2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende tam 11. gün e2 bakıldı 668 çıkmıştı çok iyi ddi doktor ama bu değerin bir sürü fazı var yumurtlama zamanında yüksek olmasnı bekliyorlar yumurta kalitesni ölçüyomuş
canım benim 13. gün değerim bu
o zaman bu ayda ümitlenmyim
iğneyi yaptırmasaydım keşke diyorum ama
benim değerler pek iyi değil yani

dün dr daydım
bugün iğne yaptırmamı söyledi

Dun catlayacak buyuklukte degildi demekki doktor biraz daha buyusun diye demistir belki yarin vurdur diye canim sen yap igneni riske atma. Havalar sicak akinti artti bayanlarda karistirmayalim

Bilmiyorun canim ya resmen donuk yasiyorum hicbisey hissetmiyorum yarin kargo gec gelir belki bu aksam alicam bi test napayim
kargodan ne testi bekliysun ki canım sen
eczaneden alınanlarla yapmak yerine
çok sordum kusura bakma :)

Benim catlama problemim yok ama doktor cok guzel buyumusler riske atmadan bugun igneyi vur dedi. Bende isterdim ne zaman catlicagini biliyoruz boylece en azindan. Ihtimal yukseliyor sanki. Allahim mubarek gunde emeklerimizi boşa cikarma hicbirimizin

Reactions: vkt
Dun catlayacak buyuklukte degildi demekki doktor biraz daha buyusun diye demistir belki yarin vurdur diye canim sen yap igneni riske atma. Havalar sicak akinti artti bayanlarda karistirmayalim
yaptırdım 12.30 da iğnemi kısmet bakalım
niye umudum uçtu gitti bilmiyorum
elimi kaldıracak durumda değilim bende öyle bi saçma haldeyim ki

kargodan ne testi bekliysun ki canım sen
eczaneden alınanlarla yapmak yerine
çok sordum kusura bakma :)

Canim eczaneden bir iki almaktan sıkıldım hep eczanede pahali internette 10 tanesini 16 tl ye aldim eczanede 5 tl veriyorum hem daha sık yaparim tabi adet olmassam

ay amin canım
allah şu günlerde çabalarımızı boşa çıkarmasın hayırlı, sağlıklı evlatlar versin herkese..

Canim eczaneden bir iki almaktan sıkıldım hep eczanede pahali internette 10 tanesini 16 tl ye aldim eczanede 5 tl veriyorum hem daha sık yaparim tabi adet olmassam
adet olmayacaksın inşallah
güzel haber alıcaz inşallah senden

yaptırdım 12.30 da iğnemi kısmet bakalım
niye umudum uçtu gitti bilmiyorum
elimi kaldıracak durumda değilim bende öyle bi saçma haldeyim ki

Havalardandir canim madem icine sinmicek bu gecede iliski olsun yarin gecede. Umutsuzluk etme tevekkul et Allaha biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime emanet...

Havalardandir canim madem icine sinmicek bu gecede iliski olsun yarin gecede. Umutsuzluk etme tevekkul et Allaha biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime emanet...
ben de öye düşünüorum aslında
her gün sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ama oursa allahtan olmazsa da
hayırlısı inş

ben de öye düşünüorum aslında
her gün sperm kalitesini düşürüyor diyorlar ama oursa allahtan olmazsa da
hayırlısı inş

Aklinda soru isareti kalmaktan iyidir 2 gun ustuste olsun sonra 2gunde bire dusersiniz icine sinsin

Aklinda soru isareti kalmaktan iyidir 2 gun ustuste olsun sonra 2gunde bire dusersiniz icine sinsin
hayırlısı diyorum bakalım bekliycez :)
ben bir de düne kadar şöyle bilioyrdum
atıyorum bugün yumurta çatlama günü ya bu güne kadar birlikte olunacak
bundan sonraki günler yani yumurta çatladıktan sonrakiler üreme için değil :)
sonra ki günlerde önemliymiş ya :)

Tutunmayi kolaylaştırır diye bisey okudum bende ama bata 1 hafta kalana kadar gun asiri gir bence sonucta gec dollenme denilen bi olay var olur mu olur

Tutunmayi kolaylaştırır diye bisey okudum bende ama bata 1 hafta kalana kadar gun asiri gir bence sonucta gec dollenme denilen bi olay var olur mu olur
dr da dün aynı şeyi söyledi bana
iğneden itibaren 36 saat sonra gün aşırı dedi
dedim ya ben tamamen yanlış biliyormuşum :)

canım benim 13. gün değerim bu
o zaman bu ayda ümitlenmyim
iğneyi yaptırmasaydım keşke diyorum ama
benim değerler pek iyi değil yani
canım çok net bilmiyorum işte , senin moralini bozmak istemem ama şöyle bişey var benim değerimin yüksek olmasına rağmen iğne olmadım ve hamile kalamadım bu ay,

canım çok net bilmiyorum işte , senin moralini bozmak istemem ama şöyle bişey var benim değerimin yüksek olmasına rağmen iğne olmadım ve hamile kalamadım bu ay,
allahtan hayırlısı diyelim canım hepimiz için hayırlısı ne ise olsn inş
aklımı karıştırmıyorum tamam :)
benim raporumda referans değerler 30 - 80 arası verilmiş, sen yazdıktan sonra baktım da.. o yüzden endişemde azaldı biraz 50 aralarda bi değer
kısmetse hayırlısı ile olsn inş

Canım sen ikinci tedaviye bayram dan sonra başla bence çünkü takip yapamazsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…