İnşaallah canım bakalim ne olacak yarın tam adet gunum Kafa yormuyorum artk ya Hayırlısı ne ise o olsun çok psikolojimz bozulduBenimde öyledi canım tam adet günümde(duphston bittikten 1 hafta sonra) adet oldum inşallah sen olmazsın da hamilesindir., bende 2. klomene başlayacağım ama çok kararsızım eğer yarın başlarsam takibi bayrama denk geliyor
Canim kısmet denben de iğne vurulduğu gün ertesi gün dort gün boyunca beraber olduk günde iki kez sabah akşam olduğu da oldu sperm kalitesi duser diye biliyordum ama dojtorum bisey olmaz dedi ve ben iğneyi on ikinci gün olmuştum erken olmuşum galib"a genelde on dört. Günde olunuyorallahtan hayırlısı diyelim canım hepimiz için hayırlısı ne ise olsn inş
aklımı karıştırmıyorum tamam :)
benim raporumda referans değerler 30 - 80 arası verilmiş, sen yazdıktan sonra baktım da.. o yüzden endişemde azaldı biraz 50 aralarda bi değer
kısmetse hayırlısı ile olsn inş
dr yumurta buyumesine göre iğne gününü söylüyor canımCanim kısmet denben de iğne vurulduğu gün ertesi gün dort gün boyunca beraber olduk günde iki kez sabah akşam olduğu da oldu sperm kalitesi duser diye biliyordum ama dojtorum bisey olmaz dedi ve ben iğneyi on ikinci gün olmuştum erken olmuşum galib"a genelde on dört. Günde olunuyor
Daha çok var ya geçen ay 12.de olmuştum yaklasik 15 gün var igneyide olali 6 gün oldu canım persembe olmuştumdr yumurta buyumesine göre iğne gününü söylüyor canım
benim 17,5 mm dün yumurta
yarın iğne dedi bana da
çok kafaya takmamk lazım diyerek yine de takıyoruz :)
senin adete kaç gün var ?
Ben 6 ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştırDaha çok var ya geçen ay 12.de olmuştum yaklasik 15 gün var igneyide olali 6 gün oldu canım persembe olmuştum
bende boş gebelik yaşadım.. ekim ayında 2015 sonlandırdıkBen 6 ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştır
Canım ikimizinde aynı adet tarihi inş olmayız aynn bende bu ay ilk kullandim klomen ama aspirin ve folik asit kullanmıyorum aspiirn ne için doktor mu verdibende boş gebelik yaşadım.. ekim ayında 2015 sonlandırdık
genetik testler vs de yapıldı.. artık bu ay yumurta takibi yöntemine başladık
benim de 12 temmuz beklenen adet tarihim de.. bakalım bu ay tutacak mı :)
klomen - çatlatma iğnesi - hergün bebe asprini - hergün folik asit şeklinde gidiyor kullandıklaım benim de :)
Bunda negatif gorunuyo canım bence bi kaç gün daha bekle yada yarın olmazsan kan ver en garanti oKizlar ben test yaptım 2bucuk saat idrara cikmadm simdi. Igneyi 14 haziran da olmuştum yine hayalet cizgi çıktı. Ne yapmam gerek biri akil versin dondum kaldim ne sevinebiliyorm ne uzulebiliyorum. Kan versem ne olacak kac ciksa sevinicem onuda bilmiyorum.
canım bence yarın hemen kan ver ve tam sevin üzülmeKizlar ben test yaptım 2bucuk saat idrara cikmadm simdi. Igneyi 14 haziran da olmuştum yine hayalet cizgi çıktı. Ne yapmam gerek biri akil versin dondum kaldim ne sevinebiliyorm ne uzulebiliyorum. Kan versem ne olacak kac ciksa sevinicem onuda bilmiyorum.
ya evet canım seni iyi anlıyrum benimde psikolojim bozuldu biri yana kay dese ağlıyorum inşallah yarın adet olmassında sevinirsin canımİnşaallah canım bakalim ne olacak yarın tam adet gunum Kafa yormuyorum artk ya Hayırlısı ne ise o olsun çok psikolojimz bozuldu
İnşaallah canım ya başına gelmeyen bılmezmiş...benımle aynı gun evlenen yakınım var dogum yaptı benden sonra evlenen arkadaslarım dogum yapmak uzere cogu da hamıle konustugum zaman bebek var mı dedıgım de var teyzesı yolda dıyorlar bana sordukların da erken daha düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ve ağlamaya başlıyorum çok zor bir durummuş..Allahtan ümit kesılmez canım İnşaallah sende bıdaha kı donem adet olmazsın da gebe kalırsın Rabbım hayırlı bır sekılde nasıp etsın guzel gunler aylar hurmetıne..ya evet canım seni iyi anlıyrum benimde psikolojim bozuldu biri yana kay dese ağlıyorum inşallah yarın adet olmassında sevinirsin canım
canım aynen öyle ya geçen ay bir akrabamızın düğünü oldu kız geldiiği ay hamile kaldı bende 3 senedir tık yok bi düşüğüm var benim bat 7 temmuz bakalım ne olacak 4 temmuzda kan vermeyi düşünüyorum varsa çıkarmı canım tatile gitmeyi planlıyoruz daİnşaallah canım ya başına gelmeyen bılmezmiş...benımle aynı gun evlenen yakınım var dogum yaptı benden sonra evlenen arkadaslarım dogum yapmak uzere cogu da hamıle konustugum zaman bebek var mı dedıgım de var teyzesı yolda dıyorlar bana sordukların da erken daha düşünmüyoruz demek zorunda kalıyorum ve ağlamaya başlıyorum çok zor bir durummuş..Allahtan ümit kesılmez canım İnşaallah sende bıdaha kı donem adet olmazsın da gebe kalırsın Rabbım hayırlı bır sekılde nasıp etsın guzel gunler aylar hurmetıne..
1,2 gün önceden de kanda gebelik görünebiliyor canım tedbir amaçlı yaptır bir test çünkü hamile isen mutlaka öğrenirsin..İnşaallahta hamile oldugunu öğrenirsin canım..canım aynen öyle ya geçen ay bir akrabamızın düğünü oldu kız geldiiği ay hamile kaldı bende 3 senedir tık yok bi düşüğüm var benim bat 7 temmuz bakalım ne olacak 4 temmuzda kan vermeyi düşünüyorum varsa çıkarmı canım tatile gitmeyi planlıyoruz da
Bunda negatif gorunuyo canım bence bi kaç gün daha bekle yada yarın olmazsan kan ver en garanti o
inşallah canım hepimiz hamile olalım1,2 gün önceden de kanda gebelik görünebiliyor canım tedbir amaçlı yaptır bir test çünkü hamile isen mutlaka öğrenirsin..İnşaallahta hamile oldugunu öğrenirsin canım..
canım gözün aydınnnn hamilesin şimdi bende gördüm çizgiyiiiiiCanim onu 2 3 dk icinde cekmistm test boyle oldu
canım gözün aydınnnn hamilesin şimdi bende gördüm çizgiyiiiiiçok sevindim yarın hemen kan ver kaç haftalık belli olsun darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?