benim akıllı kocam ilk çocuğumda hiç bişey almamıştı bana.. düşünememiş miş miş.. arkadaşlarımızn bebeklerine hep çiçek gönderdik hastaneye bu organizayonlarıda hep eşim yaptı ama kendi karısına bir dal çiçek getirmeyi bile düşünememiş. bende çok üzüldüm tabii bu duruma. maddi değeri önemli değil saklanabilecek bir hedşyem olsun istersin doğumdan. sonra bir sürü kavga ettim tabii. birde lohusa psikolojisiyle:)
benim akıllı kocam ilk çocuğumda hiç bişey almamıştı bana.. düşünememiş miş miş.. arkadaşlarımızn bebeklerine hep çiçek gönderdik hastaneye bu organizayonlarıda hep eşim yaptı ama kendi karısına bir dal çiçek getirmeyi bile düşünememiş. bende çok üzüldüm tabii bu duruma. maddi değeri önemli değil saklanabilecek bir hedşyem olsun istersin doğumdan. sonra bir sürü kavga ettim tabii. birde lohusa psikolojisiyle:)
bu sefer riske atmıcam, kendi kendime bir doğum hediyesi alayım diyorum nasıl olur...
onun kredi kartından::):):):)
Bence bu sefer alir erkeklerin dusunce tarzi genelde dirdir dinleyecegime ne istiyorsa alimde sussun tarzinda oldugunu dusunuyorumgözünede soksam yapası yoksa yapmaz benim ki.. bizimde 3 şubaat evlilik yıldönümümüz, 20 mart doğumgünüm, martın başında da kuzumuz olur.. doğumda yine hiç bişey yapacağını sanmıyorum. çünkü çok inattır. diğerinde ben tantana ettim diye inadına almaz bu sefer
o heyecanla unutmuştur kesin...Ben benim kocadan hiç birşey beklemiyorum arada çıtlatıyorum ama zannetmiyorum birşeyler alcağını..Aslında güzel bir bileklik falan alması lazım da nerdeeee...Tabi çiçek olmalı yani ben olsam alırdım düşünürdüm..benim akıllı kocam ilk çocuğumda hiç bişey almamıştı bana.. düşünememiş miş miş.. arkadaşlarımızn bebeklerine hep çiçek gönderdik hastaneye bu organizayonlarıda hep eşim yaptı ama kendi karısına bir dal çiçek getirmeyi bile düşünememiş. bende çok üzüldüm tabii bu duruma. maddi değeri önemli değil saklanabilecek bir hedşyem olsun istersin doğumdan. sonra bir sürü kavga ettim tabii. birde lohusa psikolojisiyle:)
Erkeklerin ökuzlükleri tutuyor iste yok bide kendi hediye bekleseydi. 9 ay biz karnimizda tasiyalim. Zorluklari biz cekelim dogum sancilarini dikislerini biz cekelim birde gidip onlara hediyemi alalim yaa mantiga bak ben sana almiyim sen bana alma ödeselim hesabi olmussevgililer gününü filan ben istemem zaten...
ama benim en çok zoruma giden bütün arkadaşlarına çiçek gönderen bir adamın karısına bir çiçek bile göndermemesi.. ki arkadaşlarımız sağolsun çiçekten adım atacak yer yoktu oğlumun doğumunda. ama eşimden bekledim tabiiki. hiç biri gelmesede ondan bir dal bişey gelse yeterdi. başkalarına düşünürken karısını düşünemesi garip geldi bana:)
oda baba olmuş, ama benden hediye beklememiş:):) baya üzülmüştüm o zaman. halada üzülüyorum. içime oturmadı desem yalan our
ben açık açık istedim yani heralde bana özel olduğumu hissedirirsn dedim ama bakalım o an saflaşmazsa eğerbazen bi dingil oluyolar napçan.. bakalım benimki napçak meraklardayım. eskiden hep beştaş alcam derdi onu da 5. yıl dolunca aldı. şimdi bebik için napçak bakalım
ben açık açık istedim yani heralde bana özel olduğumu hissedirirsn dedim ama bakalım o an saflaşmazsa eğer
bugün çok fena yoğunum ama yarın izinli olacağım
bakıcım ameliyat olacak. İnşallah dinlenebilirim biraz, cmt de kontrolüm var
üzülme kuzucum yarında çalışalım sonra 2 gün bizde evdeyissssssohh dinlenirsin inşallahhh... mis.. evde olmak bile bana iyi geliyor valla..
üzülme kuzucum yarında çalışalım sonra 2 gün bizde evdeyissssss
evet evde olmak güzel gerçekten, kafan rahat iş stresi yok... ama bir süre sonra sıkıcı da olabiliyor :)ohh dinlenirsin inşallahhh... mis.. evde olmak bile bana iyi geliyor valla..
evet evde olmak güzel gerçekten, kafan rahat iş stresi yok... ama bir süre sonra sıkıcı da olabiliyor :)
ben de aynıyım. hatta 11.yılım işimde. ilk bebeğimde uzun bir doğum izni kullandım. evde olmak güzel ama bir süre sonra farklı birşeyler yapmak ve sosyalleşmek istiyor insan. Hele ki çalışmaya alışmışsan. Ama belli bir süre güzel tabi :)canım mezun olduktan 1 ay sonra çalışmaya başladım 8 yıldır durmaksızın devam.. hiç sıkılacak kadar aram olmadı :) bir kez ayağımı kırmıştım bide burun ameliyatından dolayı 2 şer haftalık rapor onun dışında hep mesai hep mesai..gerçekten özlemle bekliyorum doğum iznini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?