2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktorlara da güven yok vallahi
Oyle canim malesef.. Biraz da insan kendi.kendisinin doktoru olmali.. Ben aylarca klomen kullandim adetin 11 gunh cagiriyolar doktorlar yok yumurta sonraki ay a gel.. Bende pko var gec yumurta oldugunu dusunuyordum 11. Gun yumurta tok bir daha ki adeti bekle demisti.ben 22. Gun.tekrar doktora bi baksin yumurta varmi diye gitmistim. . o zamansa gormustu yumurta oldugunu.. Yani bazi seyleri insan kendi.daha.iyi.hissediyo.canim

Hiç sorma. Ben 1 ay arayla 2 doktora gittim. Son gittiğime klomen kullanıp gitmiştim. Bana polip oluşmuş senin hiperoskopi olman lazım dedi. Hemen ilk doktorumu aradım. Polip teşhisi adet biter bitmez koyulur, o klomenin geçici bi etkisidir dedi. Eee kime güveneyim?

Bazen deneme tahtasina çeviriyorlar bizii Allah iyi doktorlarla karsilastirsin..

Klomene cevap vermemişim. Hatta yumurtam küçülmüş. Doktor gonal f tedavisi düşünüyor. Çok üzgünüm.

Selam hanımlar,
ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve yarında çatlatma iğnem var..
beklemeye geçicem, böyle bir grup görünce ben de beklemeye sizinle katılayım istedim :) stresim azalır inş biraz..

Selam hanımlar,
ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve yarında çatlatma iğnem var..
beklemeye geçicem, böyle bir grup görünce ben de beklemeye sizinle katılayım istedim :) stresim azalır inş biraz..

Hadi hayrlisi cnm igneden 15 gun snraa test yap bakalim

Hadi hayrlisi cnm igneden 15 gun snraa test yap bakalim
çok teşekkür ederim canım inş.. hayırlısı hepimiz için..
rahmim çok kalınlaşmamıi gerçi bu ay pek umut yok bence ama..
bi fikir sorsam sizlere..
17,5 mm yumurta sanırım bu not aldıkları:)
6 mm de endometrial kalınlık demiş
bu değerlerle sizce ihtimal olurmu

Kalinliktan anlamam ama yumun boyutu guzel. Gunde 2mm falan buyuyor yarina 20 olacak nerdeyse. Bende 20 mm ken igne olmustum. Kac yumun vardi?

Kalinliktan anlamam ama yumun boyutu guzel. Gunde 2mm falan buyuyor yarina 20 olacak nerdeyse. Bende 20 mm ken igne olmustum. Kac yumun vardi?
sol over 17,5 mm yazmış
sağ over karşısında da yazmış okuyabildiğim kadarıyla
sanırım tek yum var

adetin 3. gün kontrolünde sağda 6 ad., solda 5 ad vardı.. bugün dediğim gibi sadece sola 17,5 mm olarak not almış
sanırım dr yanındaken beynim durdu hiç sormadım bunları :) geldim araştırıyorum

sol over 17,5 mm yazmış
sağ over karşısında da yazmış okuyabildiğim kadarıyla
sanırım tek yum var

Olabilir canm birdahaki sefere sor bence bilmis olursun :) hadi iyi haberlerini aliriz ins.

Reactions: vkt
Test yaptim gormedin mi canim silik cikti yine 2.cizgi
2. silik çizgi ile ben hamile olduğumu öğrenmiştim bu arada, kan testi yaptırmştım 3 gün sonra 400 civarı bi değerle hamile olduğumu öğrenmiştim,
silik çizgi umutsuzluk olmasın

adetin 3. gün kontrolünde sağda 6 ad., solda 5 ad vardı.. bugün dediğim gibi sadece sola 17,5 mm olarak not almış
sanırım dr yanındaken beynim durdu hiç sormadım bunları :) geldim araştırıyorum

Bazen tekinin olcusunu yazabiliyolar yani en buyugunu olcmus yazmista olabilir benimki gösterdi ekranda gördüm ya solda resmen 3 tane vardi piramit gbi sagda kucuk 1 tane olcmeyecekti ben sordm kac mm diye o bile heyecan veriyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…