2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün başladım bakalım klomen e tekrar Yumurtam büyüyor fakat sanırım dediğiniz gibi kendisi catlasin diye bekledi geçen doktor inş haftaya cuma gitcem kontrole inş yumurtam tekrar oluşur ve buyur belki bu ay yapar iğne inş rabbim isteyen herkese nasip etsin ins çok teşekkürler tekrar

Muhtemelen bu ay yapar çünkü ilk ay çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyorlar, ama yapmaz yada hiç bahsetmezse sizde bir söyleyin tatmin edici bir cevap vermezde doktorunuzu değiştirin derim inşallah sonucu güzel olur bakalım:)

Sanirim dediğiniz gibi oldu valla içimi rahatlattiniz allah razı olsun sizden bakalım bu sefer ben bi sorayım ne diyecek olmadı degistircem zaten başka bi doktor buldum bakalım hayırlısı bu ay da bi geçsin de inş olu allah büyük

Ben de şimdi oldum çatlatma iğnesi ovitrelle solda büyük bi tane yumurtam oluşmuş mlmini söylemedi ultrasondan baktı gözle görülür büyüklükte gerek yok alttan bakmaya dedi öyle yani kızlar inş tutar bu ay bu gece yarısından sonra ilişki yarın ve ertesi gün yine ilişki dedi ama erken saatlerde

kac mm dı yumurtaların

E hadi bakalım canım hayırlı olsun:) ilişkide 20-25 dk sırt üstü uzanmaya dikkat et:)
İnşallah tutar ya

Ayyy inş canım ml mlni söylemedi sordum aslında ama ultrason da belli olmuyo galiba alttan bakınca belli oluyor diye dusundum

Ayyy inş canım ml mlni söylemedi sordum aslında ama ultrason da belli olmuyo galiba alttan bakınca belli oluyor diye dusundum
Hayırlısı olsun cnm ins hakkında rabbim sanada banada nasip etsin klomen kullandıktan sonra kaçıncı gündü bugün doktora gittin ve igneyi doktor kendi mi Vuralim dedi ilk defa mi yaptırdın çatlatma iğnesi ni inş tutunur bebeğin

İnş Kuzum bugün onikinci günüm klomen de pazartesi bitmişti işte canım doktor yapalım dedi iğneyi yeterince büyük gorunuyo dedi öyle yani inş. Canım benim

İnş Kuzum bugün onikinci günüm klomen de pazartesi bitmişti işte canım doktor yapalım dedi iğneyi yeterince büyük gorunuyo dedi öyle yani inş. Canım benim
Göbeğimden yaptı iğneyi sen biliyormusun canım iğneden kaç saat sonra catliyo tam denk getirmek için hesaplamaya calisiyorum

Yok yapmadim canim ignenin etkisinden dolayi testler pozitif cikiyormus igneden 12 gun sonra en erken yapabiliyosun test. 27 si gibi falan yapicam anlicagin. Zor sabrediyorum ya. O ilac ne ise yariyor
Canım ne yaptın hala yapmadın dimi test?
bende merak ediyorum ama test yapmayacağım,

Banada yumurtalara bakmak icin alttan bakar dedim ama ultrasonla bakti. Ben sormustum kac mm diye yoksa soylemicekti :) olcelim bakalim dedi 20 mm demişti. Zaten odada alttan bakacak catal falan gorememistim. O doktora cok gelen var diye heralde makinasi cok iyi diye düşündüm

Bence iğne etkisinden değil canım ya içini ferah tut.... suna vak çift çizgiye sevinemiyoruz bile

Aynen canim ya kotu oluyo bu. Batim gecse bile ciksa sanki o igneden gbime gelicek sanki.. kimisi diyor 7 8 gunde vücuttan cikiyo kimi 10 12 gun suruyo diyo zaman gostericek

Aynen canım benim doktorda öyle en iyisi bu diyolar bakalım çok güveniyorum umutluyim bayram hediyesi olur inş

Mrb canim benim de rahim 4 mm idi. Ince dedi doktorum estrofem.diye bi hap verdi.. Acaba bu da rahim kalinlasmasi icin mi.. Cunku rahim ince olunca tutunamaz dedi..

canım inşallah tutar iğne yaptına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…