Doktorlara da güven yok vallahiNasip olduktan sonra canim.. Benim 2 gebeligimde de yumurta gorememisti doktorum ama.o ay hamile kalmistim.. Insallah hepimize nasip olur bu ay da hamile olmak
Oyle canim malesef.. Biraz da insan kendi.kendisinin doktoru olmali.. Ben aylarca klomen kullandim adetin 11 gunh cagiriyolar doktorlar yok yumurta sonraki ay a gel.. Bende pko var gec yumurta oldugunu dusunuyordum 11. Gun yumurta tok bir daha ki adeti bekle demisti.ben 22. Gun.tekrar doktora bi baksin yumurta varmi diye gitmistim. . o zamansa gormustu yumurta oldugunu.. Yani bazi seyleri insan kendi.daha.iyi.hissediyo.canimDoktorlara da güven yok vallahi
Hiç sorma. Ben 1 ay arayla 2 doktora gittim. Son gittiğime klomen kullanıp gitmiştim. Bana polip oluşmuş senin hiperoskopi olman lazım dedi. Hemen ilk doktorumu aradım. Polip teşhisi adet biter bitmez koyulur, o klomenin geçici bi etkisidir dedi. Eee kime güveneyim?Oyle canim malesef.. Biraz da insan kendi.kendisinin doktoru olmali.. Ben aylarca klomen kullandim adetin 11 gunh cagiriyolar doktorlar yok yumurta sonraki ay a gel.. Bende pko var gec yumurta oldugunu dusunuyordum 11. Gun yumurta tok bir daha ki adeti bekle demisti.ben 22. Gun.tekrar doktora bi baksin yumurta varmi diye gitmistim. . o zamansa gormustu yumurta oldugunu.. Yani bazi seyleri insan kendi.daha.iyi.hissediyo.canim
Bazen deneme tahtasina çeviriyorlar bizii Allah iyi doktorlarla karsilastirsin..Hiç sorma. Ben 1 ay arayla 2 doktora gittim. Son gittiğime klomen kullanıp gitmiştim. Bana polip oluşmuş senin hiperoskopi olman lazım dedi. Hemen ilk doktorumu aradım. Polip teşhisi adet biter bitmez koyulur, o klomenin geçici bi etkisidir dedi. Eee kime güveneyim?
aynen öyle canım sana katılıyorum üzerimizde deneme yapıyorlar bazen de ya tutarsa diyeBazen deneme tahtasina çeviriyorlar bizii Allah iyi doktorlarla karsilastirsin..
Klomene cevap vermemişim. Hatta yumurtam küçülmüş. Doktor gonal f tedavisi düşünüyor. Çok üzgünüm.[/QUO olsun canım üzüme iğne daha faydalı olur inşallah
canım olsun üzülme iğnenin daha çok faydasını görürsürKlomene cevap vermemişim. Hatta yumurtam küçülmüş. Doktor gonal f tedavisi düşünüyor. Çok üzgünüm.
Selam hanımlar,
ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve yarında çatlatma iğnem var..
beklemeye geçicem, böyle bir grup görünce ben de beklemeye sizinle katılayım istedim :) stresim azalır inş biraz..
çok teşekkür ederim canım inş.. hayırlısı hepimiz için..Hadi hayrlisi cnm igneden 15 gun snraa test yap bakalim
çok teşekkür ederim canım inş.. hayırlısı hepimiz için..
rahmim çok kalınlaşmamıi gerçi bu ay pek umut yok bence ama..
bi fikir sorsam sizlere..
17,5 mm yumurta sanırım bu not aldıkları:)
6 mm de endometrial kalınlık demiş
bu değerlerle sizce ihtimal olurmu
canım sende durumlar neKalinliktan anlamam ama yumun boyutu guzel. Gunde 2mm falan buyuyor yarina 20 olacak nerdeyse. Bende 20 mm ken igne olmustum. Kac yumun vardi?
sol over 17,5 mm yazmışKalinliktan anlamam ama yumun boyutu guzel. Gunde 2mm falan buyuyor yarina 20 olacak nerdeyse. Bende 20 mm ken igne olmustum. Kac yumun vardi?
canım sende durumlar ne
adetin 3. gün kontrolünde sağda 6 ad., solda 5 ad vardı.. bugün dediğim gibi sadece sola 17,5 mm olarak not almışKalinliktan anlamam ama yumun boyutu guzel. Gunde 2mm falan buyuyor yarina 20 olacak nerdeyse. Bende 20 mm ken igne olmustum. Kac yumun vardi?
sol over 17,5 mm yazmış
sağ over karşısında da yazmış okuyabildiğim kadarıyla
sanırım tek yum var
2. silik çizgi ile ben hamile olduğumu öğrenmiştim bu arada, kan testi yaptırmştım 3 gün sonra 400 civarı bi değerle hamile olduğumu öğrenmiştim,Test yaptim gormedin mi canim silik cikti yine 2.cizgi
adetin 3. gün kontrolünde sağda 6 ad., solda 5 ad vardı.. bugün dediğim gibi sadece sola 17,5 mm olarak not almış
sanırım dr yanındaken beynim durdu hiç sormadım bunları :) geldim araştırıyorum
canım bu testten başka test yaptınmı adetin geciktimiIste boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?