sagol gulum benım ınsallah hep beraber gulelımAmin canım hepimize verir İnşaallah.. hep gülersin ınsaallah bacım
amin canım İnşaallah :*sagol gulum benım ınsallah hep beraber gulelım
ayın 12 sinde canım..13-14 geceleride ilişki oldu..bugün bikaç saat çok kotu adet ağrısı çektim..benim adet süreside 21 güne indi..acaba kisttenmi adettenmi yoksa gebelikmi diye kafa gitti bende:)Valla canım inşallah bizde hayırlısıyla anne olucaz umudumuzu kaybetmeyelim bende bu kez çatlamadı diye düşünüyorumçünkü kasığım agrımadı sen nezaman oldun iğneni canım?
Beklicez canım yapıcak bişey yokayın 12 sinde canım..13-14 geceleride ilişki oldu..bugün bikaç saat çok kotu adet ağrısı çektim..benim adet süreside 21 güne indi..acaba kisttenmi adettenmi yoksa gebelikmi diye kafa gitti bende:)
aynen öyle canım..sen ne zaman oldun iğneyi..Beklicez canım yapıcak bişey yok
Pazartesi günü oldum canım bakalım hayırlısı inşallahaynen öyle canım..sen ne zaman oldun iğneyi..
senin daha var beklicez artık canım..Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah..Pazartesi günü oldum canım bakalım hayırlısı inşallahçok var daha
İğneni nezaman oldun canım? 36 saat geçince kasığında agrı oldumu böyle hani alelen yumurtanı hisseder gibi?
canım iğne vurulduğun haldemi çatlamadı yumurta
iğneden sonra uzayan akıntı normal ve yumurtlama olacağını gösterir..iğne vücudumuzdaki LH hormonunun yerine geçiyor..iğne yapılmadan normaldede yumurtlamadan önce uzayan şeffaf akıntı gelmesi gerekiyor..Daha iğnemi olmadım canim yarın olurum galiba ama sana daha önce ki iğneden sonraki hallerimden bahsedeyim iğneden 2-3 saat sonra şiddetli kasık Ağrı'm oldu benim lavaboya gittiğimde uzayan Bi akıntım vardı ama ben 36 saat sonra bekliyordum halbu ki...bu akıntım Bi sure devam etti.ben 36 saat sonra olduğun da hiç bisey hissetmedim erken yasadım bazı kasık Ağrı'larını akıntıları filan.o sebeple hem 36 saat sonra hemde önce iliskide bulunmuştum.Ama tutmadı kiste dönüşmüştü.benim anlamadığım o akıntılarım kasık Ağrı'larım neden oldu peki ??
iğneden sonra uzayan akıntı normal ve yumurtlama olacağını gösterir..iğne vücudumuzdaki LH hormonunun yerine geçiyor..iğne yapılmadan normaldede yumurtlamadan önce uzayan şeffaf akıntı gelmesi gerekiyor..
yumurtalar neden kiste dönüşüyor bende merak ediyorum..acaba olgunlaşmayan yada aşırı büyüyen yumurtalar mı kiste dönüşüyor??
amin inşallah en yakın zamanda ..demekki çatlamamış kist olmuş yumurtan..benimde 23mm ye ulaşmış yumurta dr iğne yapmazsak kiste donuşur dedi sonraki gunde bu yumurtanın yok olduğunu yani çatladığını soylemişti...bende 2. Yumurta seninki gibi 18mm ydi..o yumurta ne oldu merak ediyorum:)Catlatma iğnemi olduğum gun 18 mm olan yumurtam regl in 2.gunu gittiğimde 36mm ilk kist olmuştu.kanimca o yumurta bu yumurtaydı çatlamamış ve daha da büyümüştü.daha sonra adetle attım.rabbim yüzümüzü güldürsün
amin inşallah en yakın zamanda ..demekki çatlamamış kist olmuş yumurtan..benimde 23mm ye ulaşmış yumurta dr iğne yapmazsak kiste donuşur dedi sonraki gunde bu yumurtanın yok olduğunu yani çatladığını soylemişti...bende 2. Yumurta seninki gibi 18mm ydi..o yumurta ne oldu merak ediyorum:)
hmm iğne ovitirelle miydiEvet Can'ım iğne olduğum halde çatlamadı.kiste dondu Bi ay ara vermiştik.
hmm iğne ovitirelle miydi
hayırlısı olsun canım adetle beraber kist kayboldu dimiEvet canım ovitirelle idi göbekten olmuştum
hayırlısı olsun canım adetle beraber kist kayboldu dimi
canım ben geçen ay klomen kullandım iğne olmsdım bebekte olmadı bu ay hap,iğne kullnmadım oluruna bıraktım bakalım hayırlısı bat 6 ağustos 3 senedir istiyorum canım senin bat ne zaman kaç yıllık evlisinEvet canim adetle koyboldu cok şükür agri yapıyordu agri azalınca da bildim kendimden.sen ne zaman catlatma iğneni oldun bat ne Zaman?insallah hamilesidir insallah dualarımız kabul olur.ben cok yorgunum ama elimden geleni yapıyorum.
canım ben geçen ay klomen kullandım iğne olmsdım bebekte olmadı bu ay hap,iğne kullnmadım oluruna bıraktım bakalım hayırlısı bat 6 ağustos 3 senedir istiyorum canım senin bat ne zaman kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?