2. silik çizgi ile ben hamile olduğumu öğrenmiştim bu arada, kan testi yaptırmştım 3 gün sonra 400 civarı bi değerle hamile olduğumu öğrenmiştim,
silik çizgi umutsuzluk olmasın
canım bu testten başka test yaptınmı adetin geciktimi
tam adet günümde öğrenmiştim, sabah idrar testi ile ama senin ki gibi belli belirsizdi..Igne kullandigin ay miydi canim kacinci gunundu? Normal bi ay olsa bende havalara ucmustum ama igne olunca yanilabiliyo insan
belirginse hamissin canim.Bu sabah yaptim canim ekliyorum bak ama bu 5 dk icinde cekildi suan dahada belirgin. Adetime 2 gun var tahminim
belirginse hamissin canim.
tebrikler..
kan testi yaptir istersen
adetine kac gün var
bende bi doz klomen kullandim o ay hamis kaldim2 gun var canm catlatma iğnesi olmustum 14unde onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum henuz
bende en az 20 kez test yapmışımdır evde2 gun var canm catlatma iğnesi olmustum 14unde onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum henuz
bende bi doz klomen kullandim o ay hamis kaldim
adetimi yanlis hesapladim iki hafta önce test yaptim silik cikti belli belirsiz..
sonra üzerine iki test daha yaptim ikinci belirgindi ücüncü tam kirmiziydi..
bi 5 gün sonra test yap yine madem
ama hamis olmayinca o cizgi cilik milik bile cikmiyo.
20-25 yapmisimdir ben, ilk pozitifde kizim dogdu, ikincide düsük yaptim ücüncüye yine hamileyim sükür.
darisi basina... bence hamissin
Canim.bencede var gibi yaaa silik gözüküyor yaniii igne etkisi degildir kesinlikle.hadi insallahhh vardirBu sabah yaptim canim ekliyorum bak ama bu 5 dk icinde cekildi suan dahada belirgin. Adetime 2 gun var tahminim
olsun canım üzülme hastaneye yine devam et benceKızlar ben adet oldum ilk klomen kullanışımdı çok üzüldüm
Ama napıcaN bilmiyorum yine klomene devam mı etsem napsam bilemedim çok korkuyorum çocuğum olmicak diye şimdi klomene de başlayınca bayrama geliyortakip zor olucak
canım inşallah hamilesindir bi kan ver yarın bizede müjdeli haberleri ver canım inşallahBu sabah yaptim canim ekliyorum bak ama bu 5 dk icinde cekildi suan dahada belirgin. Adetime 2 gun var tahminim
canım inşallah hamilesindir bi kan ver yarın bizede müjdeli haberleri ver canım inşallah
Canim.bencede var gibi yaaa silik gözüküyor yaniii igne etkisi degildir kesinlikle.hadi insallahhh vardirbugun benim.9. Gunum cuma kan vermeyi dusunyom adet olmazsammm..insallah hepimiz guzel.sonuclar aliriz..
olur canım nasıl olsa 2 gün kaldı bekleriz tek bebiş olsundaaCanim kandada ciksa sonucta igneden mi diye soru isareti olacak.o yuzden batı bekliyorum gelmesse hemen vercem canim
olur canım nasıl olsa 2 gün kaldı bekleriz tek bebiş olsundaa
evet canım testte var çıktıysaa vardır testte anılma payı yoktur canım inşallah hamilesinAynenn beklerimm bi goreyimde o koyu cizgiyi sanki hersey yolunda gidecek sonrasinda oyle düşünüyorum
evet canım testte var çıktıysaa vardır testte anılma payı yoktur canım inşallah hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?