- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşum oluyo öle arada korkma benimde her sabah öle oluyodu buqün bende hissetmedim uyuyodur...kızlar ya benim bebiş herzaman sabah erkenden hareketlenirdi kahvaltı yaparken özellikle ama bugün niyeyse hareket yoktu,bu haftalarda düzenli mi olması lazım hareketlerin acaba?
iyi aman uyusunlar da bizi meraklandırmasınlar arada oynasınlar :)Kuşum oluyo öle arada korkma benimde her sabah öle oluyodu buqün bende hissetmedim uyuyodur...
kızlar ya benim bebiş herzaman sabah erkenden hareketlenirdi kahvaltı yaparken özellikle ama bugün niyeyse hareket yoktu,bu haftalarda düzenli mi olması lazım hareketlerin acaba?
doğru söylüyorsun canımtatlım bizim bile günümüz günümüze uymuyor içerde bebik napsın :) uyuyodur takma kafana..
geçmiş olsun tatlım..Benim de arada derin nefes alınca karnım ağrıyo içerden baskı oluyor gibi..olur ağrılar artık herhalde..Günaydın kızlar kemiklerim ağrıyor artık sanırım buna alışmaya başlamam gerek :)
Vala nasıl dayanacağım bilmiyorum :)geçmiş olsun tatlım..Benim de arada derin nefes alınca karnım ağrıyo içerden baskı oluyor gibi..olur ağrılar artık herhalde..
ohhh gercekten sahane olur canım keyıf zamanı desene:):)Herkese günaydın :)
Ben evdeyim bugün. Oğlumla kahvaltı yapıyoruz.
Uyurum diye umut etmiştim ama kendisi erkenden kalktı ama olsun evde olmak güzel cuma günü