kullandıktan sonra kaçıncı gündü bugün doktora gittin ve igneyi doktor kendi mi Vuralim dedi ilk defa mi yaptırdın çatlatma iğnesi ni inş tutunur bebeğin
Göbeğimden yaptı iğneyi sen biliyormusun canım iğneden kaç saat sonra catliyo tam denk getirmek için hesaplamaya calisiyorumİnş Kuzum bugün onikinci günüm klomen de pazartesi bitmişti işte canım doktor yapalım dedi iğneyi yeterince büyük gorunuyo dedi öyle yani inş. Canım benim
36 saat saat sonra çatlar canım,Göbeğimden yaptı iğneyi sen biliyormusun canım iğneden kaç saat sonra catliyo tam denk getirmek için hesaplamaya calisiyorum
Canım ne yaptın hala yapmadın dimi test?Yok yapmadim canim ignenin etkisinden dolayi testler pozitif cikiyormus igneden 12 gun sonra en erken yapabiliyosun test. 27 si gibi falan yapicam anlicagin. Zor sabrediyorum ya. O ilac ne ise yariyor
Canım ne yaptın hala yapmadın dimi test?
bende merak ediyorum ama test yapmayacağım,
Bence iğne etkisinden değil canım ya içini ferah tut.... suna vak çift çizgiye sevinemiyoruz bileBen yaptım test canm dayanamadim. Ikinci cizgi cikti ama igne etkisi diye sevinemedim. Beklemem gerek 5 6 gun daha
Bence iğne etkisinden değil canım ya içini ferah tut.... suna vak çift çizgiye sevinemiyoruz bile
Aynen canım benim doktorda öyle en iyisi bu diyolar bakalım çok güveniyorum umutluyim bayram hediyesi olur inşBanada yumurtalara bakmak icin alttan bakar dedim ama ultrasonla bakti. Ben sormustum kac mm diye yoksa soylemicekti :) olcelim bakalim dedi 20 mm demişti. Zaten odada alttan bakacak catal falan gorememistim. O doktora cok gelen var diye heralde makinasi cok iyi diye düşündüm
Mrb canim benim de rahim 4 mm idi. Ince dedi doktorum estrofem.diye bi hap verdi.. Acaba bu da rahim kalinlasmasi icin mi.. Cunku rahim ince olunca tutunamaz dedi..Canım duphaston aslında bir adet düzenleyici ancak bebek rahime iyi tutunsun diye de veriyorlar düşüğü engelliyormuş benim 15 mm yumurtam varken rahim kalınlığı 4 mm idi çok inceymiş bu ilacı kullandım gittim 11 mm imiş yani bebeğin tutunması için normal bir kalınlık olmuş o yüzden veriyorlar,
bu ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra genelde adet olunuyormuş benim 3. günüm beklemedeyim ve çok sabırsızım senin gibi, inşallah hepimizi hamile kalırız:)
canım inşallah tutar iğne yaptına sevindimBen de şimdi oldum çatlatma iğnesi ovitrelle solda büyük bi tane yumurtam oluşmuş mlmini söylemedi ultrasondan baktı gözle görülür büyüklükte gerek yok alttan bakmaya dedi öyle yani kızlar inş tutar bu ay bu gece yarısından sonra ilişki yarın ve ertesi gün yine ilişki dedi ama erken saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?