bak bi de silik diyodunKizlar sonucum 65 cikmos gercekten var mi
var tabi :)))))))
gözün aydın canım
gözün aydın
yemin ediyorum ben bile ağlıyorum şu an sevinçten
ah canım ağla tabi ağlaKuzum canım sagol ya ben hala agliyorum inanasim gelmiyor rabbim cok sukur
ah canım ağla tabi ağla
sevinçten ağla inşallah ömrün boyunca
nasıl sevindim anlatamam
ben niye deli gibi ağlıyorum bilmiyorum ama ben bile sizlerin test sonucunu beklerken gerilmişim
seni düşünemiyorum :)
allahım tamamına erdirsin, isteyen herkese nasip etsin :))
çok haklısın canımBurda herseyi beraber yasiyoruz her duyguyu anlatiyoruz en yakinimizla bile paylasmadigimiz seyleri ondan etkilenmemek elde degilcabim
inşallah hamilesindir dualarımız seninle canımmKizlar catlatma ignemin 12. Gunu. Gidip kan verdim. Ne olur bana da dua edin
gözün aydın canımKizlar sonucum 65 cikmos gercekten var mi
canım sonucu ne zaman alacaksınInsallah canim..
Canim saglik ocaginda verdim de sabahm henuz cikmamis sonucumcanım sonucu ne zaman alacaksın
gözün aydın canımdoktor ne dedi
katlanır canım merak etme çok sevindim bugün sen yarın bizler inşallahDoktor tahlile yonlendrdi beklemedm hastanede ama asistaninda tel bekliyorum sonucumu gosterecek. Kac cikarsa sevineyim dedim 20 30 cikarsa sevin dedi 7 8 e sevinme dedi 65 cikti sukur insallah katlanir
olsun canım er geç öğreneceğiz birgün hamile olduğumuzu inşallah bugün sende öğrenirsinCanim saglik ocaginda verdim de sabahm henuz cikmamis sonucum
Amin canim insallah.. Pek umudum yok ama nasipolsun canım er geç öğreneceğiz birgün hamile olduğumuzu inşallah bugün sende öğrenirsin
Canim.hayirli olsunn senin adina cok sevindim.. Insallah bundan sonra her sey yolunda gider. Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin..Doktor tahlile yonlendrdi beklemedm hastanede ama asistaninda tel bekliyorum sonucumu gosterecek. Kac cikarsa sevineyim dedim 20 30 cikarsa sevin dedi 7 8 e sevinme dedi 65 cikti sukur insallah katlanir
canım ALLAHTAN UMUT KESİLMEZAmin canim insallah.. Pek umudum yok ama nasiphayirlisi olsun..
Benimde şöyle yok ilişki fazla oldu hergun hatta sabah akşam iyi olmaz diyolar ya sperm kalitesi açısından yani benimde yokcanım ben de pıhtılaşma sorunu var, hetorozigot
önlem amaçlı alıyorum, folik asiti de aynı şekilde...
ben bakırköy devlette tıbbi genetiğe gittim, boş gebelikten sonra.. pıhtılaşma sorunu dediler.. sonra hemotolojiye sevkettiler..
hemotoloji dr gebelik başlangıcından itibren 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi..
kadın doğum dr da bu sonuçlarla birlikte, inş gebeik başladığında iğne öncesinde de kan sulandırıcı dedi..
folik asiti kendi kafama göre alıyorum açıkçası, daha önce gebeliğimde kullanmamıştım öncesinde.. şimdi hazır olayım diye kullanıyorum
evet adet tarihlerimiz aynı ama bakalım benim çok umudum yok bu ay
kısmet:)
YAAA İnanmıyorum ben söylemiştimmm:) senin yumoşlarında çoktu boyutuda güzeldi bak ne güze hamile kaldın, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşallah çok sevindimm:)Kuzum canım sagol ya ben hala agliyorum inanasim gelmiyor rabbim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?