canım inşallah hamileliktendir o çizgi ne zaman yaptın testiBen yaptım test canm dayanamadim. Ikinci cizgi cikti ama igne etkisi diye sevinemedim. Beklemem gerek 5 6 gun daha
canım senin bat ne zamankaçıncı günün canım inşallah yeterli olgunluğa ulaşmıştır.
canım inşallah hamileliktendir o çizgi ne zaman yaptın testi
Canım ben bugün iğne oldum ya testi ne zMan yapsam belli olur adet gününden kaç gün önce yaptın meselaBu sabah yaptim kuzum. Igneyide 14 haziran sabahi vurulmustum
Canım ben bugün iğne oldum ya testi ne zMan yapsam belli olur adet gününden kaç gün önce yaptın mesela
Bu sabah yaptim kuzum. Igneyide 14 haziran sabahi vurulmustum
9. gun yapmıssın testı. ovıtrellenın etkısı degıl o. vucudundakı beta hcg yukselmıs. :))))
aynen canım zaten estofem duphaston hemen hemen aynı özelliklere sahip ilaçlarMrb canim benim de rahim 4 mm idi. Ince dedi doktorum estrofem.diye bi hap verdi.. Acaba bu da rahim kalinlasmasi icin mi.. Cunku rahim ince olunca tutunamaz dedi..
benim bat pazar günü iki günüm var dün tam dedim ki adet oluyorum inanılmaz ağrım bacak ağrım filan oldu ama olmadım, Raabim hayırlısını versin:)canım senin bat ne zaman
Ya hadi bakalım çok sevindim inşallah gebelik çizgisidir.Bu sabah yaptim kuzum. Igneyide 14 haziran sabahi vurulmustum
Ya hadi bakalım çok sevindim inşallah gebelik çizgisidir.
haber ver bizlere
benim bat pazar günü iki günüm var dün tam dedim ki adet oluyorum inanılmaz ağrım bacak ağrım filan oldu ama olmadım, Raabim hayırlısını versin:)
Dun bnmde belim bacağım koptuuu
inşallah adet olmazsın bebeğin olurbenim bat pazar günü iki günüm var dün tam dedim ki adet oluyorum inanılmaz ağrım bacak ağrım filan oldu ama olmadım, Raabim hayırlısını versin:)
canım yaptığın testin resmini koyarmısın merak ettim bakalımDun bnmde belim bacağım koptuuu
canım yaptığın testin resmini koyarmısın merak ettim bakalım
teşekkur ederim canım orada kırmızı çizgi var güneş biraz yaymış çizgiyi ama çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?