2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kız olaydı isim belliydi de... şimdi eşim Toprak diyor. Ben başlarda Sarp demiştim. Eğer Sarp istiyorsam kendi ismini de ilk isim olarak koyacakmış. Oğlum 2 isimli zaten, dedesinin ismini taşıyor. Bu da iki isimli olsun istemiyorum açıkçası.
Sarp'tan da vazgeçmiştim aslında. ay çok kararsızım :KK47::KK47:
hatırlatma :rolleyes::rolleyes: Toprak nasıl??? Büyük oğlumun ismi Poyraz :)

bir de isim vardi dimi, odası arabası derken isimsiz dogcak cocugum benim de. Tuna nasıl kızlar, eren alp doruk diger alternatifler. Ama yerimizde sayıyoruz secemiyoruz.
Tuna yeğenimin ismi, güzel bence. Doruk ismini de istedim eşim istemedi bence çok güzel.

Bizzz karar verdikkkk salih alp olacak kayinbana ismi ve esimin ismiinin kisaltmsii bakalim artik degismezse iyi..ruyamdada gormustum salih ismini etkilendim acikcasi:KK45: aslinda kayinbaba ismi olayina karsiyimmm:KK51:

ruyana girdiyse icine sındıyse gerisi boss. İsim de guzel.

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . kızlar son 3 cüz -------25-26-27. cüzler kaldı annenize de verebilirsiniz isterseniz , tamamlayıp başlayalım.

Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize

Selam kizlar.Dun gece kasilmalarim basladi.00.47 ile 3.26 arasinda 22 kasilmam oldu aralari 6-7 dk.lik en fazla ara 13 dk idi doktoruma yazdim hemen gece.sabah nstye cagirdi.bebislerin sagliklari yerinde cok sukur kilolari 1174-1233 fakat kasilmalar gercek dogum kasilmasiymis nst de cikti zaten.dr.um magnezyum ve adalat verdi. Artik yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Uc gun kullan ilaclari ayni sekilde devam ederse hastaneye yatircam dedi Dua edin bize
canımm geçmiş olsun çok . dikkat et kendine yemeğini bile yatarak ye boş ver her şeyi. kuzucukların zamanını bekler inşallah konuş onlarla gelmeyin daha de:) yok yere kendini strese de sokma sakın. dualarımdasınız üçünüzde :KK66:

harme harme hayirlisiylaa gelirler zamaninda gelirler insallah..dualarimiz seninleee tatlimmmm..ogluslarin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimmm:nazar:

Allah yardımcınız olsun canım benim..Bekler İnşallah bebişler zamanlarını..

canım ilaçlarla bir şekilde geciktiriyorlar. doktorun dediklerini yap tabi ki, inşallah minikler de beklerler , dualarımız seninle.

harme harme Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun korkma herşey yolunda qider inşallah dikkatli ol kalkma ayaqa bişey olursada söle bize..

canım ne söylenir ki.. sağlıkları yerinde olsun da sabırsız sıpalar belli ki erken davranacaklar. umarım biraz daha bekler az daha gelişirler.. ;) dualarım sizinle...

Back
X