canım artık sevin iğnenin etkisi çoktan geçti yarın sabah ilk idrarınla test yap ve hemen kan ver canım inşallah birgünde bizler böyle oluruz bu ara ilk klomen ve iğneydi dimi canımDaha sevinemiyorum iste canim ne olur ne olmaz cikmamistir vucudumdan diye. Yarin tekrar test yapicam cikarsa kan vericem. 2 gun sonra tekrar kan veririm artis varsa artik sevinebilirim demektr.
canım artık sevin iğnenin etkisi çoktan geçti yarın sabah ilk idrarınla test yap ve hemen kan ver canım inşallah birgünde bizler böyle oluruz bu ara ilk klomen ve iğneydi dimi canım
canım artık sevin iğnenin etkisi çoktan geçti yarın sabah ilk idrarınla test yap ve hemen kan ver canım inşallah birgünde bizler böyle oluruz bu ara ilk klomen ve iğneydi dimi canım
Kizlar ben test yaptım 2bucuk saat idrara cikmadm simdi. Igneyi 14 haziran da olmuştum yine hayalet cizgi çıktı. Ne yapmam gerek biri akil versin dondum kaldim ne sevinebiliyorm ne uzulebiliyorum. Kan versem ne olacak kac ciksa sevinicem onuda bilmiyorum.
ben ılk bebegımı 2014 de tup bebek yoluyla dogurdum cnm. transferın ardından 8. gun ben test yapmaya basladım. kı catlatma ıgnesının hıc bır etkısı yoktu cunku ıkı haftayı gecmıstı herneyse, hala da saklarım ben o testlerı. ılk test hayalaet . ertesı gun hayalet kan tahlılı yaptrmaya basladım ama yıne sabahları da ıdrar testı yapıyordum. kanda degerım yukselmesıne ragmen 1900 lere gelmıstı hala ıdrar testınde sılık cıkıyordu. sen ona takılma. Sen hamılesın Allahın ızınıyle.
Bende yarin kan vericem valla olmuyo boyle napayim boyle yiyip durmaktansa belki yuksek gorurumde sonuca ulasmis olurum en azinda. Simdi 5in ustune kesin hamileyim diyebilir miyim igne yuzunden?
ıgneyı unut. o kalmadı vucudunda. en az suan senın 120 130 cıvarıdır beta hcg en az. ve daha oncekı testlerınde daha sılıktı ıkıncı cızgı. bu sonuncu baya belırgınlesmıs. demekkı deger artıyor yanı kımyasal degıl. yarın test sonucunu dort gozle beklıyoruz hepımız... :)))
Ayy canim benim suan seni opesim geldiyapicam yarin ya esimede regl oldum diyicem aksam surpriz olur cikarsa
test yaptır cnım artık çizgi iyice belirginleşiyor kalk hadi teste gitAyy canim benim suan seni opesim geldiyapicam yarin ya esimede regl oldum diyicem aksam surpriz olur cikarsa
inşallah hayırlı haberler alırsın canımKizlar catlatma ignemin 12. Gunu. Gidip kan verdim. Ne olur bana da dua edin
canım ben de pıhtılaşma sorunu var, hetorozigotCanım ikimizinde aynı adet tarihi inş olmayız aynn bende bu ay ilk kullandim klomen ama aspirin ve folik asit kullanmıyorum aspiirn ne için doktor mu verdi
Insallah canim..inşallah hayırlı haberler alırsın canım
hamiş haberini alır bizde seviniriz burda :)
test yaptır cnım artık çizgi iyice belirginleşiyor kalk hadi teste git
şu günlerde bize mutlu bi haber ver inş:)
ne zaman çıkıyor test sonucu canımInsallah canim..
test sonucu ne zaman çıkıyor, 1 saat - 2 saatKan verdim canim hayirlisi
test sonucu ne zaman çıkıyor, 1 saat - 2 saat
hadi hayırlı güzel haberler canım inş :)
ben bile heyecanlandım
allahım mutluluk göz yaşı döktürsün inşallah sana ve bekleyen tüm herkese :)
var tabi :)))))))Kizlar sonucum 65 cikmos gercekten var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?