2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy ne bılem tatlım ya normalde benden once uyanırdııı bugun yok uyuyor halaa gece sırt ustu yatmısım hep acaba dedım uyuyamadımı benımkı yaaa
Canım benimkide sabah bi itekledi okadar daha qöstermedi kendini hala yemek ye bi bekle biraz bakalım korkma stres yapma...

off ya şimdi hastaneden aradılar haftaya doktorum yokmuş,randevumu iptal etmişler..Sonraki haftaya aldım tekrar daha çok beklicezzzz :KK43::KK43:

tsh testleri de bi yaptır canm istersen, bi arkadasımın da tsh i dusuk cıkmıstı. Benim de dusuk ama benim oyle sikayetim yoktu. Nolur nolmaz.
Birkac test yapilmisti doktorum bakti kansizlik guatr yok dedi bunlar olsaydi carpinti normal olurdu dedi. Dahiliye baksin astim bronsit filan olabilir onlar yapabilir dedi.

İyi cnm gözün aydın..Ay ben de senden haber bekliyordum..Bizde de böbreklerinde belirginleşme var demişti doktor 25 haftalıkken..haftaya salı randevumuz inşallah ilerleme yoktur normal haline döner bir an evvel..Zaman geçmek bilmiyor :KK43:
Hic stres yapma arkadasim doktorum korkulcak hicbirsey yok dedi. Doktorumun kendi kizinda da varmis bobreginde belirginlesme stres yapacak hicbisey yok dedi. Acikcasi bende fazla takmamaya basladim. Ama ister istemez merak ediyo ins. Senin bebisinde de ilerleme yoktur.

Hic stres yapma arkadasim doktorum korkulcak hicbirsey yok dedi. Doktorumun kendi kizinda da varmis bobreginde belirginlesme stres yapacak hicbisey yok dedi. Acikcasi bende fazla takmamaya basladim. Ama ister istemez merak ediyo ins. Senin bebisinde de ilerleme yoktur.
İnşallah cnm randevumuz bir hafta daha ertelendi ayın 29 una..

kızlarrr bebikimi gördüm geldimmm ve ben hiç kilo almamışım 1 aydır ama bebişim 1150 gr olmuş çok tatlı olmuş ama bitürlü yüzünü falan göstermediiiii pek bi utangaçç

kızlarrr bebikimi gördüm geldimmm ve ben hiç kilo almamışım 1 aydır ama bebişim 1150 gr olmuş çok tatlı olmuş ama bitürlü yüzünü falan göstermediiiii pek bi utangaçç

Sanada bebişkonadaaaaa maşaallahh:nazar::nazar::nazar: hahaha yesinler onun yüzünüüü:KK68:

maşallah canım..Büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar maşallah onlara...

Back
X