- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 36
sagol canımm ınsallah sagsalım hayırlısı ıle kucaklarımız dolsun ınsallahhhhOyyy prensesini koruusn.rabbim..hayirliisyla.kuxagina.alirsin insallah tatlim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canımm ınsallah sagsalım hayırlısı ıle kucaklarımız dolsun ınsallahhhhOyyy prensesini koruusn.rabbim..hayirliisyla.kuxagina.alirsin insallah tatlim![]()
sagol canım benım pekı agrı oluyormu hafıf sendede vurmadan kaynaklı benımkı kızarıklık kaldıttu89 geçmiş olsun canım , bir şey olmamıştır ben de çarpıyorum sık sık özellikle mutfakta alt dolap kapağını açıp kaparken falan. Ama için rahat etsin doktoruna sor tabi.
hahahah benim aldığım gün bitiyor hopppp bir bankadan diğerine![]()
aynenn zaten bız hep bankaya calısıyoruzzzz. benımde kartım esımde ben goremıyorum bıle bazen maasımı :)ahhh ah bide o var.. benim ki konut kredisine gidiyo zaten hesapta sadece 5 dakka görüyorum sonra bakıyorum gitmiş. hatta geçen dedimki eşime ben bunu otomatik ödemeden çıkarim manuel yapim bari akşama kadar hesapta kalsın kendimi kötü hissediyorum ayol :))))
oyyy hepimizin aynı sorun varmış o halde ne diyoruz çalışmaya devam işten çıkınca zortlicas zatenaynenn zaten bız hep bankaya calısıyoruzzzz. benımde kartım esımde ben goremıyorum bıle bazen maasımı :)
benım 32 ye 4 haftam kaldııııı 1 hafta denıycem 32 den sonra bakalım yapabılcekmıyımmmmoyyy hepimizin aynı sorun varmış o halde ne diyoruz çalışmaya devam işten çıkınca zortlicas zaten![]()
cok dokundu la kaybetmekheee senin derdini biliyom ben hıh!! salt çoğunlukla kaybettin beybisi![]()
Okuudummm tatlimmmm coknguzel.yazmisss...yaaa oylee olmazz ama tabiki bazi seyleri abartttik ilklerde simdi daha tecrubeliyizzzzhttp://blogcuanne.com/2015/12/09/anamin-ilki-olacagima-ormanda-tilki-olaydim/
ikinci çocuğu bekleyenlere![]()
çok ağrım olmadı sonrasında, ilk an acıyor tabi.sagol canım benım pekı agrı oluyormu hafıf sendede vurmadan kaynaklı benımkı kızarıklık kaldıarıycam dr umu ogleden sonraa
kızz sen ne dıyorsun ayın 1 ınde maas alıyorum 2-3 u gıbı fakırım yınehayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanıııııııı
aynen maaş elime hiç geçmiyor, bakıcı artı kredi derken eksiye düşüyoruz bir deoyyy hepimizin aynı sorun varmış o halde ne diyoruz çalışmaya devam işten çıkınca zortlicas zaten![]()
ay inşallah ikinci kolay büyüyor diyorlar... bizim de öyle olur umarım. ben tırsıyorum yavaş yavaş iki erkek. ilki de bana aşırı düşkün. saç baş yolmayayım daOkuudummm tatlimmmm coknguzel.yazmisss...yaaa oylee olmazz ama tabiki bazi seyleri abartttik ilklerde simdi daha tecrubeliyizzzz![]()
aynen tatlım hep endişe..Doğunca da bitmeyecek sanırsam..sagol canım benım ınsallahhh annelık boyle bır sey sanırımmm hep endıseeee
aynen benim de öyle cnm eşimde maaş kartım..O hallediyor herşeyi bide ev alma durumumuz var bu aralar kredi çekeceğiz ondan sonra hiç görmem sanırsam..aynenn zaten bız hep bankaya calısıyoruzzzz. benımde kartım esımde ben goremıyorum bıle bazen maasımı :)
csnım benım ınsallah alırsınız gercekten kredı oduyorsun ama o ev senın oluyor yanı her turlu avantaj Allah gonlunuze gore versinaynen benim de öyle cnm eşimde maaş kartım..O hallediyor herşeyi bide ev alma durumumuz var bu aralar kredi çekeceğiz ondan sonra hiç görmem sanırsam..
İnşallah öyledir benimde canımCanım ağız kuruluğu bende de var içim çok yanıyor ama o artık midenin yukarı çıkmasıyla ilgiliymiş benim şeker yüklmesi yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür içimin yanmasını da doktor bu şekilde özetledi
İyidir inşallah canım korkma yoktur bence bişey geçmiş olsun..kızlar gunaydınnnn bu sabah mınıgımle kucuk bır kaza gecırdık ıse gelmek ıcın hazırlanırken kanımı tam gobek delıgımın yanını kapı koluna carptımmmm40 sanıye kadar kıvrandım sonra gectı acısı ama kızarıklıgı kaldı
iş yerıne geldım bebısımn hareketını bekledım harekette ettı cok sukurr hatta tatlı yedım az once daha cok hareket etsın dıye edıyor masallah kızım :) ama benım ıcımı endıse kapladı kızlar ınternettente okudum hep sacma seyler
sımdı vurdugum taraf azıcık agrıyor kı normal dıye dusunuyorum carpmann etkısıyle. oglene kadar bekleyıp ogleden snra dr umu arıycam ınsallah bebegım melegım ıyıdır
![]()