2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sende yarın test yapsana

İnşaallah canım. Darısı bize sırayla gideriz İnşaallah bakalım ne olacak test almaya gidebilirsem giderim. Biraz merkeze uzak evim eşim de bu ay test yapmycaz hemen dedi yarın da evde izinli bir sonra ki gün görevde ancak cuma günü yapabilirim. Doktora gidip tedavi olduğumu da bilmiyor süpriz yapmak istiyordum. Rabbim şu mübarek gün hatrna yüzümüzü güldursun

İnşallah güzel bir sürpriz olacakkk:) Rabbim dualarımızı kabul etsin,

kızlar benim rüyalarım çıkıyor rüyamda tavuk kümesi gördüm bir sürü tavuk vardı ve yumurtluyorlardı yumurta verdiler bizde tavuğu çocuğa yorumlarlar. kızlar 3 ay önce rüyamda 2, 3 tane tavuk gördüm ve biri ben 2 kişininde hamile haberini aldım. dün bir kümes dolusu tavuk gördüm ve hepimiz hamileyiz inşallah countr ilk kişi

Hayirlara vesile olsun o tavuklar bizizdir İnşaallah civcivlermizi yumurtlayalm

Kizlar ignenin 12 gunu kan verdim. 2.13 cikmis adetime daha var ama onceki gun lekelenmelerim olmustu henuz olmadim adet

canım o lekenin gelmesi de bir umut olabilir değerlerin inşallah çooooooooooooooooook yükselirde hamile olursun canım o kadar içten istiyorum bat ne zaman canım adet olmassan testi tekrarlarsın 0 çıkmamışya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…