ayy kuzum diyetinde neler var bizimle de paylaşsanaben onu tuzsuz yemekle ve diyet yapmakla çözdüm....![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kuzum diyetinde neler var bizimle de paylaşsanaben onu tuzsuz yemekle ve diyet yapmakla çözdüm....![]()
canım doktorun ne dedi önemli olan o karşılaştırma yapmak nekadar doğru bilmiyorum bebişe yararlı şeyler yemeye çalış annesi biz en son 24+5 de gittiğimizde 900 grdıselamlar kızlar. 27+2 de kontrole gittim bebeğim 900 gr olmuş. çok üzüldüm. iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü. ben 15 kilo aldımsizlerin bebekleri kaç kg dı en son ?
selamlar kızlar. 27+2 de kontrole gittim bebeğim 900 gr olmuş. çok üzüldüm. iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü. ben 15 kilo aldımsizlerin bebekleri kaç kg dı en son ?
valla canım aynen katılıyorum sana ben sabah ya da aksam mutlaka ıcıyorum gunde
tatlık süt yerine yoğurt peynir yiyorum ayran içiyorum sürekli hele sabahları peynir çok yerim...sütü de arada işte oğlana ısıtırken biraz içersem içerim o da kendime soğuk süt başka türlü yok
cnm normal bence üzülme benim de 25+0 da 750 gramdı..Ben de 8 kilo aldım ve almaya devam ediyorum..selamlar kızlar. 27+2 de kontrole gittim bebeğim 900 gr olmuş. çok üzüldüm. iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü. ben 15 kilo aldımsizlerin bebekleri kaç kg dı en son ?
canım sabah tam buğday ekmeği bana 4 dilim dedi ama ben 2-3 yiyorum en fazla mutlaka yumurta şekersiz çay 4-5 zeytin biraz peynir....ara öğün mutlaka 1 porsiyon meyve yada yarım bardak yoğurt veya ayran,öğlen 1 kase çorba 1 porsiyon salata 8 kaşık kurubaklagil nohut hariç, tam buğday ekmeği 3 dilim ama ben hiç yemedim mesela bu öğlen, ekmek yerine 9 kaşık kepekli makarna yada bulgur pilavı, akşamda öğlen yemeğine yakın,, tatlı hiçbirşey yok kızartma mısır kestane hazır gıdalar hamurişi, kola gazoz...aklına gelen en çok sevdiğin ne varsa hiçbirşey yok maalesef....diyet listem yanımda değil aklıma bunlar geldi canım....bi de netten değişimlerine baktım..mesela 1 dilim ekmek yerine ne yiyebilirim diyee....çünkü ekmek tüketen birisi değilim...ayy kuzum diyetinde neler var bizimle de paylaşsana
canımcım inan aklıma gelmiyoo...sut ıcılmezmı beaa
oyyy ekmek nekadar falaymış yaa bu diyetisyenelre hayret ediyorum ben günde okadar ekmek yesem ohooo... bende 10 gündür falan yaklaşık kestim ekmeği alıştımda yani daha rahatım arada günde 1 dilim yersem yiyorum oda kepek biz eve beyaz ekmek almıyoruz... ama sana yasak olan herşeyi ben yiyorum yaaacanım sabah tam buğday ekmeği bana 4 dilim dedi ama ben 2-3 yiyorum en fazla mutlaka yumurta şekersiz çay 4-5 zeytin biraz peynir....ara öğün mutlaka 1 porsiyon meyve yada yarım bardak yoğurt veya ayran,öğlen 1 kase çorba 1 porsiyon salata 8 kaşık kurubaklagil nohut hariç, tam buğday ekmeği 3 dilim ama ben hiç yemedim mesela bu öğlen, ekmek yerine 9 kaşık kepekli makarna yada bulgur pilavı, akşamda öğlen yemeğine yakın,, tatlı hiçbirşey yok kızartma mısır kestane hazır gıdalar hamurişi, kola gazoz...aklına gelen en çok sevdiğin ne varsa hiçbirşey yok maalesef....diyet listem yanımda değil aklıma bunlar geldi canım....bi de netten değişimlerine baktım..mesela 1 dilim ekmek yerine ne yiyebilirim diyee....çünkü ekmek tüketen birisi değilim...
ay kızlar benim hormonlarda bugün bir sıkıntı var sanırım durup dururken gözlerim doluyor ağlayasım varakşam olsa da eve gidip ağlasam azcık
![]()
ağlayınnn rahatlarsınız bende öyleyim bir kaç gün önce ağladım hatta ohh mis kendime geldimay kızlar benim hormonlarda bugün bir sıkıntı var sanırım durup dururken gözlerim doluyor ağlayasım varakşam olsa da eve gidip ağlasam azcık
![]()
Canımcım kepek ekmeği yemeyin dedi diyetisyen bu aylardan sonra kan düşüklüğüne sebep oluyomuş onun yerine tam buğday ekmeği dedi...bende yemiyodum ekmek hiç ama bu diyeti yaparken mecbur yiyorum çünkü saatle yediğim için acıkıyorum....oyyy ekmek nekadar falaymış yaa bu diyetisyenelre hayret ediyorum ben günde okadar ekmek yesem ohooo... bende 10 gündür falan yaklaşık kestim ekmeği alıştımda yani daha rahatım arada günde 1 dilim yersem yiyorum oda kepek biz eve beyaz ekmek almıyoruz... ama sana yasak olan herşeyi ben yiyorum yaaa![]()
aynen biraz önce olmadık şeye gözlerim doldu resmen....ay kızlar benim hormonlarda bugün bir sıkıntı var sanırım durup dururken gözlerim doluyor ağlayasım varakşam olsa da eve gidip ağlasam azcık
![]()
bende de bu aralar öyle bir mod var nedense anlamadım ama..![]()
ağlayınnn rahatlarsınız bende öyleyim bir kaç gün önce ağladım hatta ohh mis kendime geldimponcikella
ayyyy nekadar güzel yaaa nie okadar erken çıkıyorsun sensonnn 2,5 saatttiimmmm.....![]()