2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah kırmızılar gelmez canım nezaman adet günün

Bir gün daha geçti adet olmadan ve bata son 1 gün Raabim hayırlısını versin inşallahhhhh

Canim igneyi ne zaman yaptirmistin sen test yaptın mi hicc heyecanliiii
Ya bende bir umutlanıyorum bir sakinleştiriyorum kendimi ama iğnesiz geçti bu ay klomen kullandım sadece doktor 1hafta bekle adet olmazsan test için gel dedi son 1 gün testte yapmıcam adetim gecikene kadar sabredeceğim:)

Kizlar ben cumartesi catlatma.igmemi yaptirdim. Hic belirtim yok yaa cok mu erken ki bir de bende kan pihtilasma sorunu var gebelik.baslamadan doktorum kan sulandirici ignelere baslatti her gun vuruluyorum sizde boyle bir durum.var mi

Ay en iyisi adeti beklemek canim zatende iste sabirsizlik bizimki adetin bi hafta gecikirse mi gel dedi yani

Kizlar ben cumartesi catlatma.igmemi yaptirdim. Hic belirtim yok yaa cok mu erken ki bir de bende kan pihtilasma sorunu var gebelik.baslamadan doktorum kan sulandirici ignelere baslatti her gun vuruluyorum sizde boyle bir durum.var mi
İğne sonrası net 15.gün belli oluyor diyorlar canım

yarın test yap güzel haberlerini alalım inşllah
Ya test yapmak istemiyorum canım duphaston kullandım ben klomen sonrası bırakınca o biraz geciktirebliyormuş ankaradayım pazartesi salı istanbbula eğitime gideceğim çarşambaya kadar olmazsa o zaman yapıcam inşallah olmam dua edin nolur Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Benim de son 4 günüm ve hala ağrılarm devam ediyor belim agriyo we kasiklarm batip sancilaniyor.meme uçlarm yanmaya başladı bende sabırsızlıkla bekliyorum.

[QUOTE="Kuzum ask, post: 47079801, memb Amin canım Insaallah.☺

Kızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
Doktor 1hafta içinde adet olman lazım dedi neden adet olmadım ki hamile de değilim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…