inşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlar bende bu 2. ayım klomene tekrar başladım bu sefer günde 3 adet içeceğim, inşallah bizde country gibi güzel haberler veririz :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
canım sende yarın test yapsanabenım de bugün bat günüm hala tık yok....çok sevindim canım Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşaallah.akşamki süprize odaklan hadi... darısı başımıza country canım..bende adet olursam bu ay çatlatma iğnesi isteyecem
Yapmayı. Düşünüyorum canım ilaç etkisi diye gecikme yaptı diyede aklima geliyor İnşaallah hamileymdir.canım sende yarın test yapsana
coutry de öyle düşünüyordu bak hamileymiş sende inşallah hamilesindirYapmayı. Düşünüyorum canım ilaç etkisi diye gecikme yaptı diyede aklima geliyor İnşaallah hamileymdir.
Amin İnşaallah canımKızlar bende bu 2. ayım klomene tekrar başladım bu sefer günde 3 adet içeceğim, inşallah bizde country gibi güzel haberler veririz :) Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah güzel bir sürpriz olacakkk:) Rabbim dualarımızı kabul etsin,İnşaallah canım. Darısı bize sırayla gideriz İnşaallah bakalım ne olacak test almaya gidebilirsem giderim. Biraz merkeze uzak evim eşim de bu ay test yapmycaz hemen dedi yarın da evde izinli bir sonra ki gün görevde ancak cuma günü yapabilirim. Doktora gidip tedavi olduğumu da bilmiyor süpriz yapmak istiyordum. Rabbim şu mübarek gün hatrna yüzümüzü güldursun
Amin canım tek temennimiz İnşaallah.İnşallah güzel bir sürpriz olacakkk:) Rabbim dualarımızı kabul etsin,
Hayirlara vesile olsun o tavuklar bizizdir İnşaallah civcivlermizi yumurtlayalmkızlar benim rüyalarım çıkıyorrüyamda tavuk kümesi gördüm bir sürü tavuk vardı ve yumurtluyorlardı yumurta verdiler bizde tavuğu çocuğa yorumlarlar. kızlar 3 ay önce rüyamda 2, 3 tane tavuk gördüm ve biri ben 2 kişininde hamile haberini aldım. dün bir kümes dolusu tavuk gördüm ve hepimiz hamileyiz inşallah countr ilk kişi
inşalllah hadi bakalım tavuklar kimlere çıkacak 1 contryHayirlara vesile olsun o tavuklar bizizdir İnşaallah civcivlermizi yumurtlayalm
Heyecan dorukta'inşalllah hadi bakalım tavuklar kimlere çıkacak 1 contry
canım senin bat bugünmüydü ya ben çooook unutkanlık var sürekli unutuyorum kusura bakmaHeyecan dorukta'
tık tık tık tık az kaldıHeyecan dorukta'
Kizlar sonucum 65 cikmos gercekten var mi
Canım eşine nasıl söyledin anlatirmisinKuzum canım sagol ya ben hala agliyorum inanasim gelmiyor rabbim cok sukur
canım belki değerlerin yükselir daha günün bile gelmedi lekelenmen ne zaman olduKizlar ignenin 12 gunu kan verdim. 2.13 cikmisadetime daha var ama onceki gun lekelenmelerim olmustu henuz olmadim adet
2 gun once oldu canim;(canım belki değerlerin yükselir daha günün bile gelmedi lekelenmen ne zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?