Kızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
Doktor 1hafta içinde adet olman lazım dedi neden adet olmadım ki hamile de değilim(
Canım benim bildiğim de adet gününde adet oluyorsun yada 10 gün sonra herkese farklı şeyler söylenmiş bence bir kaç gün daha bekle bakalım benim de bitti ama ben adet günümu bekliyorum bakalım hayırlısı skma canını İnşaallah hamilelikten dolayı hiç olmazsnKızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
Doktor 1hafta içinde adet olman lazım dedi neden adet olmadım ki hamile de değilim(
Kızlar 3 gün önce adetin 11.günüydü ve yumurtam 13.8 mm çıktı. Sizce normal mi. Klomen kullandığım için bana küçük geldi. Bugün 14.gün acaba büyüdü mü çatladı mı diye kafama takılıyor
Gelisme var mi kizlarr
asıl senden beklıyorum ben gelısmeyı. masallah sana sen ne sabılrısın oyle :)) buraya yaz mutlaka gelırmelerını bıraz da acele et.. :))
Canım adet oldunmu bugün olmadıysan bazen testte çıkmıyo en sağlıklısı kan testi yaptırKızlar ya duphaston biteli1 hafta oldu yarı adet günüm bugün test yaptım negatif
sen yinede bugünleri değerlendir canım herşey olabilirKızlar 3 gün önce adetin 11.günüydü ve yumurtam 13.8 mm çıktı. Sizce normal mi. Klomen kullandığım için bana küçük geldi. Bugün 14.gün acaba büyüdü mü çatladı mı diye kafama takılıyor
Doktor da bugünü söylemişti. Bakalım kısmet..sen yinede bugünleri değerlendir canım herşey olabilir
inşallah olurDoktor da bugünü söylemişti. Bakalım kısmet..
Yarın inşallahhastaneye ne zaman gideceksin
tmm canım b izlerede haber verYarın inşallah
Canim benimde oyleydi. Sonra 4 gun daha klomen kullandirdi doktorum. 15.gunde 18 19 a ulastilar. 1 gun sonra da catlatma ignesi vuruldum ve igneden 1 gun sonra catladigina inaniyorum yumurta aki gibi akintim oldu ve kasiklarimda cok sislik agri olduKızlar 3 gün önce adetin 11.günüydü ve yumurtam 13.8 mm çıktı. Sizce normal mi. Klomen kullandığım için bana küçük geldi. Bugün 14.gün acaba büyüdü mü çatladı mı diye kafama takılıyor
Hmm bana ekstra klomen demedi. Bekliyorum öyle acaba büyüdü mü diye. Zaten tek yumurta oluşmuş ümidim yokCanim benimde oyleydi. Sonra 4 gun daha klomen kullandirdi doktorum. 15.gunde 18 19 a ulastilar. 1 gun sonra da catlatma ignesi vuruldum ve igneden 1 gun sonra catladigina inaniyorum yumurta aki gibi akintim oldu ve kasiklarimda cok sislik agri oldu
TEK YUMURTA YETER CANIM BEN TEK YUMURTAYLA KALDIMHmm bana ekstra klomen demedi. Bekliyorum öyle acaba büyüdü mü diye. Zaten tek yumurta oluşmuş ümidim yok
Ne güzel. Hayırlı olsun. Kaçıncı gün çatladı peki yumurtanTEK YUMURTA YETER CANIM BEN TEK YUMURTAYLA KALDIM
Nasip olduktan sonra canim.. Benim 2 gebeligimde de yumurta gorememisti doktorum ama.o ay hamile kalmistim.. Insallah hepimize nasip olur bu ay da hamile olmakHmm bana ekstra klomen demedi. Bekliyorum öyle acaba büyüdü mü diye. Zaten tek yumurta oluşmuş ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?