kız çoğu bitti azı kaldı. noldu kinayeli kinayeli gülüyonnnnnHayyyyyyyyyydaaaaaaaaaaaa sen mi hazırlayacaksın haydaaaaa
maşallah cnm ne güzel bir gelinsin sen :) Ben uğraşamazdım herhalde..kızlar konuya bir el atıverin be. görümceme bebek tepsisi yapıyorum 4 tulum takımı, 1 nohut battaniye+ alt açması(kral taçlı), birkaç patikli don 3-4 çıtçıtlı badi bi polar ceket 2 ayakkabı 3-4 önlük çorap fular vs aldım. onun dışında kolonya şişesi yaptım , bebek tepsisi boyadım daha bez pasta ve kare sepetler oluyor ya ahşap onlardan yapıcam ve takı da takıcam bunlar dışında yapmam gereken yada koymam gereken bişey var mı onun doğumu şubatta artık hazırlanmam lazım tam anlamıyla. şişe ektekinin mavisi buarada
maşallah cnm ne güzel bir gelinsin sen :) Ben uğraşamazdım herhalde..
Allahım geline bak beeeekızlar konuya bir el atıverin be. görümceme bebek tepsisi yapıyorum 4 tulum takımı, 1 nohut battaniye+ alt açması(kral taçlı), birkaç patikli don 3-4 çıtçıtlı badi bi polar ceket 2 ayakkabı 3-4 önlük çorap fular vs aldım. onun dışında kolonya şişesi yaptım , bebek tepsisi boyadım daha bez pasta ve kare sepetler oluyor ya ahşap onlardan yapıcam ve takı da takıcam bunlar dışında yapmam gereken yada koymam gereken bişey var mı onun doğumu şubatta artık hazırlanmam lazım tam anlamıyla. şişe ektekinin mavisi buarada
ayy yerim yaaa Allahım bize de yaşatsın..Çok duygulandımbenım hastanede cekım yapmıs eda mutlu centralda normal dogum cekmıs ama ben hastanenın fotocuyla anlascam
aynen öyle bizimkiler takı bile takmaz sanmıyorum o derece yani:)
CanımSelam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
canım çok geçmiş olsun Allah a sığın en büyük ilaç dualar bende 2haftadır aynı şekilde yatıyorum geçen akşam tejrar hastahanede yattım bendede gerçek sancılar çıkıyor günde 3kere adalat içiyorum sakın aksatma benim çok riskli doktorum bırakırsan bebek doğar dedi ama merak etme adalat bebeği tutuyo bak ben öyle böyle 2hafta geçirdin Allah ın izni ile 34ü bulsak yeter dedi doktorum inşallah seninde geçiçek adalat içtiğin halde ara ara gelebilir kasılmalar korkma önemli olan düzenli olmasın inşallah atlatıcaz bu günleriSelam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
Saol canım benim
Teşekkür ederiz canım benim yenqem öledir ya dayım yenqemi deil yenqem dayımı almış qibi yani... :) Daha iyisi senin olsun inşallah kuzumbu aradaCanSev_Can onasıl güzel bi yenge o nasıl güzel bi çanta ona da bayıldım maşallah valla yengeye de çantaya da güle güle kullanın canım
Allahım geline bak beeeeyeter daha ne olacak artar bile valla ben olsam hiç uğraşmam takarım takısını geçerim
7 ayı devirdim daha bir Allahın kulu gel şunu da biz alalım demedi ben nerelere gidem
Benim istedigim fotocuda buuuuuuuu
maşallah cnm ne güzel bir gelinsin sen :) Ben uğraşamazdım herhalde..
bu aradaCanSev_Can onasıl güzel bi yenge o nasıl güzel bi çanta ona da bayıldım maşallah valla yengeye de çantaya da güle güle kullanın canım
Allahım geline bak beeeeyeter daha ne olacak artar bile valla ben olsam hiç uğraşmam takarım takısını geçerim
7 ayı devirdim daha bir Allahın kulu gel şunu da biz alalım demedi ben nerelere gidem
mrvcece cok pahaliydi yaaa kuzum.o ne gerek.var iyiki almadinnnn..
Sende dur birazz sozde izne ayrilmssin oturmuyoraun
kuzummm buradayım ıyıyım sen ne yapıyorsun nasılsın?
evetttt bız sonunda kesın olarak tuna koymaya kadar vermıs bulunmaktayız:) @Flznv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?