2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
Doktor 1hafta içinde adet olman lazım dedi neden adet olmadım ki hamile de değilim(

SABAH ILK IDRARINLA TEKRARLA TESTI. INSALLAH GEC DOLLENMEDIR. ZATEN BU DONEMLERDE SABAH ILK IDARARLA YAPTIGINDA BILE COK SILIK CIKACAKTIR O YUZDEN BEKLE YARINI.

Kızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
Doktor 1hafta içinde adet olman lazım dedi neden adet olmadım ki hamile de değilim(
Canım benim bildiğim de adet gününde adet oluyorsun yada 10 gün sonra herkese farklı şeyler söylenmiş bence bir kaç gün daha bekle bakalım benim de bitti ama ben adet günümu bekliyorum bakalım hayırlısı skma canını İnşaallah hamilelikten dolayı hiç olmazsn

Kızlar 3 gün önce adetin 11.günüydü ve yumurtam 13.8 mm çıktı. Sizce normal mi. Klomen kullandığım için bana küçük geldi. Bugün 14.gün acaba büyüdü mü çatladı mı diye kafama takılıyor

yumurtnın catlayacagı zaman bazı belırtıler mutlaka oluyor. karında ve kasıklar sısık hatta sancı. adet olacakmıs gıbı olursun. vucudunda odem olur. bunlara benzer durumlar yasıyorsan yumurtluyorsun demektır. ıllakı buyumustur yumurtan. ovulasyon testlerınden alabılrısın eczaneden kesın sonuc ıcın. boylelıkle yumurtaladıgını tam gun olarak bılebılırsın.

asıl senden beklıyorum ben gelısmeyı. masallah sana sen ne sabılrısın oyle :)) buraya yaz mutlaka gelırmelerını bıraz da acele et.. :))

Sen bana sorrrr nasi geciyo gunlerr... yarin 14.gun yarn yapicam hergün btane

Canım adet oldunmu bugün olmadıysan bazen testte çıkmıyo en sağlıklısı kan testi yaptır

sen yinede bugünleri değerlendir canım herşey olabilir

Canim benimde oyleydi. Sonra 4 gun daha klomen kullandirdi doktorum. 15.gunde 18 19 a ulastilar. 1 gun sonra da catlatma ignesi vuruldum ve igneden 1 gun sonra catladigina inaniyorum yumurta aki gibi akintim oldu ve kasiklarimda cok sislik agri oldu

Canim benimde oyleydi. Sonra 4 gun daha klomen kullandirdi doktorum. 15.gunde 18 19 a ulastilar. 1 gun sonra da catlatma ignesi vuruldum ve igneden 1 gun sonra catladigina inaniyorum yumurta aki gibi akintim oldu ve kasiklarimda cok sislik agri oldu
Hmm bana ekstra klomen demedi. Bekliyorum öyle acaba büyüdü mü diye. Zaten tek yumurta oluşmuş ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…