2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar ya benim bebiş herzaman sabah erkenden hareketlenirdi kahvaltı yaparken özellikle ama bugün niyeyse hareket yoktu,bu haftalarda düzenli mi olması lazım hareketlerin acaba?

kızlar ya benim bebiş herzaman sabah erkenden hareketlenirdi kahvaltı yaparken özellikle ama bugün niyeyse hareket yoktu,bu haftalarda düzenli mi olması lazım hareketlerin acaba?
Kuşum oluyo öle arada korkma benimde her sabah öle oluyodu buqün bende hissetmedim uyuyodur...

tatlım bizim bile günümüz günümüze uymuyor içerde bebik napsın :) uyuyodur takma kafana..

Günaydın kızlar kemiklerim ağrıyor artık sanırım buna alışmaya başlamam gerek :)
geçmiş olsun tatlım..Benim de arada derin nefes alınca karnım ağrıyo içerden baskı oluyor gibi..olur ağrılar artık herhalde..

Herkese günaydın :)
Ben evdeyim bugün. Oğlumla kahvaltı yapıyoruz.
Uyurum diye umut etmiştim ama kendisi erkenden kalktı ama olsun evde olmak güzel cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…