dualarına amin İnşaallah canım Allah razı olsuninşallah canım sağol duaların için kızlar vallahi akşam sahurda sizlerede kendime çok dua ettim RABBİM kabul eylesin inşallah
canım kan verdinmiInsallah canim.guzel sonuclar alirsin... Doktoruma.mesaj attim yarin test yap tekrar dedi. Negatifse adeti bekle dedi malesef canim..hayirlisi olsun
Verdim canim olmadi bu ay dacanım kan verdinmi
Anladım canım, hormon değerlerin nasıl?ben de pko vardı canım doktor engel olmadığını söyledı ve her ay benım adetlerım düzenlidir ve neden olmuyor bunu bilemiyorum çok kararsızım ilaç konusunda hayal kırıklığına uğradığım için
Hayırlısı olsun sıkma canını, Sağlığımız yerinde olsun da İnşallah vericek Rabbim.Verdim canim olmadi bu ay danegatif cikti..
olsun canım üzme kendini bizide bekleyen birgün var inşallah olacak bizlerindeVerdim canim olmadi bu ay danegatif cikti..
Son 5 gün kaldı dimi senin canım?olsun canım üzme kendini bizide bekleyen birgün var inşallah olacak bizlerinde
aynen öyle canım ya hayırlısı neyse o olsun inşallahİnşallah olmazsında hamilesindir yaa :)
insan çok sabırsızlanıyor
Bu ilaçla ilk kullanm sonrası hemen hamile kalan çok kişi var çoğul gebelik yaşayan da çok araştırdm kullanmadan önce ve o yorumları görünce çok umutlandm ama malesef ki olmadı. hormon değerlerim Çok güzel iki defa yaptı tahlil doktor normal çıktı. Bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum sadece dua ediyorum Allaha. Belki soğan kurüne başlarm adetn 7.gunu.bu ay felaket ağrı cekiyorum ve kanama yaşıyorum eminimki kist oluştu temizleniyor birde kefir içtim.bakalım bu ay ne olacak ALLAH hepimize hayırlısıyla evlat versin İnşaallah canımAnladım canım, hormon değerlerin nasıl?
ya bana doktor klomen kullanman gerekiyor diyor, normal yoldan da olur ama uzun bir süreç olur diye beklemek istemiyor da olabilir, diyorum ya bu ay da kullanıcam bende ara vericem çünkü ilaca kimse olumlu yaklaşmıyor bilmedikleri için, benimde sen gibi çok içime sinmiyor içmek ama napalımbelki bir aracı olur Rabbim de bize evlat verir.
Hızlandırmak için de ilaca devam etmem gerektiğini söylüyordur canım sen devam et iğne denemediysen iğne dene bu ay canımBu ilaçla ilk kullanm sonrası hemen hamile kalan çok kişi var çoğul gebelik yaşayan da çok araştırdm kullanmadan önce ve o yorumları görünce çok umutlandm ama malesef ki olmadı. hormon değerlerim Çok güzel iki defa yaptı tahlil doktor normal çıktı. Bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum sadece dua ediyorum Allaha. Belki soğan kurüne başlarm adetn 7.gunu.bu ay felaket ağrı cekiyorum ve kanama yaşıyorum eminimki kist oluştu temizleniyor birde kefir içtim.bakalım bu ay ne olacak ALLAH hepimize hayırlısıyla evlat versin İnşaallah canım
İnşaallah güzel haberlerle dönersım canım hayırlı guzel tatıllerrrKIZLAR BEN BİRKAÇ GÜN SİTEYE GİREMİYCEM SİZLERİ ÖZLÜYECEMADETİME 4, 5 GÜN KLDI TATİLDEN GELİNCE SONUCU AÇIKLARIM GÖRÜŞÜRÜZ
Bak ne güzel sebin hormonların değeri çok iyi çıkmış,benim fah lh değerli normal değil en önemli değerler o yüzden ilaç kullanayım ama senin doğal yollarla olma şansın fazla İnşallah ovulasyon kiti filan kullanıyor musun onlardan al ateş ölçme yönetemi ile filan dene inşallah tutar canımHızlandırmak için de ilaca devam etmem gerektiğini söylüyordur canım sen devam et iğne denemediysen iğne dene bu ay canım
hiç denemedım canım ama avulasyon zamanımı çok iyi anlıyorum çünkü karnımda segermeler ve agrılar oluyor az az sıcak basar beni anlarım o zaman yumurtladığımı ve degerlendırırım..bu zamana kadar çok dıkkatli davrandım ama malesef olmadı hayırlısı değilmiş bakalım bu ay ne olacak.çünkü ilaçlardan mıdır bılemıyorum içim baya bır temızlendı ben boyle bır agrı ve kanama şeklı görmedım..umarım yerını guzel hazırlamısımdır bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.Bak ne güzel sebin hormonların değeri çok iyi çıkmış,benim fah lh değerli normal değil en önemli değerler o yüzden ilaç kullanayım ama senin doğal yollarla olma şansın fazla İnşallah ovulasyon kiti filan kullanıyor musun onlardan al ateş ölçme yönetemi ile filan dene inşallah tutar canım
Herşeyin hayırlısı canım herhangi bir ilaç kullandın mı?Kızlar gecmıs bayramızın mubarek olsun :-*ben 6 temmuzda reglı oldum :-(yapacak bısey yok klomen ise yaramamıs gelecek ay hastaneye gitmeyı dusunuyorum sızler ne durumdasınız;-)
ne gibi ilaç sadece bu ay klomen kullanmıştım doktora gitmeden klomen bende ne yaptı bilmiyorum demekki yumoşlar büyümedi veya çatlamadıHerşeyin hayırlısı canım herhangi bir ilaç kullandın mı?
canım senin bat ne zamanhiç denemedım canım ama avulasyon zamanımı çok iyi anlıyorum çünkü karnımda segermeler ve agrılar oluyor az az sıcak basar beni anlarım o zaman yumurtladığımı ve degerlendırırım..bu zamana kadar çok dıkkatli davrandım ama malesef olmadı hayırlısı değilmiş bakalım bu ay ne olacak.çünkü ilaçlardan mıdır bılemıyorum içim baya bır temızlendı ben boyle bır agrı ve kanama şeklı görmedım..umarım yerını guzel hazırlamısımdır bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?