- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha işte geldim burdayımmmmmmmmaaa kızlar bugün hayırdır..? hiç ses soluk yok.! ulen iki işimiz olsa çenenin dibine vurursunuz :)))))))))
kızlar size bişey sormam lazım şimdi akşam yemeği yedikten sonra 1 saat geçmeden deli gibi acıkıyorum ama midem nasıl kazınıyor yememk için dişlerimi sıktığımı sonrada başımın ağrıdğını fark ettimmeyve falan yiyip bastırmaya çalışıyorum yaaa ben niye böyle oldum pfffff
![]()
ahahah yiyom zaten de canım arkadaşım 9 kilo almışım yaa boru mu ne küçüğü mide dev oldu devya allahım küçücük midesiyle triplere giriyor.. öööööööööö! ye lan ye ! sen bol bol ye gece gece ye sona yat uyu mis ahahahaha
canım benim geçmiş olsun ama minğin hareket ettğine göre bir şey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut yine de aklında soru işareti kalmasın ara doktorunu bu arada bende gece wc için kalkmıştımki aynalığa çarptım karnımı artık sığamıyoruz sanırım :) zaten gözümden uyku aktığı için direk uyudum düşünmedim sabah da hareketini hissettim oğlumunkızlar gunaydınnnn bu sabah mınıgımle kucuk bır kaza gecırdık ıse gelmek ıcın hazırlanırken kanımı tam gobek delıgımın yanını kapı koluna carptımmmm40 sanıye kadar kıvrandım sonra gectı acısı ama kızarıklıgı kaldı
iş yerıne geldım bebısımn hareketını bekledım harekette ettı cok sukurr hatta tatlı yedım az once daha cok hareket etsın dıye edıyor masallah kızım :) ama benım ıcımı endıse kapladı kızlar ınternettente okudum hep sacma seyler
sımdı vurdugum taraf azıcık agrıyor kı normal dıye dusunuyorum carpmann etkısıyle. oglene kadar bekleyıp ogleden snra dr umu arıycam ınsallah bebegım melegım ıyıdır
![]()
evet ses seda yok bu aralar...Uyuyo mu ne millet..aaa kızlar bugün hayırdır..? hiç ses soluk yok.! ulen iki işimiz olsa çenenin dibine vurursunuz :)))))))))
kızlar gunaydınnnn bu sabah mınıgımle kucuk bır kaza gecırdık ıse gelmek ıcın hazırlanırken kanımı tam gobek delıgımın yanını kapı koluna carptımmmm40 sanıye kadar kıvrandım sonra gectı acısı ama kızarıklıgı kaldı
iş yerıne geldım bebısımn hareketını bekledım harekette ettı cok sukurr hatta tatlı yedım az once daha cok hareket etsın dıye edıyor masallah kızım :) ama benım ıcımı endıse kapladı kızlar ınternettente okudum hep sacma seyler
sımdı vurdugum taraf azıcık agrıyor kı normal dıye dusunuyorum carpmann etkısıyle. oglene kadar bekleyıp ogleden snra dr umu arıycam ınsallah bebegım melegım ıyıdır
![]()
aynen dogru tahmın sen uygunsun dıye yazmıyoruz her lafa karıscan yoksaaaa kızlar bugün hayırdır..? hiç ses soluk yok.! ulen iki işimiz olsa çenenin dibine vurursunuz :)))))))))
geçmiş olsun tatlım..hareket de etmiş işte iyidir o kadar hassas değiller galiba birşeycik olmaz Allahın izniyle..Karnının ağrıması da normal çarptığın için geçer inşallah çabucak..kızlar gunaydınnnn bu sabah mınıgımle kucuk bır kaza gecırdık ıse gelmek ıcın hazırlanırken kanımı tam gobek delıgımın yanını kapı koluna carptımmmm40 sanıye kadar kıvrandım sonra gectı acısı ama kızarıklıgı kaldı
![]()
aynen dogru tahmın sen uygunsun dıye yazmıyoruz her lafa karıscan yoksa![]()
koca çalışıyor bu hatunlar yiyor 9 ayı yata yata geçircekler bizim yavruların günahı ne be
aynen öyle ne güzel uyuyarak geçiriyorlar hamileliği..Biz de burda dakika sayalım
hayır bizede engel oluyor konuşamıyorz rahat rahataynen dogru tahmın sen uygunsun dıye yazmıyoruz her lafa karıscan yoksa![]()
Hahahahaha nerden bildinn
sagol canım benım yaa kapı kolu sıvrı oldugu ıcın kızarıklık yapmıs bende ıste dıyorum acaba kafasına popısıne denk geldımı dıye ewhamlanıyorum sanırımmcanım benim geçmiş olsun ama minğin hareket ettğine göre bir şey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut yine de aklında soru işareti kalmasın ara doktorunu bu arada bende gece wc için kalkmıştımki aynalığa çarptım karnımı artık sığamıyoruz sanırım :) zaten gözümden uyku aktığı için direk uyudum düşünmedim sabah da hareketini hissettim oğlumun
ewet cnm yaa aynenn elıne klavyeyı alan yazmıs gıbı plesanta koparmıs bebk beslenezmıs gıbı bır suru kotu seyler Allah ım korusunnnnn. insanın psıkolojısı bozuluyor ayyyy. zedelendıgınden agrı war sanırım aynenn. bakalım ogleye kadar nasıl olucamtatlım çok çok geçmiş olsun.. bir sorun yoktur diye düşünüyorum bak harekette ediyormuş maşallahhhh.. ağrı olması da normal zedelenmiştir karnın. interneti okuma boşuna böle şeyler için bilgi kirliliği! bence! saçma sapan ağzı olan konuşuyor. eli hareket eden yazıyor! dr unu ara için rahatlar sende hiiiç kafana takma
hayır bizede engel oluyor konuşamıyorz rahat rahat![]()