2016 Mart Anneleri Goygoy :)

mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi :KK66:
garip bir sekılde benım bugun belım daha ıyı yatma pozisyonumu degıstırmıstım yastıgımı degıstırdım belkı ondandır bılemedım:)

günaydınnnn kızlar mide yanmalarım fenalarda boğazıma kadar yandığını hissediyorum:KK43: sabah sabah soda içiyorum ama napim çok kötüyüm
sanırım senın bebıs mıdeye yakın yukarda duruyor olmalı canım bu kadar yanmaya mıdenı baya sıkıstırıyor cunkuu

geçer inşallah cnm..BEbeğin pozisyonu ile alakalı da olabiliyor rahatsızlıklar..Benimki geçen hafta kafa yukarda ayak aşağıda duruyordu doktorum ağrı yapar dedi,gerçekten de arada ağrılarım oluyor ama normal sanırım.Artık ağrılar artacak son 3 aya girdik ya çok şükür:KK36:
aynen canım benım bebıste asagıda kafası yukarda ayakları asagıda banada dr agrı yapar dedı kıı masallah kızıma ayakları durmuyor hıccc :) mıdede olmasından sa asagıda olması ıyıdır amaaa

B bsrd ah bi uslu derli toplu durabilseler ama napsın onların da yeri dar :KK16: bir de sacları cıkıyor derlermis yanmalar baslayınca bu haftalarda batıl ınanc

sanırım senın bebıs mıdeye yakın yukarda duruyor olmalı canım bu kadar yanmaya mıdenı baya sıkıstırıyor cunkuu
aynen kuzum doktorumda öyle dedi kiii zaten taaa mideme çıkardı cihazı bakmak için epey yukarı çıkmış rahatsız eder seni dedi :(

B bsrd ah bi uslu derli toplu durabilseler ama napsın onların da yeri dar :KK16: bir de sacları cıkıyor derlermis yanmalar baslayınca bu haftalarda batıl ınanc
hayır arkadaşım midemi yakıyorsun bide nie pata küte bana girişiyorsun :) dün eşime de söyledim bu çocuk beni sevmiyor galiba tekme tekme nereye kadar :D

Back
X