Insallah canim bebis zaten en guzel spor oluyor uykusuz geceler tam yemek yicegin zaman anlamis gbi huysuzlugu tutuyor flanIyiymsn canm ya darisi bana bende ins birada olsa veririm daha kolay olur
Ecet cnmDuydum cnm hamiş olunca köpürüyor mu neydi
yazdim canimAmin insallh canim...o ne testi nasil oluyo ilk defa duydum ben
EE köprüdür mü senindeEcet cnm
Ayy insallh allhn izniyle olsunda o gunleri insallh tum istiyenler gprur :)Insallah canim bebis zaten en guzel spor oluyor uykusuz geceler tam yemek yicegin zaman anlamis gbi huysuzlugu tutuyor flan
Ilk defa duydm insallh suphelenirsem yaparim gunum yaklasinca :)Kizlar bi kaba idrarinizi yapiyorsunuz sonra karbonat serpin kabarirsa hamilesiniz gecen ay denedim dgildim :) simdide denedim yine degilim kopurmedi hamis olan biri yapsa super olur
Hayir kopurmediEE köprüdür mü seninde
Inşallah canim kopursun artik ya dimi hak etmedik mi .:)Ayy insallh allhn izniyle olsunda o gunleri insallh tum istiyenler gprur :)
Bende sogan kurunu duydum yap dediler yumurtlamaya kolaylastiriyo galiba ama adetten tam bir hafta sonra basla dediler sen kacinci gunu basladin 15 gun mu kullandin bide klomen kullandim bitti 3 gun once sogan kuru yapsam bisi olur mu acaba k.bakma biraz cok sordm amaKızlar aranızda soğan kürü yapan oldumu Dr bana soğan kürü yap dedi bende yaptım yeni bitti dedim o zaman tarçınlı süt iç dedi Dr doğuma gitti soramadım bebiş için ama tam olarak neyi sağlıyor bilmiyorum
Soğan kürü rahmi temizliyor ben netten bakıp yapmıştım daha dra gitmeden Dr da önerince şaşırdım adet bittikten 7 gün sonra yapılıyo sabah akşam 1 bardak 15 gün yapılıyo şimdi başlama adetten 7 gün sonra başlarsınBende sogan kurunu duydum yap dediler yumurtlamaya kolaylastiriyo galiba ama adetten tam bir hafta sonra basla dediler sen kacinci gunu basladin 15 gun mu kullandin bide klomen kullandim bitti 3 gun once sogan kuru yapsam bisi olur mu acaba k.bakma biraz cok sordm ama
Tamam canim ole deneyim bakm ins use yarar hepimznk :)Soğan kürü rahmi temizliyor ben netten bakıp yapmıştım daha dra gitmeden Dr da önerince şaşırdım adet bittikten 7 gün sonra yapılıyo sabah akşam 1 bardak 15 gün yapılıyo şimdi başlama adetten 7 gün sonra başlarsın
Canim adet bittikten 7 gum sonra mi adetn ilk gununden 7. Gunu m ?Soğan kürü rahmi temizliyor ben netten bakıp yapmıştım daha dra gitmeden Dr da önerince şaşırdım adet bittikten 7 gün sonra yapılıyo sabah akşam 1 bardak 15 gün yapılıyo şimdi başlama adetten 7 gün sonra başlarsın
canımm evett ilaç perşembe bitti. cuma günü randevuya gittim. ve 10.günümdü dün.henüz çatlamaya hazır değil dedi doktor.11.gündemi ila<ç bttimi
eğer bttiyse dikktli ol gec buyur ve gec catlaya bilir bazılarının gec çatlamıs küğçükler büyümüş flan doktor gözetiminde olki dktr sana bilgi versin yinede 1 gün arayla ilişki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?