2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kız olaydı isim belliydi de... şimdi eşim Toprak diyor. Ben başlarda Sarp demiştim. Eğer Sarp istiyorsam kendi ismini de ilk isim olarak koyacakmış. Oğlum 2 isimli zaten, dedesinin ismini taşıyor. Bu da iki isimli olsun istemiyorum açıkçası.
Sarp'tan da vazgeçmiştim aslında. ay çok kararsızım

Beynim aktı resmen hala kesilmedi şu burun akması ya :)

tatlım onu anlaman neredeyse imkansız. çünkü sürekli kıpır kıpırlar. lakiin detaylı da iyice inceleniyor yani detaylı da bir sorun görmedi ise kapanmıştır belkide.

hmm anladım cnm öncekinden kalanlar var o açıdan öyle rahatsın demek ki..Diğerleri de hallolur ya ben de almadım onların hiçbirini..İsim belli ama nasıl birşey yaptıracağımı bilmiyorum henüz erken diye de bekliyorum işte..Son ay sipariş veririz beğenip artık nasip olursa..

oralar cok guzellesti ya ama fiyatlar ucuk tabi, benim de annemler avrupa konutları 3 te oturuyor tavsıye ederim, ulasımı da ıyı ve yonetimi sosyal yasamı yerlesmis bi site

Sorma fiyatlar fenaaa halde ucmus durumda.. Ben zaten oradan gelin geldim bahçeşehire atakent3 teydik bizde yaklasık 12 yıl orada yasadım. Teyzem hala orada orayı buradan cooooooooook cook cooook daha cooooook seviyorum

kızlarr merhabalarrr
ben de alışverişe tam olarak başlamadım daha yaa eşim ağırdan alıp duruyo onu beklemiyecem artık kendim çıkacağım haftaya güzel bi alışveriş yapayım artık çocuğum elle tutulur kıyafeti yok daha

ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)

ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)

bu isim olayı zor iş.. neyseki biz biranda karar verdik bir ay falan oluyo.. Rabbim hepsini isimleriyle yaşatsın.. şansları bol yolları hep açık olsun..

Bizzz karar verdikkkk salih alp olacak kayinbana ismi ve esimin ismiinin kisaltmsii bakalim artik degismezse iyi..ruyamdada gormustum salih ismini etkilendim acikcasi aslinda kayinbaba ismi olayina karsiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…