2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben geçen ay klomen kullandım.regl oldum.bu ay kullanmadım ama reglm gene düzenli oldu.normalde çok düzensizdi.klomenle alakası var mı acaba

Mrb kizlar gecen ay klomen kullandim yumoslar guzel oldu catlatma ignesi de oldum ama malesef olmadi gebelik.. bu ay tekrar kullandim yarin kontrole gidecegim yumos olmus.mu diye.. Insallah bu ay olur ..dua edelim birbirimize insallah..

Mrb kizlar gecen ay klomen kullandim yumoslar guzel oldu catlatma ignesi de oldum ama malesef olmadi gebelik.. bu ay tekrar kullandim yarin kontrole gidecegim yumos olmus.mu diye.. Insallah bu ay olur ..dua edelim birbirimize insallah..
inşallah yumoşlar koca koca olmuştur canım bide canım hangi hastaneye gidiyorsun özele mi tıp merkezlerine mi

kızlar ben de bişey danışıcam sizlere, bir fikrinizi rica edecğim :)

haziran ayında ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.. normalde adetimin bugü başlaması gerekiyordu, ama cumartesi günü hafif bi kahverengi leke geldi..
adetin 3. günü çağırıyorlar ya dr a ben de cumartesiyi baz alarak dr a gittim dün. kist oluşmuş, bu ay adet olmayı bile bekleme vs saydı.. ağustosta yine gel temmuzu ara verelim dedi.
ama ben bugun adet oldum, cumartesi ara lekelenmeydi herhalde ..
sizce adetin 3.günü tekrar dr a gideyim mi.. adam bana adet bile olmazsın demişti ama adet oldum
aklım karıştı fikrinizi almak istedim..

inşallah yumoşlar koca koca olmuştur canım bide canım hangi hastaneye gidiyorsun özele mi tıp merkezlerine mi
Su an ozel bi kadın dogum.merkezi var canim oraya gitmeye basladim..onceki aylarda bi tip merkezine gidiyordum ordaki doktorumu cok seviyodum ama.uzak oldugu icin devam etmeyi biraktim oraya..devlet e gitmiyorum.ordaki doktorlar iyoce strese sokuyor.beni

Mrb canim bence baska.bir doktora gidebilirsin.. Adetle kistler atilabiliyor zaten tekrar muayene eder eder kist yoksa.belki bu ay da klomen verir.. Bende devlet e gittim ama bir sene oyaladilar beni cok vakit kaybi olmustu benim.icin.. Eger bebek icin acele etmiyorsaniz 1 ay dinlenebilirsin. Ama istiyosaniz her ay takibini tedavini yaptir bence canim ihmal etme..ve begendigin 1 doktora surekli takip yaptir yoksa.hepsi en bastan aliyor tedaviyi tecrubeli oldugum.icin.tavsiye vereyim dedim sana da cnm

Reactions: vkt
canım çok teşekkür ederim başka bir dr da şansımı deniyim o zaman adetin 3. günü ben :)

Mana çatlatma iğnesi vurulmayinca yumurtalar kiste dönüşüyor mu ?

Istanbuldamisin canım hangi hastaneye gidiyorsun acaba bnde iyi bir doktor arıyorum da ?

aynen öyle canım devlet hastanesi hiç ilgilenmiyor, özel hastane ücreti çok istiyor, gelecek ay tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum. canım bu arada ben ankaradayım sen nerede oturuyorsun

aynen öyle canım devlet hastanesi hiç ilgilenmiyor, özel hastane ücreti çok istiyor, gelecek ay tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum. canım bu arada ben ankaradayım sen nerede oturuyorsun
Bende ankara dayim.canim. yenimahalle de oturuyorum. Batikent de bi tip merkezine gidiyordum ama degistirdim.. Bakalim bgn gittigim.doktoru da pek ilgili bulmadim.. Değiştircem sanirim. Yumurta olusmamis malesef henuz. Cumartesi.tekrar cagirdi.bakalim.bir seyler var mi..

canım ben mamakta oturuyorum nur tıp merkezine gitmeyi düşnüyorum. 4 ay önce GÜRGAN KLİNEĞE gitttim memnun da kaldım o ay hamile kaldım, şimdi tekrar gitmek istiyorum ama 450 tl muayene parası 6 ay muayene olunacak bu parayla ayrıyetten 1.80 tl bebek tedavisi için ücret istiyor ve bu bana uymuyor canım araştırabilirsin güzel hastane

Him anladim canim da ucretlendirme farkli imis biraz.. 450 tl ödüyorsunuz sonra 6 ay ucretsiz mi muayene oluyosunz. Ilk ayda hamile kalsan o para cok degil mi canim..yanlis mi anladim bilmiyorum

Him anladim canim da ucretlendirme farkli imis biraz.. 450 tl ödüyorsunuz sonra 6 ay ucretsiz mi muayene oluyosunz. Ilk ayda hamile kalsan o para cok degil mi canim..yanlis mi anladim bilmiyorum
canım sadece 450 tl bile değil ilk gittiğimde 450 tl istiyor 6 ay 450 tlyle muayene olacam, birde sorunumuza göre ücret isteniyor bana yumurta takibi yapılacaktı 1 milyar 80 tl verirsem yani toplam 1.500 milyar para lazım canım bencede çok para

Yani cok.para tabi canim.. Ben lina.kadin dogum merkezine gidiyorum.muayene ucreti 45 tl..

Ben gecen ay klomen catlatma.ignesi kullandim ama sonra adet oldum..bu ay yine klomen kullandim adetim biteli 3 gun oldu fakat bugün yine lekelenmeler basladi anlamadim ya bu ilac yapmis olabilir mi..

Ben gecen ay klomen catlatma.ignesi kullandim ama sonra adet oldum..bu ay yine klomen kullandim adetim biteli 3 gun oldu fakat bugün yine lekelenmeler basladi anlamadim ya bu ilac yapmis olabilir mi..
evet canım geçen ay bende klomen kullandım adet oldum kanama kesilince siyah ve khverengi değişik lekeler geldi bende anlamadım iğne yaptırmadım acaba kist mi oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…