Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bir pozitif normal doğum hikayesi daha okudum şimdi doğuma kadar sürekli bunları okuyacağım galiba insanın canı çekiyo artık yaa![]()
Acı cekmeyi mi canın cekiyoooo![]()
kız öyle deme sezeryan bana daha zor geliyo ameliyat sonuçta tırsıyorum. o acıdan sonraki mucizeyi canım çekiyo yaaAcı cekmeyi mi canın cekiyoooo![]()
değil mi amahevesini kırma:):):)
oy daha neler görcez bakalım :)ay evet o bendede oluyor baskıdanmı acaba gecen bende dedım bune bole adet olcakmısım gıbı cıdden
hevesini kırma:):):)
kız öyle deme sezeryan bana daha zor geliyo ameliyat sonuçta tırsıyorum. o acıdan sonraki mucizeyi canım çekiyo yaa![]()
ben kaçırdımmı 300 e vuruyor tokluk cnmayyy canım ya bana da başladı sabah 3 ünite şimdi....sabahları yüksek geliyo benim açlık en fazla 98, sabah tokluk değişiyo işte....öğlen ve akşam sorun yok en fazla tokluk 160 falan o da çok kaçırırsam normalde 140 falan ortalama
ne mi fark eder sen mi diyorsun bunu![]()
hadi bakalım ceksin canı o zaman
Olsun sezo yada normal ne farkeder aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ne mi fark eder sen mi diyorsun bunu
ama sağlıkla gelsinler de nasıl olsa sıpacıklar kendileri karar verecekler nasıl geleceklerine benim canım çektiğiyle kalsın![]()
aynen canım bende sezeryandan çok korkuyorum nedense millet normal doğumdan korkarkız öyle deme sezeryan bana daha zor geliyo ameliyat sonuçta tırsıyorum. o acıdan sonraki mucizeyi canım çekiyo yaa![]()
Ben bihterin geceliklerinin lohusa versiyonunu istiyorumgören duyan bilen haber etsiiiiin lütfen lütfen
![]()
çok yiyince benimde 200 leri geçiyo daaa tatlı hiç yok hayatımda....hamurişi falan ....ben kaçırdımmı 300 e vuruyor tokluk cnm![]()
kızlar size bir soru
ben en son 26. haftamda gittim doktora , doktor şu zaman tekrar gel demedi bende heyecandan unuttum sormayı. şimdi 29 dayız sizce 32 ye kadar sabredip 32 de gitsem bi şey olur mu, çok mu uzun olur ki arası![]()