- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
günaydın arkadaşlar. bu haftanın da sonu göründü çok şükür:)
aynen öyle yaa..Daralıyorum resmen artık..Daha 10 hafta gelcem ama işe eğer sıkıntı olmazsa tabi inşallah olmaz da devam ederiz..Sonrasında izin daha önemli çünkü..günaydııınnn.. ay şükürler olsun.. artık git gide işe gelmek zorlaşıyor. resmen dakika sayıyorum. :)
aynen öyle yaa..Daralıyorum resmen artık..Daha 10 hafta gelcem ama işe eğer sıkıntı olmazsa tabi inşallah olmaz da devam ederiz..Sonrasında izin daha önemli çünkü..
hayırlı olsun cnm iyi yapmışsın ben almadım onları daha..Hangi marka aldın peki bebek için aldıklarınıben de diyorum 37'ye kadar çalışayım ama bakalım kısmet.
netten ilk alışverişimi de sabah yaptım... pişik kremi, bebe yağı, ıslak mendil ve kendime lansinoh aldım. Devamını da araştırıyorum. hızlansam iyi olacak çünkü..
aynen bakalım sağlıkla hayırla geçsin inşallah hemencecik..Zorlanıyoruz artık, akşama kadar oturmak da geriyor beni işyerinde..aynen bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum Allah'tan bir mani çıkmazsa tabiki söz sağlığa.. sonrasında bebeğin daha çok ihtiyacı var.. bakalım zaman kararımı nasıl etkileyecek.. :)
bizim günlerimiz aynı canım raporları da aynı zamanlarda alırız herhalde..aynen bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum Allah'tan bir mani çıkmazsa tabiki söz sağlığa.. sonrasında bebeğin daha çok ihtiyacı var.. bakalım zaman kararımı nasıl etkileyecek.. :)
bizim günlerimiz aynı canım raporları da aynı zamanlarda alırız herhalde..
canım bebek şampuanı bübchen hassas ciltler alacağım bugün onu bulamadım. Mustela bebe yağı aldım çok tavsiye ediyorlar gerçi ilk bebeğimde pek kullanmadım ben yağ. Pişik kremi sebamed healing krem aldım. Çok ağır bir pişik olursa desitin de iyi geliyordu ama yenidoğan için uygun olmayabilir. Bir de unibaby yenidoğan mendil aldım. Görümcem Premium care bez getirmişti. Evde küveti var, onun içine sevi bebenin köpük filesi var ondan alacağım bir de.hayırlı olsun cnm iyi yapmışsın ben almadım onları daha..Hangi marka aldın peki bebek için aldıklarını
kızlar yasakmı paylasmak bılmıyorum ama sunun guzellıgıne bakarmısınızzzzz
burcuuumm nasıl tuhaf oluyo ınsan yaa bı an kendımı koyuyorummm sbahtan berı dogum vıdeoları ızlıyorummmmay bu nasıl bırsey bole yaa yerım o popisi ben maymununa sarılıp emzıgı agzına almasına bayıldım essek ya masallahh bızımkıler nasıl olcak acaba
Yaaaa çok güzel ben hep ağlayarak izliyorum bu videolarııııkızlar yasakmı paylasmak bılmıyorum ama sunun guzellıgıne bakarmısınızzzzz
Günaydın canım
burcuuumm nasıl tuhaf oluyo ınsan yaa bı an kendımı koyuyorummm sbahtan berı dogum vıdeoları ızlıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?