sürekli yer değiştiriyomuş bu haftalarda tam yerleşik bir pozisyonu yok. sizin ne sıkıntınız var tam olarak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli yer değiştiriyomuş bu haftalarda tam yerleşik bir pozisyonu yok. sizin ne sıkıntınız var tam olarak?
mecburen canım sıkıyorum dişimi ama yoruldum ve halsiz kalıyorum diyet yaparkenAnladım canım az kaldı zaten bnm erken doğum riskim çok yüksek zaten Şubatı bile görür müyüm bilmiyorum . Az daha sabırlı olacam artık. Herşey bebiş için.
oooo nerelerdesin kız senSelam.kizlarrr nasilsinizzz gecmisi okumadim okyup geliyorum![]()
aynı ben ya belki de diğerinden bikaç parça var diye bu rahatlıkYemeğimi yedim geldim... Hep ağırlık çöküyor bana yemekten sonra...
Bu arada ben daha hiç hazırlık yapmadım bebekle ilgili. Artık yapsam iyi olacak sanki...
evet sanırım ondan rahatım ama almam gereken birkaç şey de var tabi. internetten alayım bari alabildiklerimi. hiç gezesim de yok artık iyice ağırlaştım.mecburen canım sıkıyorum dişimi ama yoruldum ve halsiz kalıyorum diyet yaparken
oooo nerelerdesin kız sen
aynı ben ya belki de diğerinden bikaç parça var diye bu rahatlık
hayırdır ev işi derken?Ay benimde su ev isim kesinlesse bir bitiricemde böyle muallakta olmak cok kötü cocugun odasınıda kurmaya gelecekler 23 gün sonra
hayırdır ev işi derken?
dr gibi yazmıssın bana bi recete yazda demir hapım bitti alayım
![]()
ahahaha mannak.. muş lu miş li dr mu olur :)))) tövbeler olsun dr falan deilim..
dr gibi yazmıssın bana bi recete yazda demir hapım bitti alayım
![]()
Bizim üçlü taramamızda nöral tüp defekti riski çıktı. Yani omuriliği tam kapanmamış olabilir bu da ayaklarını hareket etmemesine yol acar. Ayrıntılı ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı fakat ben cok korkuyorum. Bebeğim hareket ediyor lakin el mi ayak mı ayırt etmek istiyorum o yüzden sordum.sürekli yer değiştiriyomuş bu haftalarda tam yerleşik bir pozisyonu yok. sizin ne sıkıntınız var tam olarak?
yani bence de yap artık..Ben de bir iki parça hastane çıkışı falan aldım evde dursun ne olur ne olmaz diye, gerisini annemler alıyorlar.Buradaki bazı arkadaşlar bitirdi bile hazırlığıYemeğimi yedim geldim... Hep ağırlık çöküyor bana yemekten sonra...
Bu arada ben daha hiç hazırlık yapmadım bebekle ilgili. Artık yapsam iyi olacak sanki...
nereye taşınacaksın?Her an buradan tasınabilirim.Toplu bir sekilde bekliyorum ya tasınacagım yada boyaya baslayacagım.
kıyafet o kadar çok var ki, hiç almasam bile oluryani bence de yap artık..Ben de bir iki parça hastane çıkışı falan aldım evde dursun ne olur ne olmaz diye, gerisini annemler alıyorlar.Buradaki bazı arkadaşlar bitirdi bile hazırlığı![]()
nereye taşınacaksın?
hayırlısı olsun ama tam da zamanına denk gelmiş, inşallah çabucak halledersiniz canım.Halkalı tarafını düsünüyoruz bosphorus city e bakıyoruz
Bizim üçlü taramamızda nöral tüp defekti riski çıktı. Yani omuriliği tam kapanmamış olabilir bu da ayaklarını hareket etmemesine yol acar. Ayrıntılı ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı fakat ben cok korkuyorum. Bebeğim hareket ediyor lakin el mi ayak mı ayırt etmek istiyorum o yüzden sordum.
hayırlısı olsun ama tam da zamanına denk gelmiş, inşallah çabucak halledersiniz canım.