- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Biz de Ali Asaf düşünüyoruz inşallah nasip olursa:)ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de Ali Asaf düşünüyoruz inşallah nasip olursa:)ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)
hatırlatmakız olaydı isim belliydi de... şimdi eşim Toprak diyor. Ben başlarda Sarp demiştim. Eğer Sarp istiyorsam kendi ismini de ilk isim olarak koyacakmış. Oğlum 2 isimli zaten, dedesinin ismini taşıyor. Bu da iki isimli olsun istemiyorum açıkçası.
Sarp'tan da vazgeçmiştim aslında. ay çok kararsızım![]()
Tuna yeğenimin ismi, güzel bence. Doruk ismini de istedim eşim istemedi bence çok güzel.bir de isim vardi dimi, odası arabası derken isimsiz dogcak cocugum benim de. Tuna nasıl kızlar, eren alp doruk diger alternatifler. Ama yerimizde sayıyoruz secemiyoruz.
ömer, alp ,arhan, onur benim sevdiğim isimler. ama seçemiyorum. sürekli kafam karışıyo. asaf ,yekta,aras hepsi güzel geliyo:)
Bizzz karar verdikkkk salih alp olacak kayinbana ismi ve esimin ismiinin kisaltmsii bakalim artik degismezse iyi..ruyamdada gormustum salih ismini etkilendim acikcasiaslinda kayinbaba ismi olayina karsiyimmm
![]()
hatırlatmaToprak nasıl??? Büyük oğlumun ismi Poyraz :)
canımm geçmiş olsun çok . dikkat et kendine yemeğini bile yatarak ye boş ver her şeyi. kuzucukların zamanını bekler inşallah konuş onlarla gelmeyin daha de:) yok yere kendini strese de sokma sakın. dualarımdasınız üçünüzdeSelam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
Allah yardımcınız olsun canım benim..Bekler İnşallah bebişler zamanlarını..Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
canım ilaçlarla bir şekilde geciktiriyorlar. doktorun dediklerini yap tabi ki, inşallah minikler de beklerler , dualarımız seninle.Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
Günaydın canım ayy qörünsün artık çok zor qelmeye başladı..günaydın arkadaşlar. bu haftanın da sonu göründü çok şükür:)
Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize