2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2. silik çizgi ile ben hamile olduğumu öğrenmiştim bu arada, kan testi yaptırmştım 3 gün sonra 400 civarı bi değerle hamile olduğumu öğrenmiştim,
silik çizgi umutsuzluk olmasın

Igne kullandigin ay miydi canim kacinci gunundu? Normal bi ay olsa bende havalara ucmustum ama igne olunca yanilabiliyo insan

Igne kullandigin ay miydi canim kacinci gunundu? Normal bi ay olsa bende havalara ucmustum ama igne olunca yanilabiliyo insan
tam adet günümde öğrenmiştim, sabah idrar testi ile ama senin ki gibi belli belirsizdi..
iğne kullanmamıştım yanlış hatırlamıyorsam o ay
o kadar fazla şey deniyorum ki karıştırdım
ama silikti benim de

2 gun var canm catlatma iğnesi olmustum 14unde onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum henuz
bende bi doz klomen kullandim o ay hamis kaldim
adetimi yanlis hesapladim iki hafta önce test yaptim silik cikti belli belirsiz..
sonra üzerine iki test daha yaptim ikinci belirgindi ücüncü tam kirmiziydi..

bi 5 gün sonra test yap yine madem
ama hamis olmayinca o cizgi cilik milik bile cikmiyo.
20-25 yapmisimdir ben, ilk pozitifde kizim dogdu, ikincide düsük yaptim ücüncüye yine hamileyim sükür.

darisi basina... bence hamissin

2 gun var canm catlatma iğnesi olmustum 14unde onun etkisi olabilir diye sevinemiyorum henuz
bende en az 20 kez test yapmışımdır evde
hiç birinde inan silik bile çıkmamıştı
silik çıktığı ayda hamileydim :)
hamilelik sonuca ulaşmadı belki ama olsun..
moralini bozma ve imkanın varsa bi kan testi yaptır günün geçer geçmez
silik bile çıkmıyor hamile olmadığım aylarda

5 gun çokkk naptinn canimm batima 2 bilemedin 3 gün var zaten dayanamam okdar agzindan bal damliyor insallah hamisimdir kuzum 10.gunde silik 14.silik bakalim 16.gunde silik cikarsa artik kan veririm diyorum. Sende saglikla al kucagina al bebisini ins.

insallah canim...
allah dualarimizi kabul etsin... allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar ben adet oldum ilk klomen kullanışımdı çok üzüldüm
Ama napıcaN bilmiyorum yine klomene devam mı etsem napsam bilemedim çok korkuyorum çocuğum olmicak diye şimdi klomene de başlayınca bayrama geliyor takip zor olucak

Bu sabah yaptim canim ekliyorum bak ama bu 5 dk icinde cekildi suan dahada belirgin. Adetime 2 gun var tahminim
Canim.bencede var gibi yaaa silik gözüküyor yaniii igne etkisi degildir kesinlikle.hadi insallahhh vardir bugun benim.9. Gunum cuma kan vermeyi dusunyom adet olmazsammm..insallah hepimiz guzel.sonuclar aliriz..

hanımlar bir şey daha danışıcam :)
klomen kullandım 5 gün, bugün adetin 14. günü ve yarın ovitrelle kullanıcam çatlatma iğnesi olarak..
sabah dr bazı testler istemişti, kan vermiştim. sonuçlanmış, yorumlamanız mümkün olur mu? bu tedavi sırasında sizlere de bu testler istemişymidi acaba..
estradiol : 50,02
progesteron :3,77
şimdiden teşekkürler

olsun canım üzülme hastaneye yine devam et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…