2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18 cokta kucuk degil benimki 20 iken igne vurulmustum sonradan catlama olabilir bir sure gun asiri iliskiye devam et sonra beklemeye gec
anladım canım çalışmalar boşa gitmez inşallah tutunur hayırlısıyla

kızlar iğneden kaç gün sonra gebelik belli oluyor..

5 gün oldu iğnenin üstünden..gebelik testindede belli olurmu..

yok henuz bellı olmaz ya . suan test yapsan ıgnenın etkısıyle pozıtıf cıkar zaten. 11- 12. gunlerde anca
şimdi yapmamam gerekiyor o zaman yanıltır..beklemekte zor mecbur beklicez..sadece kasıklarımda zaman zaman ağrı var..acaba diyorum hamilemiyim..

günaydın kızlar..
aranızda deneyimli arkadaşlar bişey sorucam size çok soruyorum kusura bakmayın..18mm yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra kesin çatlarmı..

Kizlar geçtiğimiz aylarda klomen + catlatma iğnesi tedavisi gördüm 18mm bir adet yumurtam vardı ancak kiste dönüştü çatlamadı bu ay tekrardan tedaviye başladım korkuyorum yine aynısı olacak diye.yeterli olgunluğa geldiği halde neden catlamiyor yumurta bilen var mı ??

Kesin diye bişey yok canım çatlamayıp kiste de dönüşebiliyo
ayy ne zormuş bu işler sağlıkla bi tutsaydı hayırlısıyla..normalde benim yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşüyodu o yüzden klomen çatlatma iğnesine başladı dr.

canım iğne vurulduğun haldemi çatlamadı yumurta

ayy ne zormuş bu işler sağlıkla bi tutsaydı hayırlısıyla..normalde benim yumurtalar çatlamayıp kiste dönüşüyodu o yüzden klomen çatlatma iğnesine başladı dr.
Valla canım inşallah bizde hayırlısıyla anne olucaz umudumuzu kaybetmeyelim bende bu kez çatlamadı diye düşünüyorum çünkü kasığım agrımadı sen nezaman oldun iğneni canım?

İğneni nezaman oldun canım? 36 saat geçince kasığında agrı oldumu böyle hani alelen yumurtanı hisseder gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…