2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bata son 7 gün ama 2 gün erken oluyorum hep geçen ay 3 gün erken oldum inşallah bu ay olmamda bayram hediyem olur

Yeni
canım o lekenin gelmesi de bir umut olabilir değerlerin inşallah çooooooooooooooooook yükselirde hamile olursun canım o kadar içten istiyorum bat ne zaman canım adet olmassan testi tekrarlarsın 0 çıkmamışya
Canim benim adetler duzensiz gec oluyorum genelde 40 50 de pko oldugu icin.onceden de catlatma ignesi kullanmistim 31.gunde olmustum.. Bugun 28. Gun.. Aminnn Allah razi olsun canim

Insallahhhhh canim.. Igne vurulmus muydun. Kac gun oldu
yok canım ben iğne vurulmadım doktora da hiç gitmedim kendim eczaneden klomen alıp içtim bu ay ne olacak hiç bilmiyorum yumoşlar ne oldu çatlama iğnesi yapılmadığından kist felan oluştumu hiç bir fikrim yok sabırsızlıkla batı bekliyorum inşallah olmam

Insallah canim.guzel sonuclar alirsin... Doktoruma.mesaj attim yarin test yap tekrar dedi. Negatifse adeti bekle dedi malesef canim..hayirlisi olsun

peki daha önce çatlatma iğnesi oldun mu hiç canım.. bu arada ben adet oldum çok ama çok üzgünüm hayırlısı değilmiş demek ki İnşaallah 2. deneme de olur tedavıye de yanıt vermedım bu ay ne yapsam acaba

Evet kızlar bata günlerde kala umutlar birikiyor birikiyor, sonrasında kırmızılar gelince ne yapacağımızı şaşırıyoruz, bende ilk ay klomen kullanışımdı tutmadı adet oldum
şimdi 2. ay klomene başladım bu ay da olmazsa ara vermeyi düşünüyorum ,
insan ne yapacağını şaşırıyor ya hayırlısı olsun

Üzülme adetin olması yeni umutlar yeni yarınlar demek hemen sonraki tedavimize devam edeceğiz,
ilk klomen kullanışın mıydı canım senin?
ya da herhangi bir ilaç kullandın mı_?

Üzülme adetin olması yeni umutlar yeni yarınlar demek hemen sonraki tedavimize devam edeceğiz,
ilk klomen kullanışın mıydı canım senin?
ya da herhangi bir ilaç kullandın mı_?
ilk tedavimdi canım ilk defa klomen kullandım o da başarısız oldu zaten..çok ağrım var

Aynen artık Hayırlısı deyip kendımızı avutuyoruz..ve birşey yapasımız gelmiyor.doktoruma nedenını sordugum da o kadar ınsan tüp bebek yapıyor ama bunların hepsi tutmuyor sence neden dedı çünkü Allah isterse olur hayırlısı artık bakacagız demişti bana..Allah isteseydi zaten bır bahane olur yıne olurdu demek ki Rabbımın bır bıldiği var artık ben oluruna bıraktım bu ay ilaç falan içmeyı düşünmüyorum..Allah verirse artık baş tacı kısmet..

Pco var mıydı canım sende?

bende bu ay boş geçmeyi düşünüyordum ama 2. ayda daha fazla hamilelik oranı birde pco olduğum için kullanmam gerekiyor o yüzden devam ettim, bu ay da iç sonraki ay bırakırsın klomeni?

Ayy
Canım
Canım çok üzüldüm ya gerçekten demekki hayırlısı böyleymiş canım ben ilk tedavimi klomen ve menegon iğnesi oldum ve hamile kaldım o ay ama düşük oldu zaten adet olursam tekrar hastaneye gitmeyi düşünüyorum canim

kızlar benim bata son 6 gün
Rabbim kadir gecesi ve cuma gecesi hürmetine tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi etsin İnşaallah..Allahım İnşaallah yüzümüzü güldürür canım ve güzel haberler alırız...

ben de pko vardı canım doktor engel olmadığını söyledı ve her ay benım adetlerım düzenlidir ve neden olmuyor bunu bilemiyorum çok kararsızım ilaç konusunda hayal kırıklığına uğradığım için

inşallah canım sağol duaların için kızlar vallahi akşam sahurda sizlerede kendime çok dua ettim RABBİM kabul eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…