2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben de ağlaym da rahatlm o zaman:KK43: iyice duygusala bağladık haa..evde ağlasam da eşim ne oldu anlat diye başımı beynimi yer..Bir rahat ağlıcak yer yok bize yaa..
ahahah ben eşimin yanında ağlıyorum noldu diyince annemi özledim samsunu özledim gidelim burdan artık diyorum hahahah susuyor bişe diyemiyoru bende rahat rahat ağlıyorum :D

Canımcım kepek ekmeği yemeyin dedi diyetisyen bu aylardan sonra kan düşüklüğüne sebep oluyomuş onun yerine tam buğday ekmeği dedi...bende yemiyodum ekmek hiç ama bu diyeti yaparken mecbur yiyorum çünkü saatle yediğim için acıkıyorum....

aynen biraz önce olmadık şeye gözlerim doldu resmen....
normal demek ki herkeste var...

ahahah ben eşimin yanında ağlıyorum noldu diyince annemi özledim samsunu özledim gidelim burdan artık diyorum hahahah susuyor bişe diyemiyoru bende rahat rahat ağlıyorum :KK70:
ben öyle desem hadi gidelim der,ona da ben gidemem yol uzun göze alamıyorum:KK70:

ben öyle desem hadi gidelim der,ona da ben gidemem yol uzun göze alamıyorum:KK70:
oyyy bizimde öyle valla ama allah nasip ederse biz yılbaşına gidiyoruz şöyle 3-4 günlük ben daha da ağırlaşmadan karakış gelmeden gitmeliyim normalde rapordan sonra gitcektim tek başıma ama uçağa almıyorlarmış yaoyüzden düşündük en mantıklısı yılbaşı :D

bizim çalışma saati 08-12, 12:30-16:30 o yüzden...eh bi de 10-15 dk erken çıkma gibi toleremiz var ....
offff süpermiş yaa sen nerde çalışıyon bacım söyle bende hemen başvuru yapayım :D benim 08.00--18.00 :( hatta ramazan ayına kadar cumartesi de çalışıyorduk da bi tatil yapmaya başladık daha da kimse gelmiyor ama resmi olarak elimizde bi yazı yok cumartesi gelin deseler gelces yani kaçak göçek gelmiyoruz :D

offff süpermiş yaa sen nerde çalışıyon bacım söyle bende hemen başvuru yapayım :KK70: benim 08.00--18.00 :KK43: hatta ramazan ayına kadar cumartesi de çalışıyorduk da bi tatil yapmaya başladık daha da kimse gelmiyor ama resmi olarak elimizde bi yazı yok cumartesi gelin deseler gelces yani kaçak göçek gelmiyoruz :KK70:
Ben kamudayım canım yaaa......bi de yataklı tedavi kurumu olunca.....kpps yi geççç ....aaa bi de tabikisi güzel bir dayın olması balıkesir e atanabilmek için.....

oyyy bizimde öyle valla ama allah nasip ederse biz yılbaşına gidiyoruz şöyle 3-4 günlük ben daha da ağırlaşmadan karakış gelmeden gitmeliyim normalde rapordan sonra gitcektim tek başıma ama uçağa almıyorlarmış yaoyüzden düşündük en mantıklısı yılbaşı :KK70:
iyi düşünmüşsünüz cnm ben uçakla gidemiyorum direkt uçak yok aktarmalı olacak ve aynı saate denk gelcek yine..ben doğuma gideceğim inşallah arabayla dinlenerek gideriz inşallah hayırlısıyla gelseydi şubat ayı:)

tecrubelı annelerrr sıze bır sey sormak ıstıyorum bır kac haftadır ara ara benden sut gıbı sarımsırak seffaf bır sıvı gelıyor gogsumden sızden de olan varmı azıcık endıse duymaya basladım da ben

tecrubelı annelerrr sıze bır sey sormak ıstıyorum bır kac haftadır ara ara benden sut gıbı sarımsırak seffaf bır sıvı gelıyor gogsumden sızden de olan varmı azıcık endıse duymaya basladım da ben
sutun hazırlanıyoırdur canımm ya korkmaaa

canım benim başıma gelmedi böyle bişey ama çoğu yerde olabileceği yazıyo...

Back
X