2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum canım sagol ya ben hala agliyorum inanasim gelmiyor rabbim cok sukur
ah canım ağla tabi ağla
sevinçten ağla inşallah ömrün boyunca
nasıl sevindim anlatamam
ben niye deli gibi ağlıyorum bilmiyorum ama ben bile sizlerin test sonucunu beklerken gerilmişim
seni düşünemiyorum :)
allahım tamamına erdirsin, isteyen herkese nasip etsin :))

Burda herseyi beraber yasiyoruz her duyguyu anlatiyoruz en yakinimizla bile paylasmadigimiz seyleri ondan etkilenmemek elde degilcabim

Burda herseyi beraber yasiyoruz her duyguyu anlatiyoruz en yakinimizla bile paylasmadigimiz seyleri ondan etkilenmemek elde degilcabim
çok haklısın canım
en yakınlarımızla konuşmadıklarımızı bile konuşuyoruz burda :)
allah tamamına erdirsin inşallah
bu güzel anın tadını çıkar :)
şu mübarek günlerde ne güzel bir haber aldın ne mutlu bi haber paylaşacaksın ailenle eşinle :)
inan kendim almış gibi mutluym bu haberi allahım :)))

Doktor tahlile yonlendrdi beklemedm hastanede ama asistaninda tel bekliyorum sonucumu gosterecek. Kac cikarsa sevineyim dedim 20 30 cikarsa sevin dedi 7 8 e sevinme dedi 65 cikti sukur insallah katlanir
katlanır canım merak etme çok sevindim bugün sen yarın bizler inşallah

Doktor tahlile yonlendrdi beklemedm hastanede ama asistaninda tel bekliyorum sonucumu gosterecek. Kac cikarsa sevineyim dedim 20 30 cikarsa sevin dedi 7 8 e sevinme dedi 65 cikti sukur insallah katlanir
Canim.hayirli olsunn senin adina cok sevindim.. Insallah bundan sonra her sey yolunda gider. Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin..

benım de bugün bat günüm hala tık yok....çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşaallah.akşamki süprize odaklan hadi... darısı başımıza country canım..bende adet olursam bu ay çatlatma iğnesi isteyecem

Benimde şöyle yok ilişki fazla oldu hergun hatta sabah akşam iyi olmaz diyolar ya sperm kalitesi açısından yani benimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…