- 7 Haziran 2015
- 347
- 323
- 103
- 32
allaKizlar hepinize cok tesekku ederim Allah razi olsun..prensannesiii canim insallah oteleriz ikimizde ben simdilik iki kullaniyorum dr.um haber ver duruma gore uce cikaralim dedi.insallah en az 34-35 leri goruruz hayirlisiyla
Kizlar hepinize cok tesekku ederim Allah razi olsun..prensannesiii canim insallah oteleriz ikimizde ben simdilik iki kullaniyorum dr.um haber ver duruma gore uce cikaralim dedi.insallah en az 34-35 leri goruruz hayirlisiyla[/Q inşallah canım amin
Benim 90 100arasında düzenliydi canım senin belki düşük ve düzensiz olabilir o yüzden öyle demiştir doktorun 90la doğum anı gerçekleşiyormuş ebe bana açılman olsaydı on kere doğmuştu dedi çok şükür açılmam olmadı ve tedavi olumlu sonuçlandıCok gecmis olsun rabbim yardimcmz olsub insalah az kaldi zamanunda bebuslerimiz kucagimiza alalim.benmde sancim cikmisti hastanede kaldim adalat ictim sonra gecti tedaviyi baska doktor uygulamisti.kendi doktoruma gittjm adalat a gerek yok bunlar sanci sayilmaz dedi cok pimpirikli bi doktor degil kendisi bende sasirdjm napsam icsemmi hatta ise bile devam ediyorum sancilarin kac cikmisti senin
yoo ben hakkını veriyorum hamileliğinzaten kilo almaya müsait bir yapım var diye hep diyetle geçti hayatım 7 aydır ultra rahatım yediğim önümde yemediğim de önümde
biz geldik kontrolden teyzeleriii
kızım çok iyi maşallah her şey yolunda 1400 gr olmuşanası da 14 kilo almış toplamda 3 haftada 3 kilo almışım böyle giderse daha bi 11 kilo daha alır mıyım ne
İnsalah hep olumlu gider bi skinti cikmaz canim benim sancilarim dusukmus evet sana gore en yuksek 50cikmisti yinede korkmustm haftamz daha kucuk bizim .allahim korusun insalah bebislerimiziBenim 90 100arasında düzenliydi canım senin belki düşük ve düzensiz olabilir o yüzden öyle demiştir doktorun 90la doğum anı gerçekleşiyormuş ebe bana açılman olsaydı on kere doğmuştu dedi çok şükür açılmam olmadı ve tedavi olumlu sonuçlandı
Kız bunu adamlara nasıl taktırcazzzz
Kız bunu adamlara nasıl taktırcazzzz
kızımmmm dünya eşya koyuyosun içine valla benim ark ların hep kocisleri takıyo söyliiimmmAdamlarada mı taktırıcaz
kızımmmm dünya eşya koyuyosun içine valla benim ark ların hep kocisleri takıyo söyliiimmm
yok cnm siyahta olmasın yaaaaaaniO zaman siyaha devam devasa pembik tüy anahtarlık takarım köşesine
yok cnm siyahta olmasın yaaaaaani
http://www.e-bebek.com/skip-hop-duo-orijinal-bebek-bakim-cantasi_15GSKIKCNT0301GRI
ben buna bayılıyorum ama fiyat bi düşmüyo yaniiiiii naleeeeettt
benim icin fazla valllahiiii ama sen alirsin kusummmm benim pembik cantam var burdan almistimmm cok guzelllll kadifemsi icinee sindiyse al kuzumm
hoşgeldiniz ayrıntılının güzel olması sevindiriciselam kizlarrrr bzdeee geldikkk doktordan ayrintilimizguzelll cikti ama bebegimizin kilosu biraz fzlaa sekerden suphelendik..tahlillerim yapildi..sonuclar esimde geldignde bakacam..1hafta onden gidiyor hairlisi
ay çok mutlu oldum görmedim demekki kusura bakmayın tamamlandı o zaman hatimimize başlayabilirizBen almistim onlari canim sen gormedib mi mesaji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?