2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kizlar ben catlatma igmesi odum bugun 11. Gun.. Regl nin 26. Gunu..normalde regliler uzun surede oluyorum pko var.. Bugun lekelenmeler geliyi regl. Baslangici mi acaba. . bu ay da mi olmadi

Mrb kizlar ben catlatma igmesi odum bugun 11. Gun.. Regl nin 26. Gunu..normalde regliler uzun surede oluyorum pko var.. Bugun lekelenmeler geliyi regl. Baslangici mi acaba. . bu ay da mi olmadi

Normalde iğneden 14 15 gun sonra adet olman lazim yerlesme kanamasi olmasin? Her zamanki adetin gbi mi

Bende 18 haziranda vuruldum canim.. Normalde adetlerim 40 50 gunde oluyo.. Yerlesme kanamasi da cok silik hafif olmaz mi bilemedim. Sanirim adet baslangici benim

Netten gebelik testi aldım yarin gelecek. Onu yapip eger çizgi varsa kan vermeyi dusunuyorum canim. Sende durum ne
ben de biraz sonra iğne için gidicem.36 saat yarın gece yarsına denk gelsin diye bekliyorum
sol kasığımda ağrı var gerçi, iğneye gerek kalmadan yumurta çatladımı bilemedim ki

ben de biraz sonra iğne için gidicem.36 saat yarın gece yarsına denk gelsin diye bekliyorum
sol kasığımda ağrı var gerçi, iğneye gerek kalmadan yumurta çatladımı bilemedim ki

Doktora ne zaman gorundun ki

dün dr daydım
bugün iğne yaptırmamı söyledi

Kızlar klomen kullanınca illaki çatlama iğnesi de kullanmak gerekiyor mu.. Yumurtası kendiliğinden çatlayan sadece hap kullansa olmaz mı.?

kızlar bende klomen kullandım doktora gittiğim de iki tane yum büyümüştü ilişki önerdi..çatlatma iğnesini sorduğum da gerek yok ama istiyorsan yine de verim dedi..bende istemedim vermedi duphaston ilacını verdi biteli bır hafta oldu..10 gündür de karnım da adet sancısı belımde ağrı sabahları çok fazla idrara çıkıyorum sarı akıntım başladı 2 gündür de yarın adet günüm.Bakalım ne olucak hayırlısı

Benimde öyledi canım tam adet günümde(duphston bittikten 1 hafta sonra) adet oldum inşallah sen olmazsın da hamilesindir., bende 2. klomene başlayacağım ama çok kararsızım eğer yarın başlarsam takibi bayrama denk geliyor

Bende 18 haziranda vuruldum canim.. Normalde adetlerim 40 50 gunde oluyo.. Yerlesme kanamasi da cok silik hafif olmaz mi bilemedim. Sanirim adet baslangici benim

herkeste farklı olur yerlesme kanaması kımı hıc gormez kımı pembe kımınde kahve rengı kımı reglı gıbı olur. ınsallah senın de oyledır. bı an once bır kan ver. net sonuc alabılmek ıcın. senınle aynı gun aynı saatlerde yaptık catlatma ıgnelerını. ben yarın ıs donusu yaptırabılırsem kan verecegım. hayırlıs sonuclar ınsallah hepımıze.

canım bende tam 11. gün e2 bakıldı 668 çıkmıştı çok iyi ddi doktor ama bu değerin bir sürü fazı var yumurtlama zamanında yüksek olmasnı bekliyorlar yumurta kalitesni ölçüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…