2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben klomeni kendim kullandım doktora gitmedim ne oldu bilemiyorum bu ay adet olursam hastaneye gidip tedavi görecem bende guatr çıktı 3 ay önce dün tekrar kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak canım

canım ben klomeni kendim kullandım doktora gitmedim ne oldu bilemiyorum bu ay adet olursam hastaneye gidip tedavi görecem bende guatr çıktı 3 ay önce dün tekrar kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak canım
Anladim canim insallah hamilesindir.. Adetin gecikti mi. Allah sifa versin bu arada benim de tiroidler de sikinti var

Anladim canim insallah hamilesindir.. Adetin gecikti mi. Allah sifa versin bu arada benim de tiroidler de sikinti var
Klomen kullandiktan sonra ates basmalari oldu mu sizde de.benim ilac biteli 1 hafta oldu ama hala ates basiyo bunaltiyo.bi degisik oldum.iyice

selam kızlar ben hazıran ayında klomen ve catlatma ıgnesı kullandım. catlatma ıgnemı 18 hazıranda vurdum. ve 38. saat sonra bır defaya mahsus ılıskı oldu. dokttorum bana 1 temmuz da tahlıl yapmamı soylemıstı. ben de 30 hazıranda yaptım sonuc negatıftı. progestan kullanmayı bıraktım tabı.. adet tarıhımı beklemeye basladım. 1 temmuz cuma ve 2 temmuz cuma ınanılmaz adet sancılarım oldu. hatta o kadar kı ben agrı kesıcı aldım. mıgde hassasıyetım yoktur normalde ama bu temmuz ayının ılk gunlerı ınanılmaz yanma ve agrı oldu. ben ha oldum ha olacam dıye adetımı beklerdekn bu mıgde yanması hazımsızlık ve gogus dekolte bolgemde olusan mınık sıvılceler benı ıskıllendırdı. test yaptım 3 temmuz pazar gunu sabah 10 gıbı . negatıf cıktı sonuc. yaklasık uc saat sonra teste tekrar baktım cok hafıf sılık ıkıncı cızgı. bayramın ılk gunu 5 temmuz da tekrarladım testı bu defa yaklasık 10 dakıka sonra cıktı ıkıncı sılık cızgı. ertesı gun 5 dakıka ıcınde ve yavas yavas renk de koyulastı ve hemen ıkıncı cızgı cıkmaya basladı. kan testımı 13 temmuzda yaptırabıldım ancak. 586 gıbı bır sonuc cıktı. cok dusuk bır deger canımı sıktı aslında. bugun tekrarladım testı ve 953 olmus sanırım hersey yolunda %60 dan fazla artıs var . sonucum nasıl olur sımdılık bılemıyorum ama suan ıcın olumlu olan bu deneyımımı anlatmak ıstedım. ınsallah kızlar en yakın zmaanda sızlerden de guzle haberler alırız..

Canim yani igneden kac gun sonra ogrenmis oldun hamileligini

Canim yani igneden kac gun sonra ogrenmis oldun hamileligini

ıgneyı beraber aynı gun vurulduk yalnız hatırlamıyorsam. 18 hazıranda. tam 15 gun sonra 3 temmuzda ıdrar testınde yaklasık ıkı uc saat sonra ortaya cıkan ıkıncı hayalet cızgıyle hamılelıgımı ogrenmıs oldum. kan testımı ılk defa 13 temmuzda yaptırdım.586 ve bugun de 953

Evet canim bende o tarihte vurulmustum ama nasip olmadi bana malesef hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..

Degerine neden dusuk diyosun onu anlamadim 586 dusuk bir deger degil ben 65 le ogrendim.

Benimde kolumda ve yuzumde sivilceler cikmisti hormon etkileri heralde demiştim meger hamileymisim

Benide ates basardi esim sasirirdi gece uyuyamazdim ama havalar bundan bile sicakti ramazanda biliyosunuz. Baya bi sure gecmedi elim ayagim yaniyodu
Him anladim canim. . benim onceki ay ilac kullandigimda oluyordu da ilac bitince geciyordu. Bu ay ilac bitti fakat daha da artti ates basmalari

Degerine neden dusuk diyosun onu anlamadim 586 dusuk bir deger degil ben 65 le ogrendim.

Benimde kolumda ve yuzumde sivilceler cikmisti hormon etkileri heralde demiştim meger hamileymisim

aslında dusuk bır deger degıl ama haftasına gore dusuk. ama duzenlı ılerleme oldugu surece sıkıntı olmaz ınsallah. sen bebegının kalp atıslarını duyabıldın mı. nasıl gıdıyor hamılelıgın

slm kızlar..
bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım..2 yumurtam gelişti biri 23mm diğeri 18mm olunca çatlattma iğnesi oldum gündüz 3 te..çatlatma iğnesinden 21 saat sonra ultrasonda 23 mm yumurtam yoktu çatlamış dedi dr..gece 3 te ilişki oldu..benim merak ettiğim şey çatlamış olan yumurtayı kaçırmış olabilirmiyim..36 saatten önce çatladı 23 mm olan yumurta..ama dr gece 3 te ilişki dedi..acaba kaçırdım mı..birşey daha merak ediyorum kusura bakmayın ilk kez klomen kullanınca kafamda çok soru var..18 mm olan yumurta iğne yapıldıktan kaç saat sonra çatlar..

gece 3 teki ilişki iğneden 36 saat sonraki saat..

Ne zaman dollendigini bilemeyiz canim o yuzden haftaya takilma doktorun soyleyecektir zaten.. yarin kontrolum var insallah duyarim..

Catlayan yumurta 24 saat yasiyor en az o yuzden kacirmis olamazsin iliskiye gun asiri devam etmelisin

Catlayan yumurta 24 saat yasiyor en az o yuzden kacirmis olamazsin iliskiye gun asiri devam etmelisin
inşallah canım tutmuştur..iki gün üst üste ilişki oldu dr. Oyle soylemişti..Bekliyorum şimdilik..18 mm yumurta iğneden 36 sonra çatlıyor mu yoksa dahamı geç çatlıyor..

inşallah canım tutmuştur..iki gün üst üste ilişki oldu dr. Oyle soylemişti..Bekliyorum şimdilik..18 mm yumurta iğneden 36 sonra çatlıyor mu yoksa dahamı geç çatlıyor..

18 cokta kucuk degil benimki 20 iken igne vurulmustum sonradan catlama olabilir bir sure gun asiri iliskiye devam et sonra beklemeye gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…