2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar hastaneye gitcem bugun kan vermeye bos yere sevinmek istemiyorum ama 9 gun once cikarmi boyle ya :)
görüntüsüüünü atsana bakalımm canımm haberr ver mutlaka çok merak ediyorumm inşallahhh

Canim dun diger konularda gezerken bi bayana dktru bu ay catlamaz demis taneyumosu varmis dktr bu catlamaz bosa igne yapmayalim demis kadin 2lere hamis kalmis

O sarartinin icinde ince bi cizgi vaar sarardi orasi

Canim dun diger konularda gezerken bi bayana dktru bu ay catlamaz demis taneyumosu varmis dktr bu catlamaz bosa igne yapmayalim demis kadin 2lere hamis kalmis
AAAAA NASIL YAAA. DOKTOR ÇATLAMAZ DİYO VE İKİZLERE Mİ HAMİLE KALIYOO OFF ALLAHIN MUCİZESİİİ İNŞALLAH TUTAR BİZİMDE BU AY..

Reactions: grc
Buay olmaz diyor bosuna igne yapmayalim diyor ve tutuyor hemde ikiz

Ya korkuyorum 9 gun var tam nerdeyse sizce cikarmi nedersiniz yani testte cikti acaba ikiz mi tuttu duam kabul oldufa ikizler 2 kati horman yukseltirmis erken belli olurmus
Evet belli ikinc cizgi hafif ama bi git kan ver bakim daha guvenilir ins olumludur cnm

Bende kimyasal gebelik geçirdiğinde ikinci çizgi hayal gibiydi tabi benim bebiş düştüğü için belirgin değildi seninde daha 9 gün olduğu için çıkmamıştr
Insallah oyledir canim kimyasal gebelik icin gecmis olsun bende yasadim allah yerine cifter cifter nasip etsin sana canim

Insallah oyledir canim kimyasal gebelik icin gecmis olsun bende yasadim allah yerine cifter cifter nasip etsin sana canim
Tşk ederim çok zor oldu benim için hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu aynı gün iki duyguyuda yaşadım ben tekede razıyım yeterki gelsinde:)

Reactions: grc
Tşk ederim çok zor oldu benim için hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu aynı gün iki duyguyuda yaşadım ben tekede razıyım yeterki gelsinde:)
Hayirlisi oyleymis demekki canin her serde bi hayir vardir demek lazim.dilerim kucagin bos kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…