- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
günaydın cnm iyiyiz çok şükür..Sen nasılsın bebiş nasıl?
bebişte iyidir inşallah teyzesiii yarın kontrol var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm iyiyiz çok şükür..Sen nasılsın bebiş nasıl?
inşallah canım..onlar iyi olsun da yetiyor bizebebişte iyidir inşallah teyzesiii yarın kontrol var :)
garip bir sekılde benım bugun belım daha ıyı yatma pozisyonumu degıstırmıstım yastıgımı degıstırdım belkı ondandır bılemedım:)mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi![]()
canımcım dr vermedi ama ben dayanamayıp alcam galibaKuzum ben gaviscomla aşk yaşıorum resmen bi dene istersen..
al bebısım a sınıfı ılac zaten hıc bır zararı yan etkısı yok cektıgıne yazık sabah sabah soda ıcınce cok da yararlı degıl hanıcanımcım dr vermedi ama ben dayanamayıp alcam galiba
tmm kuzum deneyecem mutlaka bugün aldırmayı düşnüyorum peki yanmayla birlikte ağrı da oluyor mu bugün bende ağrıda var sanki
İyi Allaha şükür canım sen nasılsın? Yerleştim canım sonunda :)günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor.Yerleştin mi evine?
oluyor kuzum agrı da baya ne yazıkkıtmm kuzum deneyecem mutlaka bugün aldırmayı düşnüyorum peki yanmayla birlikte ağrı da oluyor mu bugün bende ağrıda var sanki![]()
Zararı yok canım al dursun çantanda çok yandıqında iç biraz çok iyi qeliyo..canımcım dr vermedi ama ben dayanamayıp alcam galiba
sanırım senın bebıs mıdeye yakın yukarda duruyor olmalı canım bu kadar yanmaya mıdenı baya sıkıstırıyor cunkuugünaydınnnn kızlar mide yanmalarım fenalarda boğazıma kadar yandığını hissediyorumsabah sabah soda içiyorum ama napim çok kötüyüm
aynen canım benım bebıste asagıda kafası yukarda ayakları asagıda banada dr agrı yapar dedı kıı masallah kızıma ayakları durmuyor hıccc :) mıdede olmasından sa asagıda olması ıyıdır amaaageçer inşallah cnm..BEbeğin pozisyonu ile alakalı da olabiliyor rahatsızlıklar..Benimki geçen hafta kafa yukarda ayak aşağıda duruyordu doktorum ağrı yapar dedi,gerçekten de arada ağrılarım oluyor ama normal sanırım.Artık ağrılar artacak son 3 aya girdik ya çok şükür![]()
aynen kuzum doktorumda öyle dedi kiii zaten taaa mideme çıkardı cihazı bakmak için epey yukarı çıkmış rahatsız eder seni dedisanırım senın bebıs mıdeye yakın yukarda duruyor olmalı canım bu kadar yanmaya mıdenı baya sıkıstırıyor cunkuu
hayır arkadaşım midemi yakıyorsun bide nie pata küte bana girişiyorsun :) dün eşime de söyledim bu çocuk beni sevmiyor galiba tekme tekme nereye kadar