2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen canım benım bebıste asagıda kafası yukarda ayakları asagıda banada dr agrı yapar dedı kıı masallah kızıma ayakları durmuyor hıccc :) mıdede olmasından sa asagıda olması ıyıdır amaaa
doğrudur canım tabi..

hayır arkadaşım midemi yakıyorsun bide nie pata küte bana girişiyorsun :) dün eşime de söyledim bu çocuk beni sevmiyor galiba tekme tekme nereye kadar :KK70:
hehehe kıyamam yaaa anneee ben burddayım dıyolar kızzzz benımkı her tekmesınde esım ohhh sana ıyı oluyor benım yapamadıgımı kızım yapıyorr dıyoo :)

ttu89 ttu89 canım ben pegasusa desem 26,5 haftalıkım diye heralde rapor falan istemezler web sitelerinde de yazıyor 28 haftaya kadar istemedikleri ama neye gore ınanıyorlar ki. Belki 30 um ama 26 diyorum :KK48: Hicbir kanıt belgem olmadan gidicim insallah sorun olmaz.

ttu89 ttu89 canım ben pegasusa desem 26,5 haftalıkım diye heralde rapor falan istemezler web sitelerinde de yazıyor 28 haftaya kadar istemedikleri ama neye gore ınanıyorlar ki. Belki 30 um ama 26 diyorum :KK48: Hicbir kanıt belgem olmadan gidicim insallah sorun olmaz.
canım sımdı sordum 28 den sonra ıstıyolarmıs sen c/ine gelınce pegasusa 26 haftalık hamıleyım dersın bır sey ıstemıyolarmıs o zaman :) pegasus ıc hatlardan gırdıgın zaman solda kalıyor 55 numaran baslıyor tatlım bu arada :)

canım sımdı sordum 28 den sonra ıstıyolarmıs sen c/ine gelınce pegasusa 26 haftalık hamıleyım dersın bır sey ıstemıyolarmıs o zaman :) pegasus ıc hatlardan gırdıgın zaman solda kalıyor 55 numaran baslıyor tatlım bu arada :)

Teskrler canim, inanıp da kanıt ıstemıyorlarsa sıkıntı yok.

B bsrd bende dün aldım gavisconumu, karbonatla idare ediyordum. dün rahat ettim. hiç bir zararı yok. istediğin kadar içebilirisn.. dünya varmış diyeceksin..korkma, şişeyi daya kafana:)

dün doktora gittim bende. oğlum 990 gr olmuş teyzeleri. şekerimizde normal çıktı.. herşey yolunda çok şükür. yan yatmış benim oğlan. kafası sağ boşluğumda ayakları sol tarafta yayılmış:)

oyyy maşallah maşallah annesi :) benimde yarın kontrol bir heyecan bastı :))

dün doktora gittim bende. oğlum 990 gr olmuş teyzeleri. şekerimizde normal çıktı.. herşey yolunda çok şükür. yan yatmış benim oğlan. kafası sağ boşluğumda ayakları sol tarafta yayılmış:)
Gözün aydın cnm maşallah oğluşuna...1 kiloya yaklaştılar artık ne güzel büyüsünler :nazar::KK200::KK46:

ohhh maşallah canım.....benim kide seninki gibi yatıyo bazen de yüzüstü yatıyo....

saglık ocagındaydım kusum anca geldım sınırlerımı bozdu manyak mıllet ılk 3 ayda 7 kg aldı ben su kadar ayda toplam 7 kg almısım cokmu yanı yok karbonhıdratı kes proteıne agırlık ve dedım sız ne yedıgımı bılıyormusunuz kı ben proteın sebze agırlıklı beslenıyorum zaten cok hamur ısıyle aram yok daha neyı kesıyım dedım 1.5 2 aydır tartılmıyorum 3kg cuk almısım cokmu yaa :KK62:

saglık ocagındaydım kusum anca geldım sınırlerımı bozdu manyak mıllet ılk 3 ayda 7 kg aldı ben su kadar ayda toplam 7 kg almısım cokmu yanı yok karbonhıdratı kes proteıne agırlık ve dedım sız ne yedıgımı bılıyormusunuz kı ben proteın sebze agırlıklı beslenıyorum zaten cok hamur ısıyle aram yok daha neyı kesıyım dedım 1.5 2 aydır tartılmıyorum 3kg cuk almısım cokmu yaa :KK62:
Heryerde denqesizler bizi buluyo maalesef...

Back
X