benim oğlumda isimsiz yaaaa. karar veremedik bi türlü
sen bizim gönül doktorumuzsun yetmez mii
Bizim üçlü taramamızda nöral tüp defekti riski çıktı. Yani omuriliği tam kapanmamış olabilir bu da ayaklarını hareket etmemesine yol acar. Ayrıntılı ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı fakat ben cok korkuyorum. Bebeğim hareket ediyor lakin el mi ayak mı ayırt etmek istiyorum o yüzden sordum.
Evet ama içime anlatamıyorum bunu. Sürekli aklımda.testlerde risk çıksa da yarıntılı da netleşmez mi bu durum. ayrıntılı daha güvenilir değil mi
Hmm ne güzel cnm güzel musmutlu haberlerle gelin oğluşla :)
hmm anladım cnm öncekinden kalanlar var o açıdan öyle rahatsın demek ki..Diğerleri de hallolur ya ben de almadım onların hiçbirini..İsim belli ama nasıl birşey yaptıracağımı bilmiyorum henüz erken diye de bekliyorum işte..Son ay sipariş veririz beğenip artık nasip olursa..kıyafet o kadar çok var ki, hiç almasam bile olur
bakım ürünleri falan var almam gereken, bir de kendime pijama falan işte. Ayrıca hediyesini ayarlamadım daha misafirler için. ismi netleşse bişeyler sipariş vereceğim ama ismi de net değil hala
Halkalı tarafını düsünüyoruz bosphorus city e bakıyoruz
benim oğlumda isimsiz yaaaa. karar veremedik bi türlü
Evet ama içime anlatamıyorum bunu. Sürekli aklımda.
oralar cok guzellesti ya ama fiyatlar ucuk tabi, benim de annemler avrupa konutları 3 te oturuyor tavsıye ederim, ulasımı da ıyı ve yonetimi sosyal yasamı yerlesmis bi site
bir de isim vardi dimi, odası arabası derken isimsiz dogcak cocugum benim de. Tuna nasıl kızlar, eren alp doruk diger alternatifler. Ama yerimizde sayıyoruz secemiyoruz.
ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?