inşallah kırmızılar gelmez canım nezaman adet gününEvet canim ilk yaptigimda daha netti ama yayildi sicaktan elimde test olsa yarinda yaparim ama yok oruclu oldugum icinde disari cikmiyorm alamiyorum mecbur beklicem bi kac gun daha bugun hafif ama adet olcakmisim gbi karin ağrısı vardi insallah gelmez kirmizilar
yarın kendini iyi hissedersen bi test yap derim canım
Bir gün daha geçti adet olmadan ve bata son 1 gün Raabim hayırlısını versin inşallahhhhh
Ya bende bir umutlanıyorum bir sakinleştiriyorum kendimi ama iğnesiz geçti bu ay klomen kullandım sadece doktor 1hafta bekle adet olmazsan test için gel dedi son 1 gün testte yapmıcam adetim gecikene kadar sabredeceğim:)Canim igneyi ne zaman yaptirmistin sen test yaptın mi hicc heyecanliiii
Ya bende bir umutlanıyorum bir sakinleştiriyorum kendimi ama iğnesiz geçti bu ay klomen kullandım sadece doktor 1hafta bekle adet olmazsan test için gel dedi son 1 gün testte yapmıcam adetim gecikene kadar sabredeceğim:)
benim 7 temmuz sen yarın tekrar test yap varsa gününden 4 gün önce olsada çıkar29u canim adet gunum valla cok zor beklemek ya senin ne zaman
İğne sonrası net 15.gün belli oluyor diyorlar canımKizlar ben cumartesi catlatma.igmemi yaptirdim. Hic belirtim yok yaa cok mu erken ki bir de bende kan pihtilasma sorunu var gebelik.baslamadan doktorum kan sulandirici ignelere baslatti her gun vuruluyorum sizde boyle bir durum.var mi
yarın test yap güzel haberlerini alalım inşllahBir gün daha geçti adet olmadan ve bata son 1 gün Raabim hayırlısını versin inşallahhhhh
Ya test yapmak istemiyorum canım duphaston kullandım ben klomen sonrası bırakınca o biraz geciktirebliyormuş ankaradayım pazartesi salı istanbbula eğitime gideceğim çarşambaya kadar olmazsa o zaman yapıcam inşallah olmam dua edin nolur Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinyarın test yap güzel haberlerini alalım inşllah
inşallah adet olmassın ve bebeğin seninle olur bende hiç bişey yok arada bir karnım ağrıyor başka bişey yok son 12 gün beklemedeyimKuzum aşk senin durumlar nasıl canım?
ağzından bal damliğiii İnşaallah çifte byram oluurrhadi kızlar bayram hediyelerimiz gelsin inşallah
inşallahhhhağzından bal damliğiii İnşaallah çifte byram oluurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?