- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
görüntüsüüünü atsana bakalımm canımmKizlar hastaneye gitcem bugun kan vermeye bos yere sevinmek istemiyorum ama 9 gun once cikarmi boyle ya :)
Adet bittikten 7 gün sonra cnmCanim adet bittikten 7 gum sonra mi adetn ilk gununden 7. Gunu m ?
Bende kimyasal gebelik geçirdiğinde ikinci çizgi hayal gibiydi tabi benim bebiş düştüğü için belirgin değildi seninde daha 9 gün olduğu için çıkmamıştr
İnş cnm bunlar bize vesile olurda hamiş kalırızTamam canim ole deneyim bakm ins use yarar hepimznk :)
Tamam canim deneyim bakim bi cok sagol ins olur bu ay :)Adet bittikten 7 gün sonra cnm
CANIM BEN ÇOK GÖREMİYORUMM SANKİİ.. SEN Bİ KAN TAHLİLİ YAPTIR BAKALIM İNŞALLAHHO sarartinin icinde ince bi cizgi vaar sarardi orasi
AAAAA NASIL YAAA. DOKTOR ÇATLAMAZ DİYO VE İKİZLERE Mİ HAMİLE KALIYOO OFF ALLAHIN MUCİZESİİİ İNŞALLAH TUTAR BİZİMDE BU AY..Canim dun diger konularda gezerken bi bayana dktru bu ay catlamaz demis taneyumosu varmis dktr bu catlamaz bosa igne yapmayalim demis kadin 2lere hamis kalmis
İnş cnm forumda soğan kürü yapıp çok fazla hamile kalan var bakalım bizde ne etki yapacak klomen + soğan kürü :)Tamam canim deneyim bakim bi cok sagol ins olur bu ay :)
Insallh ya ise yarar hepimz icin :)İnş cnm forumda soğan kürü yapıp çok fazla hamile kalan var bakalım bizde ne etki yapacak klomen + soğan kürü :)
Aynen canim dun gece okudum klomen sitesi birkac sene once olmusAAAAA NASIL YAAA. DOKTOR ÇATLAMAZ DİYO VE İKİZLERE Mİ HAMİLE KALIYOO OFF ALLAHIN MUCİZESİİİ İNŞALLAH TUTAR BİZİMDE BU AY..
Evet belli ikinc cizgi hafif ama bi git kan ver bakim daha guvenilir ins olumludur cnm
Insallah oyledir canim kimyasal gebelik icin gecmis olsun bende yasadim allah yerine cifter cifter nasip etsin sana canimBende kimyasal gebelik geçirdiğinde ikinci çizgi hayal gibiydi tabi benim bebiş düştüğü için belirgin değildi seninde daha 9 gün olduğu için çıkmamıştr
Tşk ederim çok zor oldu benim için hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu aynı gün iki duyguyuda yaşadım ben tekede razıyım yeterki gelsinde:)Insallah oyledir canim kimyasal gebelik icin gecmis olsun bende yasadim allah yerine cifter cifter nasip etsin sana canim
Hayirlisi oyleymis demekki canin her serde bi hayir vardir demek lazim.dilerim kucagin bos kalmazTşk ederim çok zor oldu benim için hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu aynı gün iki duyguyuda yaşadım ben tekede razıyım yeterki gelsinde:)
Amin cnm inşallah hepimizin kucağı boş kalmazHayirlisi oyleymis demekki canin her serde bi hayir vardir demek lazim.dilerim kucagin bos kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?