2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ay ben olsam bende sınırlenırdım kusum haklısın

bazen bi dingil oluyolar napçan.. bakalım benimki napçak meraklardayım. eskiden hep beştaş alcam derdi onu da 5. yıl dolunca aldı. şimdi bebik için napçak bakalım

Bence bu sefer alir erkeklerin dusunce tarzi genelde dirdir dinleyecegime ne istiyorsa alimde sussun tarzinda oldugunu dusunuyorum
Benim esimde sevgililer gunune karsi. Ogün hediye almaz zaten bende almam genelde. Ama dogum gunume alistirdim evlendigimizden beri hic sevmezdi boyle gunleri artik hediyesiz gelmez hediye dedigimde maddi bisey beklemem bir not yazsa sasirtsa bile yeter yani.

o heyecanla unutmuştur kesin...Ben benim kocadan hiç birşey beklemiyorum arada çıtlatıyorum ama zannetmiyorum birşeyler alcağını..Aslında güzel bir bileklik falan alması lazım da nerdeeee...Tabi çiçek olmalı yani ben olsam alırdım düşünürdüm..

allah ım butun gun ınternette bısyler bakmaktan sıkıldım artıkk yaa artık herseyı cabucak alsakta bıtırsek beklesek bebıslerımızıııııı

sevgililer gününü filan ben istemem zaten...
ama benim en çok zoruma giden bütün arkadaşlarına çiçek gönderen bir adamın karısına bir çiçek bile göndermemesi.. ki arkadaşlarımız sağolsun çiçekten adım atacak yer yoktu oğlumun doğumunda. ama eşimden bekledim tabiiki. hiç biri gelmesede ondan bir dal bişey gelse yeterdi. başkalarına düşünürken karısını düşünemesi garip geldi bana:)
oda baba olmuş, ama benden hediye beklememiş:):) baya üzülmüştüm o zaman. halada üzülüyorum. içime oturmadı desem yalan our

Erkeklerin ökuzlükleri tutuyor iste yok bide kendi hediye bekleseydi. 9 ay biz karnimizda tasiyalim. Zorluklari biz cekelim dogum sancilarini dikislerini biz cekelim birde gidip onlara hediyemi alalim yaa mantiga bak ben sana almiyim sen bana alma ödeselim hesabi olmus bence sen k.kartini al istedigin ne varsa kendine al haketmis bu arada dayim geldi aklima birden. Evlilik yildonumumuymus sevgililer gunumuymus neymis yengem bi hediye almadinmi diye sormus dayimda amaaaannn canim sen yabancimisin aramizda hediyenin lafimi olur demisti bu erkekler tam bir odun

bazen bi dingil oluyolar napçan.. bakalım benimki napçak meraklardayım. eskiden hep beştaş alcam derdi onu da 5. yıl dolunca aldı. şimdi bebik için napçak bakalım
ben açık açık istedim yani heralde bana özel olduğumu hissedirirsn dedim ama bakalım o an saflaşmazsa eğer

valla ben de ilkinde açık açık istedim, istemezsek kendileri pek akıl edemiyor. şimdi de istedim ama zorlamadım bu sefer, borcumuz çok diye..

bugün çok fena yoğunum ama yarın izinli olacağım
bakıcım ameliyat olacak. İnşallah dinlenebilirim biraz, cmt de kontrolüm var

evet evde olmak güzel gerçekten, kafan rahat iş stresi yok... ama bir süre sonra sıkıcı da olabiliyor :)

canım mezun olduktan 1 ay sonra çalışmaya başladım 8 yıldır durmaksızın devam.. hiç sıkılacak kadar aram olmadı :) bir kez ayağımı kırmıştım bide burun ameliyatından dolayı 2 şer haftalık rapor onun dışında hep mesai hep mesai.. gerçekten özlemle bekliyorum doğum iznini :)

ben de aynıyım. hatta 11.yılım işimde. ilk bebeğimde uzun bir doğum izni kullandım. evde olmak güzel ama bir süre sonra farklı birşeyler yapmak ve sosyalleşmek istiyor insan. Hele ki çalışmaya alışmışsan. Ama belli bir süre güzel tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…