2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ttu89 ttu89 ikeadakini 279 a aldım. Kraftınkide 120 tlymiş.

seni biliyoruz canım bi önceki indirimde dükkanı almıştın :KK70:yine boş geçmemişsiniz bu indirimi de

ya ölçüleri uysun o zaman bi zahmet ayrı ayrı almak istemiyorum tabi bende :KK12:
ya ben her şeyi aynı yerden ayarlıyorum mobilyası park yatağı arabası falan artık bi zahmet bi hediye versinler ayağımız alışsın

İvit gecmedik :KK70:aynı şeyler vardı zaten :KK70:he belki o zaman verirler sıkı pazarlık lazım amaaaaaaa

cok pahalıymısss canımmmmmm
canım biz odayı alırken aldık yatağı fakat ayrı fiyatını bilmiyorum hiç hatta uyku setini de ordan aldık bambu falanmış o biraz pahalı geldi bana da 280 tl ama aldım :) yatakodası için park beşik alcam kanz da beğendim büyük ihtimal onu alırım onun da içinde değişik bir yatak vardı ama o an almicam die çok incelemedim

Büyüyo diye sanırım öyleydi kuzum yaaaa

Benim eşim işte o dediginden :KK70:satıcı o ürünü sattıgına pisman oluyo o kadar diyim
ne güzel valla benim eşim de hiç yok maalesef yaparsam ben yaparım artık bakıcez:KK45:

english home da tabiki:):)

he iyi bari :KK70: ben de zaten aradıklarımın toplamını 3 şubeden anca bulabildim :KK66:

Bendeee kardeskmj gonderdimmm english home ne varsa al dedimm bari donu yok bornozu tulumu yatak ortusu olsun:KK70::KK70::KK70:
donsuz kalmasın senin oğlan:KK70:göndeririz biz merak etme :) annemler sağolsun alt açma kundak bornoz ne varsa almışlar hepsinden..

Back
X